Ailecek çıldırıcaz artık

Hayır kendi başına da iş çıkardı. Çocuğu 13 yaşında ilki, liseyi bitirip gidecekti okumaya, kadın da rahat edecekti, 50'li yaşlarını rahat geçirecekti, şimdi bu yaşta doğurdu 2.yi artık 70 yaşında veli toplantısıyla uğraşmayı yeni bitirecek.
Etmeyi düşündüm isimsiz oluyor mu ki?
Mutlaka oluyordur araştırmak lazım olmuyorsa biz edelim tanimaz etmezler

Hepimiz milyon kere doğurmasaydin yazsak sonuç değişmeyecek başka bir çözümü olmalı.Zaman zaman biz de bağırıyoruz çocuklara kime göre neye göre normali ne kadar bağırmanın fiziksel şiddet olmadıktan sonra hoşlanmasam bile annesizlikten iyidir diyorum
Zaman zaman bağırmamak olur mu zaten tabii ki bağırıyoruz, ama bu kadın 7/24 bağırıyor, her gün her saat. Bağırdığı da bebek yani ağzı var dili yok daha.

Bu geç doğurma olayındada şçyle bir durum var kadınlar sanıyor ki yaşın 45 artık hamile kalmam korunmayım bari ama bu büyük yanılgı kadının doğurğanlığı 50 yaşına kadar devam eder bu kadın sanırım rastgele hamile kaldı adamda aldırtmam dedi oda mecbur kaldı doğurmaya şu an bende o yaşlardayım ki hamile kalsam eşim doğurmamı ister vallahi bu yaşta uykumdan,rahatımdan, gezmemden ve kk olamam , doğuranda böyle küfürle büyütür herşey yaşında güzel bu yaştan sonra ancak torunuma bakarım ,severim sonra alın paketinizi der evime giderim o kadar , allah kadınlara akıl fikir versin birazda bilgi ki o yaşta yanlışa düşmesinler kimsenin lafına uyarakta çocuk yapmasınlar
Doğurmakla olaydı, köpekler de ana olurdu der annem. Yapmayın işte arkadaşım, anneliğiniz ortada, böyleyse eğer yapmayın 2. çocuk falan. Sen nasıl annesin ki nasıl çocuk bekliyorsun, kendine de eziyet ediyorsun. 13 yıl sonra belli ki kaza olmuş, doğurmasaydın madem.

Bu geç doğurma olayındada şçyle bir durum var kadınlar sanıyor ki yaşın 45 artık hamile kalmam korunmayım bari ama bu büyük yanılgı kadının doğurğanlığı 50 yaşına kadar devam eder bu kadın sanırım rastgele hamile kaldı adamda aldırtmam dedi oda mecbur kaldı doğurmaya şu an bende o yaşlardayım ki hamile kalsam eşim doğurmamı ister vallahi bu yaşta uykumdan,rahatımdan, gezmemden ve kk olamam , doğuranda böyle küfürle büyütür herşey yaşında güzel bu yaştan sonra ancak torunuma bakarım ,severim sonra alın paketinizi der evime giderim o kadar , allah kadınlara akıl fikir versin birazda bilgi ki o yaşta yanlışa düşmesinler kimsenin lafına uyarakta çocuk yapmasınlar
Kadın zaten 10 sene sonra kızını evlendirip torun sevecek yaşta. Adamın sesini hiç duymuyoruz, kadınla başa çıkamıyor büyük ihtimalle, kendi aldırmak istememiştir.

Aynı konudan dertliyim. Bendeki durumda çocuğun sesi pek çıkmıyor ama çocuk bir aglasa annesi bin bağırıyor. 3.cocugu ve 10 yil aradan sonra doğurdu. Ama psikolojik olarak çok sağlıklı değil. Esiyle probleri olmasina rağmen çocuk doğurduğu için ben çekinmeden söylüyorum bize geldikçe bu cocugun ne günahı var, madem sorunlarınız vardi neden dogurdun, senin bagirislarini dinlemek zorunda mi, sinirini neden cocuktan cikariyorsun diye ama cevap vermemeyi seciyor. Ben cok üzülüyorum sucu gunahi olmayan çocukların psikolojik sorunlarla heba olmasına.

Aynı konudan dertliyim. Bendeki durumda çocuğun sesi pek çıkmıyor ama çocuk bir aglasa annesi bin bağırıyor. 3.cocugu ve 10 yil aradan sonra doğurdu. Ama psikolojik olarak çok sağlıklı değil. Esiyle probleri olmasina rağmen çocuk doğurduğu için ben çekinmeden söylüyorum bize geldikçe bu cocugun ne günahı var. Madem sorunlarınız vardi neden dogurdun, senin bagirislarini dinlemek zorunda mi, sinirini neden cocuktan cikariyorsun diye ama cevap vermemeyi seciyor. Ben cok üzülüyorum sucu gunahi olmayan çocukların psikolojik sorunlarla heba olmasına.
Kendi rahatı da bozuldu. Ya arayı açmadan doğuracaktı ya da hiç doğurmayacaktı. Kocasıyla sorunu var mı bilmiyorum, kadının tek bağırması çocuğa.

