• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile

cyn yl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2025
5
0
1
Eşim yeğenine her seferinde para yolluyor 500 en az yeğeni de istiyor ben bişey deyince sanane diyo tartışıyoruz sonra yine yapiyo benim 3cocugum var küçük eksiğimiz var ne yapmalıyım kafayı yiyecem ben kistikca kendimden üçün Besin hesabını yaparken kendisinin böyle yapması ve sanane demesi daha da delirtiyor

Eşim yeğenine her seferinde para yolluyor 500 en az yeğeni de istiyor ben bişey deyince sanane diyo tartışıyoruz sonra yine yapiyo benim 3cocugum var küçük eksiğimiz var ne yapmalıyım kafayı yiyecem ben kistikca kendimden üçün Besin hesabını yaparken kendisinin böyle yapması ve sanane demesi daha da delirtiyor
Kızmayın siz de kendinizden. Adam fazladan parası olduğunu düşünüyor demek ki.500 lira para değil bu arada , durumunuza ayda bir veriyor yazmışsınız. Ayda bir 500 TL’ye bile ihtiyacınız varsa neden üç çocuğunuz var ablacım sizin?
Biraz daha ihtiyaçlarınızı belirtip para isteyin verecek parası iyice kalmasın bari ne diyim

Doğru para değil bu zamanda ama devamlı olmasi sıkıntı değilmi sizce ve evet 3 çocuğum var bizim eşim inşaat işiyle çalışıyor bazen çok paramız olur bazen de hiç olmuyor

Para sıkıntısı olan insanların yarınlar yokmuşçasına çok çocuk yapması bu ülkenin kanayan yarası. Daha çok harcayın gönderemesin dicem ama size para verdiğini bile düşünmüyorum.
Çocuklarınızın güzel bir gelecek sunmayı düşünmediğinize göre bırakın yollasın yolladığı paralarla 1 öğün yemek yenilmiyor artık.

Yeğeni okuyor mu, çalışıyor mu, yatıyor mu ne yapıyor?

Doğru para değil bu zamanda ama devamlı olmasi sıkıntı değilmi sizce ve evet 3 çocuğum var bizim eşim inşaat işiyle çalışıyor bazen çok paramız olur bazen de hiç olmuyor
Sizin kendi kazancınız yok mu?
Bu kadar abartmayın, 500 lira kimseyi fakir de zengin de etmez.

Ya benim sorunum para miktarı değil başka iglhtiyaclarimiz varken çocuklarımız için birikim yapmamız gerekirken böyle savurmasi hadi ona da eyvallah benim üzüldüğüm kocamın bana olan tavrı

yeğeninin ihtiyacı varsa ve eşiniz gönderiyorsa bu çok güzel bir şey..
benim babam da senelerce yeğenlerine destek oldu ne annem ne de biz neden gönderiyorsun demedik.

Bazı insanları cidden anlamakta zorlanıyorum.
Belki de eşinin yaptığı bu destek sizin kazadan beladan korayacak.

Ya benim sorunum para miktarı değil başka iglhtiyaclarimiz varken çocuklarımız için birikim yapmamız gerekirken böyle savurmasi hadi ona da eyvallah benim üzüldüğüm kocamın bana olan tavrı
İhtiyacınız varsa neden 3 çocuk? 500 lirayla birikim mi olur?

o halde habire dogurmayacaksınız
3 çocuga baktınız kaldı birikim.

Ben çocuk yapmadıgıma pişmanım Kudra.
Baksana yarınlar yokmuşcasına çocuk yapıp büyütüyor millet öyle ya da böyle
Ben de 1 taneyle kalayım.
Bunlar büyünce bize baksınlar diye yapılan çocuklar şekerim. Ne sosyal güvence var me birikim. 60 yaşından sonra yarım yamalak yetiştirilmiş çocukların sırtına yük olacaklar tıpkı kendi ailelerinin olduğu gibi. Kısır döngü. Sen ben yapamayız ki.

Ayda bir 500 lira çokta abartılacak birşey değil okadar maaş alıyor eşiniz hayrını o şekilde yapıyor diye düşünün önce kendi çevrenizdeki muhtaçlara yardım edin diye denilir ondan sonra başkalarına nolmus ayda bir 500 hayır yapıyorsa eşiniz abartmayın derim şahsen

ayda 3 kez gonderse 1500 tl eder bunu mu dert ettınız? O kadar mesele varken
Yarınlar yokmuscasına 3 cocuk dogurmuşsunuz. Ucun besın hesabını yapacaksanız nıye bu kadar cocuk yaptınız? Esınız Yegenıne para gondermeyı bırakıp o parayla prezervatif alabılır

Son düzenleme:
500 lirayla ihya olmazsınız 1000 1500 lirayla da aynı şekilde, çok ihtiyacınız varsa işe girip çalışabilirsiniz,
ama bu seferde çocuklar küçük nasıl çalışayım diyorsunuz, bu durumda susup oturmaktan ve KORUNMAKTAN başka çareniz yok.

Ayda 10 kere bile yollasa 5 bin lira yapıyor yani bir gram altın parası bile değil. 3 çocuk için ayda 1 gram biriktirseniz ne olur biriktirmeseniz ne olur. Zaten bu kadar sıkıştığınız dönemler varsa çalışmıyorsanız işe girin, 4.yü yapmayın. İnşaat işini kocanız kaç yıl daha yapacak?

Back
X