Aile yuzunden gelen ayrilik..

Seni gerçekten sevseydi birakmazdi.
Hem birakip da hem bos bos laf yapmasin seviyorum falan diye.
Öyle zaten.. Anladım ki .. Yarı yolda bırakılmak çok kötü..Ailem hep söyledi ben aksini söyledim.. onu tanıyın öyle karar verin dedim.kabul ettiler de tanidilar.. güven vermiyor dedikleri tek şey.. Dedim ilk görüşte anlamazsınız ki bir insanı.. Öyle bir insan değil .. Ama tam da öyle bir insanmış.. Rolünü gayet güzel oynadı.. Sevmemiştir.. Seviyorum görüntüsüydu sadece. Hazmetmek zor. Allah büyük.dualarla ve zamanla bu da geçecek insAllah..

Hiç geçmeyecek gibi.. Geçer ama degil mi önceki gibi.. Dagildim. . Toparlayamiyorum.. Kötü tarafı üzülmüyorum gibi güçlüyum gibi görünmek. Kendimi bıraksam yine yataklardan cikamicam. Zorluyorum kendimi sonuna kadar.

üzülmeyin. aynı durumda eşimin kardeşi evlendi, kayınvalidemler istemedi kızı. ikna ettik tanıdılar sevdi herkes evlendiler. sonuç, devamlı bu mesele yüzünden huzursuzlar. devamlı kavga, devamlı suçlama kız tarafı siz bizi istemediniz vs vs diyerek oğlanı dolduruyorlar. gelin kayınvalidemlere anne demiyor, hakaret bile ediyor. nitekim kız evi bıraktı gitti. garip bir evlilikleri var.
siz de daha mutlu olacaksınız eminim. istenmeden yapılan evliliklerde sorun bitmiyor. hakkınızda hayırlısı buymuş.

Fazla dramatize ediyorsunuz
10 ay önce nasılsanız öyle olursunuz
Millet kaç yıllık kocasını boşuyor, aynı evde neler neler paylaştıkları halde
Geçer elbet
Annesinin sözünü dinleyen adam zaten evlenseniz de seni ezdirirdi, hayırlısı olmuş bence

Din farkı olunca sorun yok ,mezhep olunca mı sorun oluyor.İnsan olsun yeter.Daha insanlıktan nasibini almamış mümin kardeşlerim var. (!)Böyle insanlar için canınızı sıkmayın,sizin bir damla gözyaşınıza değmez bu insancıklar.

Şimdi aklıma geldi.Belki sizi beğenmemişlerdir.Mezhebi bahane etmişlerdir.

Unutmak için çabalıyorum.. Ama sesi kulağımda. Konustuklari falan.. Garip bir haldeyim.. unutmaliyim.kararlıyım.zaman geçmiyor bana.. Haklısınız.. Zaten arada dengeyi tutabilecek bir insan degilmis ki sevmemiş yeterince..Bosverdi.. Ben de bosvermeliyim..

Haklısınız.. Dramatize değil de benim aşırı duygusal yapimla ilgili.. Cok zor atlatiyorum.. Sevmemin dışında aliskanlikta var..Yokluğuna alismaliyim..

Malesef var halen öyle insanlar.. Beni hiç gormediler adımı dahi bilmiyorlar.. Tanışmak bile istemediler..Bizim ailemizi tasiyamazlarmis.. Mezhebimizden dolayı. Diyorum ya dinsiz vatan haini ilan ettiler. Sevdiğim insana bile benle birlikte diye aileni sattın dediler.. Neyse olan oldu artık.. Haklıydı eskisi gibi olamazdık.. ben kendimi kandırmisim..Yapacak birşey yok.. Her tercih bir vazgecistir.. Vazgeçti ki savaşacak kadar sevmemiş beni.. Haziran ayı bitsin istiyorum..

İnşallah kısa zamanda unutursunuz.

Gul-Er 'um, lütfen biraz güçlü ol. Gececek hepsi, inan bana.

Gul-Er 'um, lütfen biraz güçlü ol. Gececek hepsi, inan bana.
Güçlü olmaya calisiyorum gercekten.. Ama sanki bir bataklık..çırpındıkça batıyor gibiyim.. Cok teşekkür ederim H hepii Neden hep böyle olmak zorunda.. Rabbim büyük..Allaha sığındım.. InŞallah bu durumdan kurtaracak beni..

Gul-Er 'um, inan bilmiyorum neden boyle oldugunu. Sans diyelim. Ben de ask konusunda hic sansi olmayanlardanim. Hayat iste...

Uzulme. Dok icindekileri buraya. Bana yaz. Sikilmadan dinlerim.

Gul-Er 'um, inan bilmiyorum neden boyle oldugunu. Sans diyelim. Ben de ask konusunda hic sansi olmayanlardanim. Hayat iste...

Uzulme. Dok icindekileri buraya. Bana yaz. Sikilmadan dinlerim.
H hepii mm agir geliyor.. Ve o mutlu görünüyor.Belli ki bunu bahane etti.. Şans.. Allah insanlara kaldiramayacagi yükü vermezmiş.. Dua ediyorum.. Allah razı olsun.. Konuşmaya ihtiyacım var.. Kader.. Şans diye birsey yok .. Kaderimiz bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…