3 çocuk doğuranlara bakıyorum çoğunun durumu berbat
geçim sıkıntısı var ..çocuklar aç
sonra bu çocuklar evlenince maddiyat sevgisi had safhada oluyor gözleri aç , ve bir özentili oluyorlar

Kendi rahatı da bozuldu. Ya arayı açmadan doğuracaktı ya da hiç doğurmayacaktı. Kocasıyla sorunu var mı bilmiyorum, kadının tek bağırması çocuğa.

Annem beni 20 kardeşimi 27 yaşında doğurmuş. Yasi genç olmasına rağmen hep der o tempoyu unuttuğum için alışma evresinde çok zorlandım diye. Zorlanmasi doğal ama bunun bilincinde olması gerekiyordu. Çocuk dogduktan sonra "aaa ben bununla bas edemeyeceğim" deyip vazgecilecek birsey değil sonucta. Bu yuzden cocuga verilebiceklerin iyi dusunulmesi gerekiyor. Cocuga surekli bagiran bir annenin de ne verebileceği mechul

Çok sinirlendim bebekler benim hassas noktam çünkü savunmasız saf hiçbir şeyden haberleri olmayan varlıklar. Vicdansız kadın. Bir sey diyecek olsanız size ne çocuğu ben doğurdum benim çocuğum diyebilir bu agresiflikle.

Bizim kiracımızda öyle o kadar üzülüyorum ki bebeğe ne ona oyuncak alır ne oturup onunla oynar bi iki kere dövdüğünü duydum...Benim yanımda dövmeye kalktı ağzının payını verdim..
Bebegini hiç sevmiyor..her fırsatta bana bırakmak istiyor tabi ben hep bahane buluyorum...Ben bi çözüm bulamadım çok içerleniyorum o bebeğe hiç ilgilenmiyor ahhh benim bebegim olcak onu pamuklara sarardım

O kadınla konuşun. Konuşmadan direk şikayetle olmaz. Bağırdığı bir gün ziline basın ve sen napıyorsun diyin. Böyle buraya yazmakla olmaz kimse kimseyide dövemez ayrıca. Tekrarı olursa polise yada sosyal hizmetlere şikayet edersiniz.

Benim üst katımda sevişme sesleri geldi bir gece, sabahında kadının banyoda olduğunu anladığım an banyoya geçtim ve güya telle konuşur gibi gerekli uyarıyı yaptım sonrada duymadım birdaha. Duysaydım saate bakmadan zile basıcaktım ben.

Çekinmeyin bu kadar rahatsız oluyorsanız önce gerekli uyariyı yapmalısınız kendisine gerekirse de eşine.

sosyal hizmetleri arasanız geçici olarak alır mı acaba orada da çok iyi davranmıyor olabilirler çocuklara benim bir arkadaşım vardı tabi bundan kaç sene önceye denk geliyor24 sene önce kzı altına yapıyor diye dövmişler çok bebekken çok sorunlu bir kız olmuştu sonra evlatlık verildiği aileyi soydu falan çok da sevigye muhtaçtı yavrum ama

Annem beni 20 kardeşimi 27 yaşında doğurmuş. Yasi genç olmasına rağmen hep der o tempoyu unuttuğum için alışma evresinde çok zorlandım diye. Zorlanmasi doğal ama bunun bilincinde olması gerekiyordu. Çocuk dogduktan sonra "aaa ben bununla bas edemeyeceğim" deyip vazgecilecek birsey değil sonucta. Bu yuzden cocuga verilebiceklerin iyi dusunulmesi gerekiyor. Cocuga surekli bagiran bir annenin de ne verebileceği mechul
Bir de ilk çocuğu da değil, biliyordu onu nelerin bekleyeceğini sonuçta. Biliyorsun o tempoyu, doğurmasaydı madem.

Beni döver bile yemin ediyorum.

Keske dovse, ne kadar siddete egilimli bi kadin oldugunu kanitlamis olur. Ve " dovmuyordur ya" diyorsunz. Kesinlik kazanmis olur durum.Ve o cocuklar kurtulur. Yazik o yavrulara ya.
Susmalayalim arkdasim nolur.
Eger komsular ses cikarsaydi haberlerde gordugumuz uvey anne gazabina ugrayan 4 yasindaki o cocuk hic travma yasamazdi.
Her cocuk gibi mutlu olurdu su an, kotu anilari olmazdi.
Sen hic demedinmi " keske komsulari haber verseydide oklavayla yavrucuga iskence etmeseydi" diye?
Dimi? Keske haber verseydi o komsular, keske..

Back
X