Aile ve sevdiğim insan arasında kaldim

Karı koca çalışırsınız eş adayın çalışkansa iki işte birden çalışır çok rahat yaşarsınız benim arkadaşım eşini burdaki arkadaş grubundan koparmak için istanbula taşındı kendisi markette çalışıyodu ist. Şubesindeki bi yere geçiş yaptı direk eşide pizzacıya girdi 8 saatmiş mesaisi çift mesai yapıyodu bahşişleride çok iyiymiş 2 sene içinde ev aldılar oradan 100 bin liralık da araba aldılar şimdi ordaki evi satıp buraya dönüş yapacaklar

Evet yaşım uygun doğru diyorsunuz
Teşekkürler yorumunuz için
Elimden geleni yapmaya çalışicam

Valla çok iyiymiş
Erkek arkadaşım bekçiliğe başvurdu bakalim ne olcak

valla senin turşunu kurmaya niyetlenmişler sanırım.28 yaşına gelmişsin biraz kendi kararlarını uygulamayı öğren.

Sizde demekki yeterince sevgi yok.Hiç savaş vermemişsiniz.Eger sevdıgın ınsan namuslu efendı sana sahıp cıkacak bırı ıse sonuna kadar gıdın.Sizde bi işe gırer calısırsınız.Kimse açlıktan ölmüyor.Evin araban olsun huzur olmadıkca kalbınde sevgı olmadıkca dunya senın olsun ıstersen.Ama ben sızde sevgı goremedım.

Bence sende sevginden çok emin değilsin. Emin olsan bu kadar arada kalmazdin. Bir baska seçenek olsa aileni dinliycek gibisin, haksizmiyim?

Valla çok iyiymiş
Erkek arkadaşım bekçiliğe başvurdu bakalim ne olcak
Herkez aynı kaderi yaşamaya bilir ama dediğim gibi onlar 2 sene gece gündüz çalıştı öyle mal sahibi oldu baya şeyden ödün vermek gerek yani gezme tozma alışveriş

Annenize söyleyin: Evler yikilabilir, yanabilir. Tir bakmışsin tepe takla olmuş (Allah korusun tabi kide), ama hepsi bugün var yarın yok. Asıl mühim olan genç yaşta mal sahibi olmak değil, vizyon sahibi olmak. 20.yaslarinda kimimizin kendi arabasi veya evi hemen vardi ki? Yeter ki gayret olsun. Istedikten sonra ev de alınır, araba da alınır. Bu devirde evlenebilir düzgün insan bulmak zor olan.

Bence sende sevginden çok emin değilsin. Emin olsan bu kadar arada kalmazdin. Bir baska seçenek olsa aileni dinliycek gibisin, haksizmiyim?
Ben dik kafalı olamadim daha önceden böyle bir olay geldi başıma ayrildim
Kendi kendime öğrendim acimin üstesinden gelmeyi
Mücadele etmeyi bilmiyorum sanirim

Oldukça zor doğru dürüst birine bulmak daha öncesinde bende hoş şeyler yaşamadım açıkçası

Anne baba kizlari icin en iyisini ister tabi. Bazi anne babalar damadin gelirine cok onem veriyor. Madem para bu kadar onemli neden kizlarini okutmamis calistirmamislar? Nerden baksan 10 senedir boş boş evdesin. Sevdigin biri cikmis, adama guveniyorsan aileni ikna etmeye bak

Bence bazi aileler soyle dusunuyor: Biz kiz tarafiyiz hicbir sekilde masraf etmeyiz, sadece kizi veririz. Erkek tarafi A'dan Z'ye her seyi karsilasin. E bunun icin de zengin olmalari lazim tabi. Kizimizin rahati icin laflari bahane.

Okumadım çalışmadım ama boş boş oturup durmadim küçük bir ilçede yaşıyorum
Her kesimden arkadaşa sahibim
Çalışmak elbette güzel şey
Ailem zengin damat adayini ondan faydalamak için değil
Benim rahat etmem için
Yoksa benim A dan z ye herşeyim var
Evlilik için herşeyim hazir

Geleceğini düşünerek karar ver evdeki maddi rahatlığı kocanda bulamazsan hayatın kararır sevgi aşk vs boş işler, cicim ayları geçince görürsün ayrıca bu dünya üzerinde seni karşılıksız sevecek kişiler sadece annen ve baban unutma koca da boş

Babam defalarca kaybetti malını
İnsanlar hiç bir zaman hayatlarından ders çıkarmaz gözlemlediğim kadariyla
O zaman siz neden sevdiğinizle para arasında kalıyorsunuz?
Ultra zengin bir adamla evlendiniz diyelim
Evlenince borç batağına düşmeyeceği ne malum?
Ya da zenginlikle mutlu olacağınız
Babanız hem haklı hem haksız
Benim ailemde benim iyi biriyle evlenip rahat etmemi zorluk çekmememi istiyor
Ama bu demek değil ki yatları katları olsun süper zengin olsun
O yüzden hak veriyorum ama baban empati yapamıyor

Böyle diyen de var öyle diyen de
Hangisi doğru acaba ?

sevginizden eminseniz kendi kararınızı verebilecek yaştasınız. paraysa sorun sizde çalışın eve katkı sağlarsınız. ailenin bu konuda evi olsun arabası olsun olayını anlamıyorum zorluk çekmeden rahata eremezsin.

Oldukça zor doğru dürüst birine bulmak daha öncesinde bende hoş şeyler yaşamadım açıkçası

Onun için karşınızdaki insandan eminseniz ailenizin bu kibirli tutumuna boyun eğmeyin. Bu hayatda her zaman para bir şekilde kazanılır, ama iyi bir eş her yerde bulunmuyor

Parası olup, ahlâklı olacağı ne malum? Babanıza bunu sorun lütfen. Önce ahlâk gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…