Ben kendim çalışmıyorum,babamin kendi işi kamyon ve tırı var ev var bu şekildesiz çok mu zenginsiniz?
Anneme bu zamana kadar durdusormadı demişsiniz, istemediğini nerden çıkardınız?
tamam boş boş konuşmuş yani.Anneme bu zamana kadar durdu
İstanbula mi gidicek demiş
Belediye de çalışıyor İstanbulda
İşten atarlar onu filan demiş
Evlenmem için yıllarca baskı yedimtamam boş boş konuşmuş yani.
siz kararınızın arkasında durun. 28 yaşındasınız çocuk değilsiniz. babanızın boş yapmasıyla mı vazgeçeceksiniz?
Hayırdır kendisinin sahip olduklarını kaybetmeyeceğine dair bir garantisi mi var?Belediye de çalışıyor İstanbulda
İşten atarlar onu filan demiş
Ailem çok kibirli diyebilirim annem daha fazla kibre sahipBabanızın bir evi ve tiri var diye mi bu kibir ailenizin tarafindan? Yani başkasını begenmemek için çok az sebebler değil mi bunlar
Ben aileme hiç bir zaman kafa kaldırmadimBenim eşimi ilk baş ailem maddiyattan değil de başka sebeplerden ötürü tanımak bile istemiyordu. Çok uğraştım ikna ettim. Şimdi bebeğimizi bekliyoruz :) benden çok seviyorlar damatlarını nerdeyseinşallah senin için de hayırlısı olur. Aile fikri tabii ki önemli fakat mantıklı bir sebep sunmakdkları sürece sen de doğru olduğunu düşündüğün sürece sakın vazgeçme
Bayağı üzülüyor kendisi bu durumaZenginlik önemli değil canım önemli olan huzurun . Bunlara takılma ama ailen istemiyo ve bir seçim yapmak zorundaysaniz ayrılın
Bazen kndin için yaşamayı bilmeli insan hep o üzülecek o onu sevecek vs vs biraz kendinizi dinleyinBayağı üzülüyor kendisi bu duruma
Ben de onun üzülmesini istemiyom
Yine her zamanki gibi kimse üzülüp kırılmasın diye
Ben üzülecegim
MBazen kndin için yaşamayı bilmeli insan hep o üzülecek o onu sevecek vs vs biraz kendinizi dinleyin
Yok işi de yokmuşBabanız evlendiğinde evi, arabası var mıymış?
M
Yok işi de yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?