- 22 Şubat 2015
- 71
- 54
- 38
- Konu Sahibi lazkiziyizbiz
-
ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor
merhana bayanlar. benim 5 yildir gorustugum biri var sevgiliden ote evli gibiyiz artik ailem istemiyor kanli bicaklilar resmen. babam gidersen beni unut diyor bu evden gelinliginle cikamazsn diyor. bende cok seviyorum 5 yildr birlikteyim ve herseyimi verdim ona tek sorun asiri kiskanc. mesela ailem calismami istiyor ve bu izin vermiyor benim evde olmami istiyor hep icinin rahat etmedigini soyluyor. ee aiilem onun izin vermedigini biliyor ve daha da cok ustume geiyorlar cok arada kaldim ne yapacagimi bilmyrm
Öncelikle tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum,
Özgüveniniz nerede? Birey olarak güçlü duramazsanız kimse size saygı göstermez.
Şimdi içinde bulunduğunuz duruma göre senaryolarımız neler?
1) Hastalıklı sevgilinizle evlenir, camı bile açamadan günlerinizi geçirirsiniz. Akşam iş dönüşü sofra kurar, geceleri onu memnun edersiniz. Ütülü kıyafetleri temiz çamaşırlarıyla eşiniz evden çıkar. Yine siz yemek, bulaşık varsa çocuk koşturursunuz. İçinizden gelse annenizi bile arayamaz arkadaşlarınızla konuşmayı bırakın yolda göz göze gelemezsiniz. Neden çünkü o sizi sevdiği için. Ne kadar mutlusunuz değil mi?
2) Bir gün onunla birlikte olmak istemezsiniz, size bunun sizin göreviniz olduğunu söyler. Bir gün yemek yapmak gelmez içinizden, hamilesinizdir mideniz bulanır belki, başka ne işe yarıyorsun ki der. Sevdiği gömleği ütüsüz, pantalonu kirlidir bunu bile beceremiyorsun der. Neden çünkü o sevgilisiyle değil kölesiyle evlenmiştir.
3)İnsan ya bu şaşar beşer, ki haddimize değil sevgilinize hata yapacak demek, işler kötü gider batar çıkar kaldınız mı ortada bi başınıza... O zaman ne yapacaksınız? Bakın aldatıldınız demiyorum ki %98 bu da gelecek başınıza.
Onunla doğmadınız onunla ölmeyeceksiniz. Şimdi size okulu bıraktırmış, ailenizle aranızı açmış, bekaretinizi kaybettirmiş olabilir... Bunlar telafisi olan şeyler, okula dönersiniz, ailenizle aranız düzelir, bekaret zaten beyninizde kimse biriyle birlikte oldu diye kirlenmiş, eksilmiş değil. Kendinize gelin ve aklınızı başınıza alın.
Buraya konu açarak bile bunu başarabileceğinizin en büyük işaretini vermişsiniz.
Ailenize anlatın durumu, en azından annenize ve kendinizi kurtarın bu hastalıklı adamdan.
çok guzel konusmussun. keske bende nisanlanmadan once buraya knu açsaydimda konu sahibinin sevgilisi gibi bende hastalikli bi adamla birlikte nisanlanmasaydim
Nişanlanınca da ayrılabiliyorsun canım.Evlenip çocuk olunca durum çok daha zor olur.çok guzel konusmussun. keske bende nisanlanmadan once buraya knu açsaydimda konu sahibinin sevgilisi gibi bende hastalikli bi adamla birlikte nisanlanmasaydim
Nişanlanınca da ayrılabiliyorsun canım.Evlenip çocuk olunca durum çok daha zor olur.
haklisiniz. ailemde oyle diyorlar.Zararın neresinden dönseniz kardır. Umarım tez vakitte siz de kurtulursunuz bu durumdan...
bizim evde en çok kullanilan kelime :) :) :) eski nisanlim için :) :) :)
sana vurdu ve hala sen her şeyim diyorsun babam beni dövdü bi kaç kez ben babamın bile yüzüne bakmadımm bence babanı dinlehayir benim cok kapali bir hayat yasayacagimi dusunuyorlar evden cikmadan onun istedigi sekilde onun eline bakarak yasayacagmi soyluyorar. ama erkek arkadasim 5 yildr beni hic bir seye muhtac etmedi hep yanimdaydi. cok kotu kavgalarimiz da oldu bi kac kere vurdu ama sonra cok pisman oldu yani bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?