aile

Dediğim gibi biti ortaya bişey atdı bana sorulmadan edilmeden uzaklaştılar sanki zaten hiç beni istememişler de Bunuda bahane ermişler gibi. benim onlara yaptığım bişi yok aksine çok emeğim oldu ayrıca düşeni aramak lafın gelişi herzaman arayıp hal hatır çocukları sorardım. Ayrıca hakkımda konuldukları çok belli oluyor kulağıma da bi kaç şey geldi nekadar doğru bana söylenen onu bilmiyorum ama durum bu.
Konusan her turlu konusur ki. Yani yuzunuze gulup,arayip sorup yine arkadan konusuyor olabilirler. Takmayin. Gorusen gorusur,gorusmek istemeyene de gule gule deyin gecin. Hayat kisa.

Ne oldu ki sende ne yapdılar ?
Aslında sürekli yaptıkları şeyi alttan almayı bıraktım hayatımda yanımda yoremde benim derdime kör sağır olanlara ben de kör sağır oldum. Zor zamanlar geçirdim kimse o zamnlar benim yaralarımı görmedi ama kendi yaralarında hep ben sarayım istediler. Şimdi kimsenin benden bişey isteyecek yüzü yok. Onlarda anladılar yaptıklarını

Az insan çok huzur bencee🥰 bu kadar çok önemsemeyin belkide sizde bir kaç yıl sonra neden bu kadar üzdüm kendimi ah bu ben diyeceksiniz😇

Merhaba arkadaşlar sevgili dostlar,

ailede bazi kişiler tarafından dışlanılıyorum umursamıyorlar beni sevmiyorlar artık pek gibi öyle seziyorum. Doğum yapdim 1aradılar aradan kaç zaman geçdi ben onlara sürekli sorarken ararken onlar beni ne aradı ne yazdı özelikle kuzenlerim bi hayırlı olsun denildi bidaha da hiç sesleri çıkmadı ama ben kuzenlerimin diğer kuzenlerime olan liglerini görüyorum instagram dan olsun başka bi yerden. Biri hakkımızda iftira atdı bana sormadan etmeden inanıp uzaklaştılar benden hepsi. Onların çocuklarını paylaşmalarını birbirlerine edilen sözler. Uzakdan gözlemleyen biri kesin anlar dışlandığımı benim paylaştığım şeylere kimse yorum yapmaz ama birbirlerine hepsi yaparlar zoruma gidiyor üzülüyorum ben onlara neler neler yapmışdım oysaki ama hepsi boşmuş emekler iyilikler boşmuş. umursanmamak ne kötü bişi. Anneme anlatınca boşver hepsi boş insanlar diyor farkında oda ama bişi demiyor.😞
Doğum yapmışsın bebeğin olmuş kendi ailen var, artık bu çocukça şeylere takılmanin zamanı geçmiş farkında mısın? Annen çok haklı böyle bir durum varsa onların aptallığı. Sen bu aptalliga ortak olma ben olsam amaan şeyimden aşağı Kasımpaşa derim eşimle bebeğimle gülüp eglenip onları catlatirim yani nesine bu kadar takıyorsun ki değmeyecek insanlar içi n

Back
X