Ailecek bi resmimiz yok eşimin tuhaflığı

Of bizim de yok ya. Biri eksik kalıyor resimde hep. Çocuklarla ben olsam eşim yok, eşim olsa çocuklardan biri yok onlar olsa ben yokum. O kadar kalabalıkken başkasından da isteyemiyoruz resim çekmesini. Bütün çocukları alıp aile fotoğrafı çektirmedik gitti.

Oglum iki yaşına girecek bi stüdyoda resim çekilmedik normalde de çok resmimiz yok sorunlarimiz mi sebep oldu buna çok ozeniyorum neler neler yapıyo herkes çocuğu için benim yavrum mu kıymetsiz Hayır ne eksiği var üzülüyorum bazen
Oglum iki yaşına girecek bi stüdyoda resim çekilmedik normalde de çok resmimiz yok sorunlarimiz mi sebep oldu buna çok ozeniyorum neler neler yapıyo herkes çocuğu için benim yavrum mu kıymetsiz Hayır ne eksiği var üzülüyorum bazen
Üzülmeyin benim eşimde svmiyor:))hatta kavga bile etmiştim şimdi bakıyorum çekinmeyebaşladı bazen zorla ben çekiyorum saci başı duzgunse ck önem verir kendne oda cekio zamanla düzelir üstüne düşün biraz

Arkadaslar stüdyo resmi derken bi tane olsa güzel olurdu diye düşünüyorum sürekli gidip cektirelim demiyorum benim kastettigim eşimin resimlere pek önem vermemesi birlikte resim cekilememek illa stüdyo yu kastetmiyorum herkes bebeğine album yapiyo doğduğu andan itibaren bende isterdim diyorum sadece

Üzülmeyin benim eşimde svmiyor:))hatta kavga bile etmiştim şimdi bakıyorum çekinmeyebaşladı bazen zorla ben çekiyorum saci başı duzgunse ck önem verir kendne oda cekio zamanla düzelir üstüne düşün biraz
Yani herkes öyle değil mi saçımiz başımız üstümüz düzgün olması lazım ev haliyle çok çekilmek istemiyoruz o yüzden de cekilemiyoruz heralde:)

Yav bu devirde studyo resmi mi kaldi?
Hele de ailecek? Cekip cep telefonunuzla hosunuza gidenleri bastirin madem
Nelere ozeniyor yurdum kadini
Bosver kendini uzdugune deger mi? Diger konularini da biliyorum emin ol bu onlarin yaninda dert bile degil
Niye sadece stüdyo resmi kısmını görüyorsun peki anlamadım en son yazdım mesajımda benim istediğim birlikte bi resim yok olsa çıkarırız da illa stüdyo resmi olması şart degil

Niye sadece stüdyo resmi kısmını görüyorsun peki anlamadım en son yazdım mesajımda benim istediğim birlikte bi resim yok olsa çıkarırız da illa stüdyo resmi olması şart degil
Canim sen bence git guzelce cocugunla cektir resmi bastir bas koseye koy, kocan da kalsin resimsiz mal gibi ;) valla bak ben olsam yaparim.hani ben derse de yuzunu goren cennetlik dersin

tek derdin bu olsun canım. çok istiyorsan naz niyaz ikna et eşini olur birtane

SIMdi telefonlar var istersen kamerayada alabiliyosun.
ama telf bozuldugun da kirildiginda hepsi gidiyor malesef.
Selfie yapin :)

Resim baskısı en sevmediğim şey..

Yapmayın yahu herkes sizin bakış açınızda değil fotoğraf konusunda. Fotoğraf çektirmeyi sevmeyen birisi için o stüdyolar ne büyük eziyet. Fotoğraf çektirmeyi sevmeyen biri olarak bu konuda baskı görsem çok kırılırdım.

Dilerseniz alın çocuğunuzu gidin çektirin o ayrı..

eşiniz mi tuhaf?
bizim düğün fotografları hala pc de bekliyor. nişan da öyle.
evde bir tane resmimiz bile yok..
1 senelik evliyiz. artı 2 aylık bebeğim var. onunda daha yok resmi.

Bizim de hiç yok , siz kendiniz bol bol çocuğunuzla çekilin , büyüyünce " Anneee , neden benim hiç babam ve senin de bulunduğun bir resmim yok " dediğinde , siz de " Babana sor çocuğum " dersiniz .

Sütüdyoda resim çektirmekmi kaldı allasnn
Özellikle resim için süslenmek zor geliyosa düğüne müğüne gittiğiniz bi zaman çekin telefondan gidin .çıkarrttırın fotoğrafçıda.
ben telefondan birirken resimler arasından zaman zaman çıkarttırıyorum . daha doğal oluyor

23 yasindayim. Bizim de yok ailecek bir fotografimiz stüdyoda. Belki bu bir aliskanliktir ailenizden gelen.. veya böyle bir beklentiniz vard8r. Beklentileri hafife almiyprum asla. Ancak bunu da dert edip esinizle huzurunuzu bozmayin. Allah fotograftan daha güzel gülümsemeler nasip etsin yasaminizda

Bunda uzulecek bisey yok.Bol bol cek oglunu ve seni ilerde oglun niye babam hic yanimizda yok tu diye sorarsa babası cevaplasın resimm çekinmeyi sevmem deyip saçmalasın zaten telden cekilen fotolar cuzi paralara çıkartılıyor.

zaten benim ne eksiğim var diye diye 3 kuruş konulamıyor köşeye ...

Hala stüdyo resmi kaldı mı vesikalık çektirdik bir kere oğluma sadece ki yakında 6 olacak

Açıkçası bunu bir eksiklik karşı da görmedim

Hala stüdyo resmi kaldı mı vesikalık çektirdik bir kere oğluma sadece ki yakında 6 olacak

Açıkçası bunu bir eksiklik karşı da görmedim
Aciklama yapmıştım ama telefonlar var evet eşim önem vermiyo sadece bunu söylüyorum beraber bi resim çekilmesini gereksiz buluyo illa stüdyo değil yani

Back
X