Ailecek bi resmimiz yok eşimin tuhaflığı

23 yasindayim. Bizim de yok ailecek bir fotografimiz stüdyoda. Belki bu bir aliskanliktir ailenizden gelen.. veya böyle bir beklentiniz vard8r. Beklentileri hafife almiyprum asla. Ancak bunu da dert edip esinizle huzurunuzu bozmayin. Allah fotograftan daha güzel gülümsemeler nasip etsin yasaminizda
Yok alışkanlık değil bazı arkadaşlarımda görüyorum sadece bende hatıra olarak kalsa güzel olurdu diye dusundum

Bizim de hiç yok , siz kendiniz bol bol çocuğunuzla çekilin , büyüyünce " Anneee , neden benim hiç babam ve senin de bulunduğun bir resmim yok " dediğinde , siz de " Babana sor çocuğum " dersiniz .
Yani öyle olacak galiba ben fırsat buldukça çekiliyorum oglumla

eşiniz mi tuhaf?
bizim düğün fotografları hala pc de bekliyor. nişan da öyle.
evde bir tane resmimiz bile yok..
1 senelik evliyiz. artı 2 aylık bebeğim var. onunda daha yok resmi.
Esin mj istemedi bende daha düğün videomu izlemedim eşim ne gerek var diyo

Stüdyo fotoğraf mi kaldı ya gelin damat bile dışarda çekiliyor artık. Alın güzel bir makine giyinin cicili bicili çeksin sizi bir tanıdığınız. En güzeli.

Yıl 2016 oldu ya ne stüdyo fotoğrafı:)
90larda kaldı o sakın yaptırma. Sepet içine cocuk koymalı falan:D
Yaptırılmaması daha doğru su an.
Gereksiz.
Her anını fotoğraflamak daha doğal.

90 lardan sevgili ve evli olmamıza ragmen hiç yok hiç de hoşlanmam.çok gereksiz ve itici gelmiştir bana.eşimlede bahsi bile geçmedi belki oda öyle düşünüyor.

Canım şimdiki teknoloji ile studyoya gerek yokki.telefonlar maşallah bu konuda profesyonel işler çıkarıyor.emrivaki yap biri gelince eve al çocuklarını otur biyere kocacımmmm hadi bize eşlik et on saniyecik falan de.erkekler öküzdür sen eğiteceksin canım...

Yıl 2016 oldu ya ne stüdyo fotoğrafı:)
90larda kaldı o sakın yaptırma. Sepet içine cocuk koymalı falan:KK70:
Yaptırılmaması daha doğru su an.
Gereksiz.
Her anını fotoğraflamak daha doğal.
Yok ya onu istemiyorum tabi ki modern resimleri bende seviyorum kastım zaten güzel bi resmimizin olmamasi

Canım şimdiki teknoloji ile studyoya gerek yokki.telefonlar maşallah bu konuda profesyonel işler çıkarıyor.emrivaki yap biri gelince eve al çocuklarını otur biyere kocacımmmm hadi bize eşlik et on saniyecik falan de.erkekler öküzdür sen eğiteceksin canım...
Evet emrivaki sart:)

Studyo cekimini dugunumde bile yaptirmayi dusunmuyorum herhalde. Gerekte yok bence. Telefonla cekilen güzel bir fotografinizi fotografcida cikartin en iyisi.

Back
X