Öyle bir anneye neden acıyorsun ki? Annen arada kalmıyor. Senin kullanılmana izin veriyor.
Çok saçma. Eşimi arayıp ağlayacaklar ve ben sessiz kalacağım. Kendi kendime üzülüp enayi miyim diye düşünecğim. İmkanı yok. Yıkarım ortalığı beni rezil edemezsiniz diye. Annelik babalık bu değildir, olamaz. Annem benim için bütün o sıkıntıları çekti ama dünyaya gelmek benim seçimim değildi. Kendi hevesleriydi. Ben de bebek bekliyorum nasipse. Sabahları ağrılarla yataktan zor kalkıyorum ama doğurup büyütüp sonra hadi bana para ver demek çok bencilce ve ayıp.
Şöyle olabilir mesela evli değilsindir. Seni gerçekten fedakarlıklar yapıp okuturlar. Saygı dolu bir ailedir de belki biraz yardım beklenir ya da ağır hastalık vs durumu olur anlaşılır. Aile olmak böyle zamanlarda kenetlenmektir ama bu anlattıkların çok çirkin. Oturup düşünmüşler resmen biz bu kızı işe sokalım, sonra evlendirelim. Çift maaş olunca oğlumuzun masraflarını ödesin diye. Plan yapılmış bence. Kardeş para ihtiyacı oldukça annene babana “ablamdan isteyin nasılsa çift maaşlı. Benim işim bile yok ihtiyacım var. ” diyor.
vovvvv diyorum yoruma ve sonuna kadar destekliyorum
İsteyen paragöz desin. Kardeşim hem kız kaçıracak. Hem çalışmayacaklar karı koca. Hem araba aldıracaklar benzin, bakım vs parası benden çıkacak. Ev masrafları benden çıkacak. Nasılsa para geliyor diye işe girip çalışma zahmetinde bulunmayacak. Karısıyla keyif çatacak evlerinde. Vermem. Bilet alacak kadar bile parası olmayan adam hangi organına güvenip kaçırdıysa o kızı, işte o organını sıkıp çalışsın. Bahaneye bile gerek yok. Direkt vermiyorum demelisin. Böyle üzerinden parazit gibi yaşayacaklarına kırılsınlar daha iyi bence.