Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oglum iki yaşına girecek bi stüdyoda resim çekilmedik normalde de çok resmimiz yok sorunlarimiz mi sebep oldu buna çok ozeniyorum neler neler yapıyo herkes çocuğu için benim yavrum mu kıymetsiz Hayır ne eksiği var üzülüyorum bazen
Üzülmeyin benim eşimde svmiyor:))hatta kavga bile etmiştim şimdi bakıyorum çekinmeyebaşladı bazen zorla ben çekiyorum saci başı duzgunse ck önem verir kendne oda cekio zamanla düzelir üstüne düşün birazOglum iki yaşına girecek bi stüdyoda resim çekilmedik normalde de çok resmimiz yok sorunlarimiz mi sebep oldu buna çok ozeniyorum neler neler yapıyo herkes çocuğu için benim yavrum mu kıymetsiz Hayır ne eksiği var üzülüyorum bazen
Yani herkes öyle değil mi saçımiz başımız üstümüz düzgün olması lazım ev haliyle çok çekilmek istemiyoruz o yüzden de cekilemiyoruz heralde:)Üzülmeyin benim eşimde svmiyor:))hatta kavga bile etmiştim şimdi bakıyorum çekinmeyebaşladı bazen zorla ben çekiyorum saci başı duzgunse ck önem verir kendne oda cekio zamanla düzelir üstüne düşün biraz
Niye sadece stüdyo resmi kısmını görüyorsun peki anlamadım en son yazdım mesajımda benim istediğim birlikte bi resim yok olsa çıkarırız da illa stüdyo resmi olması şart degilYav bu devirde studyo resmi mi kaldi?
Hele de ailecek? Cekip cep telefonunuzla hosunuza gidenleri bastirin madem
Nelere ozeniyor yurdum kadini
Bosver kendini uzdugune deger mi? Diger konularini da biliyorum emin ol bu onlarin yaninda dert bile degil
Canim sen bence git guzelce cocugunla cektir resmi bastir bas koseye koy, kocan da kalsin resimsiz mal gibiNiye sadece stüdyo resmi kısmını görüyorsun peki anlamadım en son yazdım mesajımda benim istediğim birlikte bi resim yok olsa çıkarırız da illa stüdyo resmi olması şart degil
Ben öyle değilim ya o an mutluysam ve ileriyi düşünerek çocuğum için hep çekinmek istiyorumYani herkes öyle değil mi saçımiz başımız üstümüz düzgün olması lazım ev haliyle çok çekilmek istemiyoruz o yüzden de cekilemiyoruz heralde:)
zaten benim ne eksiğim var diye diye 3 kuruş konulamıyor köşeye ...Oglum iki yaşına girecek bi stüdyoda resim çekilmedik normalde de çok resmimiz yok sorunlarimiz mi sebep oldu buna çok ozeniyorum neler neler yapıyo herkes çocuğu için benim yavrum mu kıymetsiz Hayır ne eksiği var üzülüyorum bazen
Aciklama yapmıştım ama telefonlar var evet eşim önem vermiyo sadece bunu söylüyorum beraber bi resim çekilmesini gereksiz buluyo illa stüdyo değil yaniHala stüdyo resmi kaldı mı vesikalık çektirdik bir kere oğluma sadece ki yakında 6 olacak
Açıkçası bunu bir eksiklik karşı da görmedim
Öyle mi diyosun ... mutlu aile tablosu görmek isteyerek kendimi mi kandiriyorum acaba?Oyle bir adamla ayni karede bulunmadigin icin sevinmelisin nimesay.