Aile yuzunden gelen ayrilik..

Bourgeon:yalniz super yerde yasiyorsun.Bunaldikca eyfel kulesinin oralarda gez durSonbaharda oralara tur gezisi dusunuyorum.
Sel götürüyordu oralari.. Kriz masası bile kuruldu. Gerçi havalar ısınmaya başladı çekilir. Gelirsen görüşürüz istersen.

Kesinlikle öyle.. İşte bu aldanmisligimi nasıl atlatacağım Bilmiyorum.. Zaman geçse daha rahatlayacagim.. Dua ediyorum.. Hakkima girdiler hem o hem ailesi.. Rabbim bilsin ..Ramazan ayının hürmetine inşAllah bugunleri de atlatacagim.. insAllah..

Sel götürüyordu oralari.. Kriz masası bile kuruldu. Gerçi havalar ısınmaya başladı çekilir. Gelirsen görüşürüz istersen.
Tsk ederim Turu alacagim zaman asayis berkemal mi diye sorarim

Hayırlısı bu inan kardeşim. Bende benzer bi şey yaşamıştım şimdi iyiki diyorum..

Suanlik öyle görünüyor.Tabi Avrupa maçlari falan olacak. Bayağı güvenlik önlemleri başladı. Ama millet grevde.. .onun dışında birşey yok.:)
Guvenilir su siralar di mi sikinti yok?

Guvenilir su siralar di mi sikinti yok?
Grevler disinda sıkıntı yok.. Güvenilir.. Ama Avrupa Ligi Fransa'da olacak. Turk takımının da geldiğini duydum. İşte kalabalık Avrupa ülkeleri olacak..ve çok turist var suan maçlar için gelenler.Daha da gelirler.. Güvenlik önlemleri alındı dahada sıkilastirirlar ..

Hayırlısı bu inan kardeşim. Bende benzer bi şey yaşamıştım şimdi iyiki diyorum..
Nasip.. Değerim bu kadarmış.. Beni terkedecek kadar seviyormuş. Nasıl atlattiniz? Biliyorum yöntemlerini ama bu defa işe yaramıyor..

Gul-Er 'cugum, biraz daha iyisin, degil mi?
İlk günün şokunu atlattim.. Üzüntüm geçmedi.. İnşAllah Rabbimin izniyle atlatacağım.. Şuan yalnız kalmama kitap vs şeyler işe yaramıyor. Sadece konuşmak deli gibi konusmak tüketmek istiyorum herşeyi.. Cok teşekkür ederim canimm benimm.. Allah razı olsun.. Merak etmen bile iyi etti beni ..

Sevgili arkadaşım; evlilik gerçekten zor bir süreç. Maddi sıkıntılar, ailevi sıkıntılar, çocuklarla işle çevreyle... ilgili bir ton sıkıntı içeriyor. En önemlisi ve ağırı eşlerin arasındaki sıkıntılar. Evlilik tıpkı bir çocuğu büyütmek gibi. Zor ama meyvesi çok güzel. Karşısına çıkan ilk zorlukta eşinin elini bırakanlarla asla yürütülemez. Seninki ne yazık ki böyle olmuş. Ama eminim en hayırlısı budur. Çünkü insan sonrasını bilemez ve Allah onu engeller. Hani sevdiğin biri ateşe elini uzatsa eline vurursun ya, aynen öyle. Çünkü ateş, elini daha çok yakar. Senin de muhakkak öyledir. Allah da senin eline vurmuş, canın daha fazla yanmasın diye. Bundan sonra hakkında hayırlısı olsun. Dilediğinden daha iyi birini bulursun inşallah.

Alman bir damadı ok.liyorlar fakat alevi mi zorlarına gidiyor enteresan.
bana sanki akıllarında başka biri varda bunu bahane etmişler gibi geldi

Çok seven insan ailesine kabul ettirir diye düşündüm ben yinede hayırlısı böyleymiş de Allah yardımcın olsun

Sevgi aşk böylemi olur. Bizim de mezhep lerimiz farklı. Eşim de bende çok yıprandık daha da fazlası maddi yük hep ikimizin üstundeydi. Eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı destek olmadı ona. Düğünden hemen sonra mide kanaması geçirdi stresten1 ay hastanede yattı vs vs. Ben desen ailem karşı asla olmaz demesine rağmen iki tarafıda sessiz sakin bir araya getirmek için çabalarım ile iğne ipliğe döndum evlendik. Sağlığımızdan psikolojimizden olduk ama birbirimizden vazgeçmedik. Vazgeçen taraf sevmiyor demektir kendini kandırma

Ailesi istemedi.. Sebep mezhep farklılığı.. Annesi ayrılmam için haber bile gönderdi bana.

bazi seyleri insan kuldan bilir ama haktandir yasanilanlar. bu, hayata dair en genel terbiyedir.
konunuza gelince...
esimin annesi beni istemedi; istememekle de kalmayip basta annem olmak uzere butun arkadaslarimizi arayarak beni rencide etti. beni de arayarak hakarette bulundu.
evlendik, mutluyuz.
ailesi ile gorusmuyorum, ailesi ile gorusmesine karismiyorum.
kendinizi uzmeyin, sizi ve sizden yana gelecek her seyi sirtlayacak karakterde biri degilmis bu kisi.

Kanmayın bu boş edebiyat parçalamalara. Bu dunyada ne emek vermiş ki ahirette haketsin

Yalnız olmadığını bilmeni istiyorum Gul-Er . Hep birlikte atlatacağız bu günleri.

Bir an önce atlatmayi diliyorum.. Hiç yaşanmamış hiç tanımamisim gibi .. olsun istiyorum. Bol dua ediyorum.. Unutmak alışmak adina.. Allah razı olsun.. Yazdiklariniz iyi geliyor.. Allah büyüktür.Vardır bunda bir hayır.. Allahtan Herşey..Amin Rabbim iyilerle ve gerçekten sevenlerle karşılaştırsın..

Alman bir damadı ok.liyorlar fakat alevi mi zorlarına gidiyor enteresan.
bana sanki akıllarında başka biri varda bunu bahane etmişler gibi geldi
Istedikleri biri vardı evet .Halen de öyle.. Ben hepsini Allaha havale ettim.. Mahşer günü bayağı kalabalık olacak.. Rabbim bırakmasın yanlarina..

Çok seven insan ailesine kabul ettirir diye düşündüm ben yinede hayırlısı böyleymiş de Allah yardımcın olsun
Kesinlikle öyle.. demek ki çok sevmemiş.. Yine çok seven taraf benim. Amin inşAllah..cok teşekkür ederim. Hiç hayatıma girmemiş olmasını isterdim.. pişmanım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…