Şöyle bir şey evet çok zengin değilGerçekten sevmiyorsunuz, babanız sıcak bakmaya bilir ama ikna edebilirsiniz.
Sormuyor demissiniz babanız için gerçekten karşı olsa görüşmenizi de istemezdi muhtemelen. İlk önce siz ne istiyorsunuz ona karar verin.
Siz herşeyin çok farkındasıniz ailenizden olgun dusunuyosunuzM
Yok işi de yokmuş
Babam okutmak istedi,benim okumadim liseden sonra derslerim kötüydü hepMemur aile okumus ailedir. Onlar tir sahibi dunur istiyorlar miymis sormak lazim.
Babaniz cahil herhalde. Keske kizini 28 yasina kadar evde tutacagina okutsaymis, yazik olmus size
Benim babamda eşimle evlenmemizi istemedi ilk başta, işi dışında hiçbir şeyi yoktu, askere gitmemişti babam için negatif çok şey vardı,bir şekilde ikna oldu. Şimdi, beraber çalıştık evimiz de aranızda var eğer mevzu bu ise.Şöyle bir şey evet çok zengin değil
Fakat insanlığı iyi
Kafa yapımız ayni beğeniyorum onu
Ama ben hic bir zaman nasil desem
Ailem ne derse onu yapan biri oldum
Onun etkisi var bende
HaklısınızBenim babamda eşimle evlenmedi ilk başta, işi dışında hiçbir şeyi yoktu, askere gitmemişti babam için negatif çok şey vardı,bir şekilde ikna oldu. Şimdi beraber çalıştık evimiz de aranızda var eğer mevzu bu ise.
Bu zaman kadar ailenizi dinlediniz ama evlilik diğer seylere benzemez, o hayatı siz yaşayacaksınız.
Yazik degil mi size? Neden kendinize bunu yaptiniz ki? Cok uzuldum.Babam okutmak istedi,benim okumadim liseden sonra derslerim kötüydü hep
Ama onlarin istediği gibi biri denk gelmedi bana
Onlar istedi ki burda olsun evi olsun
İyi biri olsun istedliler
Karsima cikanlarin evlilik niytleri yoktu
Nasip olmadi yoksa ailem 21 yaşında da istiyordu evlenmemi
Eğer ailenizin vetosunun tek nedeni maddiyatsa büyük hata inanın ev araba alınıyor sonra çok kolay elinizden de gidebiliyor yani evlenirken maddiyattan yana kullanmayın tercihinizi . 28 yaşındasınız ailenizi karşınıza alın demiyorum kesinlikle ama ailenizle konuşabilecek ve tercihlerinizi mantıklı dayanaklara oturtabilecek yastasiniz.Merhaba, yaklaşık bir yıllık ilişkim var
İkimiz aynı mahallede oturuyoruz fakat kendisi işi dolayısıyla İstanbul da yaşıyor
Onu seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum
Sadece maaşı var yani evi arabasi vs.yok
Ben hep ailemin yanındaydim liseyi bitirdim ailemle birlikteydim
28 yaşındayım şuan ailem tarafından evlilik baskısi yedim
Sevmeden evlenmek istemedim
Ailem iliskiyi biliyor,babam bana hiç sormadi
Uzak diye maddiyatini beğenmediği için sormadi
Erkek arkadaşım da bende üzgünüm
Acaba onu daha fazla üzmeden hayatından çıkmalimiyim
Ne yapmalıyım bilmiyorum paylaşacak kimsem de yok
Bir cok kez görüştük bura daSevdiğin insanı daha önce defalarca kez gordun mu? yoksa telefon ,mesaj ile yürüttüğünuz bir ilişki mi bu ?
O zamanlar da tembel aptal olduğumu düşünüp okumadimYazik degil mi size? Neden kendinize bunu yaptiniz ki? Cok uzuldum.
Soyle bir durum var, aileler birbirine denk olsa evet guzel olur ama olmuyor olamiyor iste. Babaniz zengin olsun istiyor,zengin degiller diye burun kiviriyor ya,karsidaki aile de “hadi ordan cahil,bir tirin var diye adam mi oldun basimiza,biz de memur dunur istiyorduk” zaten deseler,babaniz uzulmez mi?
Ailelerin denkligi saglanamiyor cogu zaman ama kisiler birbiriyle mutlu olunca sorun kalmiyor.
Gec kalmis sayilmazsiniz,sig fikirli ailenize ragmen siz okursaniz cok buyuk seyler basarabilirsiniz. Es adayiniz bir yana,kendinize bu iyiligi yapin,gayet guzel ifade ediyorsunuz kendinizi ,aptal veya tembel olmadiginiza emin olunO zamanlar da tembel aptal olduğumu düşünüp okumadim
Nasil olsa okuyamam dedim
Ama simdi bende keske diyorum
Tamam güzelim .Sen de biliyorsun kızlarımız "sevdiğim adamı ailem istemiyor " diye konu açıyor burada sonradan anlıyoruz ki aslında birbirlerini sanal olarak tanıyorlar yani hiç tanimiyor çıkıyorlar.Eger bu adam gönlüne siniyorsa ailene kararında ısrarcı olduğunu söylersin.Senin genel olarak kararı onlara bırakan bir yapın var gibi hissediyorum.İyisi ile kötüsü ile aldığım kararın arkasındayım dediginde annen daha iyi anlar seni ..babanla da ona göre konuşurBir cok kez görüştük bura da
Kiz kardeşim Ankara da yaşıyor
Ben oraya gittikce oraya da geldi
Burda ailesini de tanıyoruz
Ben kendim çalışmıyorum,babamin kendi işi kamyon ve tırı var ev var bu şekilde
Sen de sağol canım. Ben de hiç bir zaman dik kafalı olamadım ama ikna etmek için öyle olmaya gerek yok tabi herşey gönlünce olsunAilem çok kibirli diyebilirim annem daha fazla kibre sahip
Görüştüğüm kişinin ailesi memur emeklisi insanlar
Ben aileme hiç bir zaman kafa kaldırmadim
Dik kafali olamadım hiç bir zaman
Allah bebeğinize sağlıkli ömürler versin
Teşekkürler yorumunuz için
Çok teşekkür ederimGec kalmis sayilmazsiniz,sig fikirli ailenize ragmen siz okursaniz cok buyuk seyler basarabilirsiniz. Es adayiniz bir yana,kendinize bu iyiligi yapin,gayet guzel ifade ediyorsunuz kendinizi ,aptal veya tembel olmadiginiza emin olun
Hakliniz ben kadin gibi düşünemiyorum meselaTamam güzelim .Sen de biliyorsun kızlarımız "sevdiğim adamı ailem istemiyor " diye konu açıyor burada sonradan anlıyoruz ki aslında birbirlerini sanal olarak tanıyorlar yani hiç tanimiyor çıkıyorlar.Eger bu adam gönlüne siniyorsa ailene kararında ısrarcı olduğunu söylersin.Senin genel olarak kararı onlara bırakan bir yapın var gibi hissediyorum.İyisi ile kötüsü ile aldığım kararın arkasındayım dediginde annen daha iyi anlar seni ..babanla da ona göre konuşur
Babam defalarca kaybetti malınıİşi gücü varsa babanız niye istemiyor anlayamadım?
Yarın birgün babanızın tırı evi elinden giderse babanız annenizi bırakır mı?
Siz neden sevdiğinizi para için bırakıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?