Evet yaşım uygun doğru diyorsunuzEvlenince arada kalmazsiniz.
Aileniz de sevdiğiniz de aynı kişi olacağı için
(Çok ciddi bir sebep göremediğim için babanız ikna olacaktır diye düşünüyorum.. 28 yaş kendi kararlarınizin arkasında durabilmek için fazlasıyla yeterli.)
Valla çok iyiymişKarı koca çalışırsınız eş adayın çalışkansa iki işte birden çalışır çok rahat yaşarsınız benim arkadaşım eşini burdaki arkadaş grubundan koparmak için istanbula taşındı kendisi markette çalışıyodu ist. Şubesindeki bi yere geçiş yaptı direk eşide pizzacıya girdi 8 saatmiş mesaisi çift mesai yapıyodu bahşişleride çok iyiymiş 2 sene içinde ev aldılar oradan 100 bin liralık da araba aldılar şimdi ordaki evi satıp buraya dönüş yapacaklar
Herkez aynı kaderi yaşamaya bilir ama dediğim gibi onlar 2 sene gece gündüz çalıştı öyle mal sahibi oldu baya şeyden ödün vermek gerek yani gezme tozma alışverişValla çok iyiymiş
Erkek arkadaşım bekçiliğe başvurdu bakalim ne olcak
Ailem çok kibirli diyebilirim annem daha fazla kibre sahip
Görüştüğüm kişinin ailesi memur emeklisi insanlar
Ben aileme hiç bir zaman kafa kaldırmadim
Dik kafali olamadım hiç bir zaman
Allah bebeğinize sağlıkli ömürler versin
Teşekkürler yorumunuz için
Ben dik kafalı olamadim daha önceden böyle bir olay geldi başıma ayrildimBence sende sevginden çok emin değilsin. Emin olsan bu kadar arada kalmazdin. Bir baska seçenek olsa aileni dinliycek gibisin, haksizmiyim?
Oldukça zor doğru dürüst birine bulmak daha öncesinde bende hoş şeyler yaşamadım açıkçasıAnnenize söyleyin: Evler yikilabilir, yanabilir. Tir bakmışsin tepe takla olmuş (Allah korusun tabi kide), ama hepsi bugün var yarın yok. Asıl mühim olan genç yaşta mal sahibi olmak değil, vizyon sahibi olmak. 20.yaslarinda kimimizin kendi arabasi veya evi hemen vardi ki? Yeter ki gayret olsun. Istedikten sonra ev de alınır, araba da alınır. Bu devirde evlenebilir düzgün insan bulmak zor olan.
Okumadım çalışmadım ama boş boş oturup durmadim küçük bir ilçede yaşıyorumAnne baba kizlari icin en iyisini ister tabi. Bazi anne babalar damadin gelirine cok onem veriyor. Madem para bu kadar onemli neden kizlarini okutmamis calistirmamislar? Nerden baksan 10 senedir boş boş evdesin. Sevdigin biri cikmis, adama guveniyorsan aileni ikna etmeye bak
O zaman siz neden sevdiğinizle para arasında kalıyorsunuz?Babam defalarca kaybetti malını
İnsanlar hiç bir zaman hayatlarından ders çıkarmaz gözlemlediğim kadariyla
Böyle diyen de var öyle diyen deGeleceğini düşünerek karar ver evdeki maddi rahatlığı kocanda bulamazsan hayatın kararır sevgi aşk vs boş işler, cicim ayları geçince görürsün ayrıca bu dünya üzerinde seni karşılıksız sevecek kişiler sadece annen ve baban unutma koca da boş
Oldukça zor doğru dürüst birine bulmak daha öncesinde bende hoş şeyler yaşamadım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?