Öyle zaten.. Anladım ki .. Yarı yolda bırakılmak çok kötü..Ailem hep söyledi ben aksini söyledim.. onu tanıyın öyle karar verin dedim.kabul ettiler de tanidilar.. güven vermiyor dedikleri tek şey.. Dedim ilk görüşte anlamazsınız ki bir insanı.. Öyle bir insan değil .. Ama tam da öyle bir insanmış.. Rolünü gayet güzel oynadı.. Sevmemiştir.. Seviyorum görüntüsüydu sadece. Hazmetmek zor. Allah büyük.dualarla ve zamanla bu da geçecek insAllah..Seni gerçekten sevseydi birakmazdi.
Hem birakip da hem bos bos laf yapmasin seviyorum falan diye.
Din farkı olunca sorun yok ,mezhep olunca mı sorun oluyor.İnsan olsun yeter.Daha insanlıktan nasibini almamış mümin kardeşlerim var. (!)Böyle insanlar için canınızı sıkmayın,sizin bir damla gözyaşınıza değmez bu insancıklar.Aynen öyle.Ailelerinden Alman damatlari bile var. ( Müslüman olmamış.) Ben Allaha biraktim. Insanı insandan ayiriyorlar. Allah büyük.. .Ona nasibimiz mahserdeymis dedim.. Bana seni orda bekliyor olacağım dedi. Cok üzgünüm. Ağlayarak yazıyorum şuan bunları.. Rabbim sabır versin.. Ramazan ayının hurmetine..
Unutmak için çabalıyorum.. Ama sesi kulağımda. Konustuklari falan.. Garip bir haldeyim.. unutmaliyim.kararlıyım.zaman geçmiyor bana.. Haklısınız.. Zaten arada dengeyi tutabilecek bir insan degilmis ki sevmemiş yeterince..Bosverdi.. Ben de bosvermeliyim..üzülmeyin. aynı durumda eşimin kardeşi evlendi, kayınvalidemler istemedi kızı. ikna ettik tanıdılar sevdi herkes evlendiler. sonuç, devamlı bu mesele yüzünden huzursuzlar. devamlı kavga, devamlı suçlama kız tarafı siz bizi istemediniz vs vs diyerek oğlanı dolduruyorlar. gelin kayınvalidemlere anne demiyor, hakaret bile ediyor. nitekim kız evi bıraktı gitti. garip bir evlilikleri var.
siz de daha mutlu olacaksınız eminim. istenmeden yapılan evliliklerde sorun bitmiyor. hakkınızda hayırlısı buymuş.
Haklısınız.. Dramatize değil de benim aşırı duygusal yapimla ilgili.. Cok zor atlatiyorum.. Sevmemin dışında aliskanlikta var..Yokluğuna alismaliyim..Fazla dramatize ediyorsunuz
10 ay önce nasılsanız öyle olursunuz
Millet kaç yıllık kocasını boşuyor, aynı evde neler neler paylaştıkları halde
Geçer elbet
Annesinin sözünü dinleyen adam zaten evlenseniz de seni ezdirirdi, hayırlısı olmuş bence
Malesef var halen öyle insanlar.. Beni hiç gormediler adımı dahi bilmiyorlar.. Tanışmak bile istemediler..Bizim ailemizi tasiyamazlarmis.. Mezhebimizden dolayı. Diyorum ya dinsiz vatan haini ilan ettiler. Sevdiğim insana bile benle birlikte diye aileni sattın dediler.. Neyse olan oldu artık.. Haklıydı eskisi gibi olamazdık.. ben kendimi kandırmisim..Yapacak birşey yok.. Her tercih bir vazgecistir.. Vazgeçti ki savaşacak kadar sevmemiş beni.. Haziran ayı bitsin istiyorum..Din farkı olunca sorun yok ,mezhep olunca mı sorun oluyor.İnsan olsun yeter.Daha insanlıktan nasibini almamış mümin kardeşlerim var. (!)Böyle insanlar için canınızı sıkmayın,sizin bir damla gözyaşınıza değmez bu insancıklar.
İnşallah kısa zamanda unutursunuz.Malesef var halen öyle insanlar.. Beni hiç gormediler adımı dahi bilmiyorlar.. Tanışmak bile istemediler..Bizim ailemizi tasiyamazlarmis.. Mezhebimizden dolayı. Diyorum ya dinsiz vatan haini ilan ettiler. Sevdiğim insana bile benle birlikte diye aileni sattın dediler.. Neyse olan oldu artık.. Haklıydı eskisi gibi olamazdık.. ben kendimi kandırmisim..Yapacak birşey yok.. Her tercih bir vazgecistir.. Vazgeçti ki savaşacak kadar sevmemiş beni.. Haziran ayı bitsin istiyorum..
İnşAllah.. Vardır bir hayır..İnşallah kısa zamanda unutursunuz.
Bir şey olmadıysa tabii ki vardır bir hayır.:)İnşAllah.. Vardır bir hayır..
Benim de bu konuda talihim yoktur.Gul-Er 'um, inan bilmiyorum neden boyle oldugunu. Sans diyelim. Ben de ask konusunda hic sansi olmayanlardanim. Hayat iste...
Uzulme. Dok icindekileri buraya. Bana yaz. Sikilmadan dinlerim.
Benim de bu konuda talihim yoktur.
Yani.. Yapacak birşey yok. Vicdanım rahat çok şükür..Bir şey olmadıysa tabii ki vardır bir hayır.:)
Yani.. Yapacak birşey yok. Vicdanım rahat çok şükür..Bir şey olmadıysa tabii ki vardır bir hayır.:)
H hepii mm agir geliyor.. Ve o mutlu görünüyor.Belli ki bunu bahane etti.. Şans.. Allah insanlara kaldiramayacagi yükü vermezmiş.. Dua ediyorum.. Allah razı olsun.. Konuşmaya ihtiyacım var.. Kader.. Şans diye birsey yok .. Kaderimiz bu..Gul-Er 'um, inan bilmiyorum neden boyle oldugunu. Sans diyelim. Ben de ask konusunda hic sansi olmayanlardanim. Hayat iste...
Uzulme. Dok icindekileri buraya. Bana yaz. Sikilmadan dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?