Aile yuzunden gelen ayrilik..

İşte sizin ki gerçek sevgi gercek ask.. Herşeye birlikte göğüs germissiniz.. Rabbim yardımcınız olmuş.. Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşAllah.. Ne yazıkki ben o kadar şanslı değilim aşk konusunda.. Vazgeçti sevmediginden. Aldandım.. Bunu kabullendim ama kandirilmisligimi? Allaha sığındım.. Herşeyden önce Rab .. zor ama gececek insAllah..

Allahım mutluluğunuzu daim etsin.. Gerçekten çok çabaladım.. Otobüste bayıldım yanımdaydı. Ve bayilmamdan sonra değişti.benim yüzümden ailem yüzümden üzülüyorsun.. kendini suçlamaya başladı.. Gideceği varmış ki ben ona hep "Hayatımdan her an çıkacakmış gibi duruyorsun "dedim.Kızmıştı.. Ama ne düşündüysem hepsini yaşadım.. En sonda ailenin dediğine geleceksin öyle görünüyor dedim. Çünkü savaşmayı bırakmıştı ki haklisiniz yani..seven insan her ne olursa olsun bırakmazdı konu aile olsa bile.. Kaçmayı tercih etti zaten yeterince sevmemis.. Cok teşekkür ederim yorumunuz için..

Yalnız olmadığını bilmeni istiyorum Gul-Er . Hep birlikte atlatacağız bu günleri.
Cok ama cok teşekkür ederim. H hepii mm.. İnşAllah atlatacağız.. Dua dua dua.. zaman da geçse daha iyi olacağım Allahın izniyle.. İyi olacağız canım benim.. Allah görüyor biliyor..gerisi vs.. Birilerinin yanımda olduğunu bilmek bana daha güç veriyor.. Bu defa daha çabuk atlaticam İnşAllah.Kararlıyım..

Nasip.. Değerim bu kadarmış.. Beni terkedecek kadar seviyormuş. Nasıl atlattiniz? Biliyorum yöntemlerini ama bu defa işe yaramıyor..
Imm Nasıl anlatsam kendine değer ver kendini sev. Asla onu gözünde büyültme. Çünkü kaybeden taraf sen değilsin o. Birde sakın seviyordu falan deme inan sevseydi asla vazgeçmezdi. Bir kaç güne yanında birilerini görürsün.
Zor geliyor çünkü onun da seni sevdiğini istemeden ayrıldığını düşünüyorsun. Aile bi şekilde ikna edilirdi. Kaldı ki ailesinin ağzına bakan erkekten hiiiiç bi şey olmaz.

Evet halen inanamıyorum Çünkü.kabullenemedim.yani seven insan ,sevdiğini yanında bir ömür isteyen insan dik durur savaşırdi. Haklısınız. İkinci hatam gözümde çok büyütmusum onu.. kalbim kabullenemiyor. Rabbim bilsin İnşAllah. Atlatacagim zorundayım..

Her gün bir şey daha biter
Giderek acı vermez biten şeyler
Kayıtsız bir razı oluş başlar
Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar

Aldırma deli gönlüm
Giden gitsin
Sen şarkılar söyle içinden boş ver

Yalanlarla yasaklarla
Yazılır hesabına günah günler
Bitmez bu son pişmanlıklar ah
Soluyor birer birer içimizdeki güller..

Ayrılmanıza üzüldüm, ama belki de hayırlısı böyledir bilemezsiniz.. Ayrıca bu yılda hala böyle konular yüzünden ayrılık olması da ne kadar acı.. Ben mezhep ayrılığına karşı bi insan değilim, ama erkek arkadaşınız evlenince de arkanızda durmazdı gibi geliyor ne yazık ki.. İnanın evlenince daha çok acı çekerdiniz. Allah yardımcınız olsun...

Gösterdi kendini zaten.. Bu da benim imtihanım.. Rabbe biraktim.Yarı yolda bırakılmayi haketmedim..sevmemiş ki zaten.. sevseydi ne aile ne de başka birsey.. izin vermezdi.. ama sevmedi .. benim mezhebimi kendi de belki kabullenemedi içten içe.. Haklısınız her şey mümkün.. Kafamı kadar bulanikki.. Çalışamıyorum.. Kısa bir zamana çok şey sigdirdik.. Alismaliyim.Amin İnşAllah geçer.... Cok teşekkür ederim.. Malesef böyle cahil ırkçı kafalar halen var..

Malesef.. Böyle kafalı bir aileye gelin gitmediğiniz için sevinmelisiniz hatta :) Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun...

Gerçekten senin onu sevdiğin kadar sevseydi seni seçerdi demekki hala ana kuzusuymuş bence sevinmelisin evlenseydiniz bile o seni 2. plana atardı

Malesef.. Böyle kafalı bir aileye gelin gitmediğiniz için sevinmelisiniz hatta :) Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun...
Değil mi.. Ben sadece beni tanımadan mezhebimle yargiladiklari için de üzülüyorum. Yaşayınca bir garip oldum. Rabbim büyük.. Kaç tane insan boyle kafalar yüzünden ayrilmislardir.. Yazık..Allaha dua ediyorum.. kötü konuşmayacağım onlar ve öyleleri için.. Rabbime biraktim.. Cok teşekkür ederim gerçekten.. İnşAllah gececek.Vicdanım rahat.. Hakkıma girenler düşünsün..

Gerçekten senin onu sevdiğin kadar sevseydi seni seçerdi demekki hala ana kuzusuymuş bence sevinmelisin evlenseydiniz bile o seni 2. plana atardı
Yani öyle zaten.. Ben o kadar sevmişim ki bazı şeyleri görememişim.. Çünkü bana karşı çok iyiydi.Hiç aramadım altında birseyler.. Aramaliymisim.. Allah büyük..

Aynen atlatmak zorundasınız, gün gelecek diğer herhangi insanlardan hiçbir farkı kalmayacak..

Yani öyle zaten.. Ben o kadar sevmişim ki bazı şeyleri görememişim.. Çünkü bana karşı çok iyiydi.Hiç aramadım altında birseyler.. Aramaliymisim.. Allah büyük..
Amenna hakkında hayırlısı canım kimse kimsenin mezhebini dinini ırkını rengini yargılayamaz öbür dünyaya konvoy halinde gitmiycez herkes kendinden sorumlu sanki cennete cehenneme birlikte gidecekler allahım ya

bunu yeterince sevmek ile iliskilendirmeyin sakin. eger iliskilendirirseniz bir sonraki hissiniz kendinizin sevilmeye layik olmama ihtimali olur.
hayir; siz sevilmeye layiksiniz ve sevileceksiniz de.
o, yeteri kadar iyi ve kotuyu sirtlayacak olcude adam degilmis.

Aynen atlatmak zorundasınız, gün gelecek diğer herhangi insanlardan hiçbir farkı kalmayacak..
İnşAllah bir an önce..Bazen garip bir psikolojiye giriyorum.Ayrılığı kabullenemedigimden sanırım..Adını duyduğumda içim acısın gözlerim dolsun istemiyorum ..Heleki annemle konuşurken çok ama çok zor oluyor.. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. Ramazan ayının hürmetine insAllah.. ALLAH (C.C) buyuktur.. Hayat işte.. Nasipten öte köy yok..

Amenna hakkında hayırlısı canım kimse kimsenin mezhebini dinini ırkını rengini yargılayamaz öbür dünyaya konvoy halinde gitmiycez herkes kendinden sorumlu sanki cennete cehenneme birlikte gidecekler allahım ya
Her koyun kendi bacağından asılır.Kimse ibadetini insanlar için yapmıyor. Allahla kul arasında.. Kimse kimsenin mezarına girip Onun günahını da çekmeyecek..Daha beni bilmeden dinsiz bile ilan ettiler.. Sanki kızı ben alıyorum.. Oğlunu da dinden cikaracagimi düşündü bile.. Diyorum ya.. Bedeli ağır olacak Allahın izniyle.. Kulun kula ettiğini Allah yapmıyor. Ne vicdan ne merhamet.. Onyargilar almış başını gidiyor..

Bugün aynen bu düşünceye girmistim..Sakinleşmek için işten geldiğim gibi uyudum.. Ben zaten bilseydim böyle bir insan olduğunu uzak dururdum bile.. Kendini hep güçlü gösterdi..Ben yaparım ederim vazgecmem diyordu.Ama sadece bu kadar kısa zamanda pes etti ve gitti.. Vicdanı rahat midir? Geçer bugünlerde İnşAllah ama yaka yaka geçiyor.. Cok ama çok teşekkür ederim.. Allah bin defa razı olsun sizlerden.. Gerçekten çok zor durumdayim.. düğün için dans müziklerini bile secmistik..Bugün o müziklerden birine denk geldim.. zor geçecek biliyorum ama gececek..İnşAllah..

Seni gerçekten sevseydi birakmazdi.
Hem birakip da hem bos bos laf yapmasin seviyorum falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…