• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailede Ortalık Karıştı, Ne Kız Ne Oğlan !

elifcik3435

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
46
11
3
39
Kızlar kısaca özet geçiyorum.. Önceki konularımı biliyorsunuz Yiğen'imin sevdiği kız ile olan kendi aralarındaki problemleri :
(kızımızın kıskançlıkları, çocuğa olan güvensizliği, oğlumuzun çabuk sinirlenmesi kıza artık tahammül edememe seviyesinde, ve kızın bazen varsayımla hareket edip iftira atması, yiğen'imin dışa dönük kızımızın biraz daha içe dönük olması yani çocuk sosyal kız erkek arkadaş çevresi çok ve kızda bunu istemiyor sürekli sorun çıkarıyor bir bahane ile)

SORUN : 1 .5Yıldır çocuklar kendi arasında kavga ediyor yukarıdaki problemlerden dolayı. Ablam ve eniştem artık oğullarına evden dışarı çıkmama kuralı koyacak duruma geldiler. Kızla görüşmesini istemiyorlar. Çok sabrettiler ama anlamadığımız nokta yiğenim kavga ettiğinde kızla artık bitirecem yeter artık baskı, kıskançlık v.b diyor ama kızla 3 gün sonra barışıyorlar. Kız olay sonrası tartışma sonrası yani 30 40 kere oğlan açana kadar art arda arıyor. Mesajlar atıyor. Yani çocuğu kendiyle barıştırana kadar.

MESELA; yiğen kavga sonrası gel telefonları kapatalım diyormuş. Kız 20 25 kere arıyormuş açacana kadar 25 30 tane mesaj atıyormuş. En son engelliyorum diyor başka numaradan arıyor bu sefer diye. Sakinleşmeyi beklemiyor diye...

NEDEN KONU AÇTIM ? : Artık baş edemiyoruz. Yani yiğenim ile kızımıza 5 10 kere şans verdik. Düzeltecez dedi yiğenim ama 1 yıldır hep aynı problem var aynı kavgalar ilerleme yok gerileme var.. Biz neden müdahil oluyoruz, çocuk artık evde telefon kırdı kaç kez hazmedemiyorum diyor artık kıskançlık varsayımla hareket etmesini diyor sonrada 3 ün sonrada BARIŞIYORLAR. BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVİYORLAR AMA ÇOK DA YIPRATIYORLAR

Bir tavsiye veriniz ablamla enişteme nasıl bir öneride bulunayım içim daraldı evlerinde resmen huzursuzluk diz boyu. Bu kızı istemiyoruz diyorlar kıskanç baskıcı ilerde baş edemeyiz diyorlar.. Çocukların yaşı kız 22 oğlan 23.

Son düzenleme:
Kızlar kısaca özet geçiyorum.. Önceki konularımı biliyorsunuz Yiğen'imin sevdiği kız ile olan kendi aralarındaki problemleri :
(kızımızın kıskançlıkları, çocuğa olan güvensizliği, oğlumuzun çabuk sinirlenmesi kıza artık tahammül edememe seviyesinde, ve kızın bazen varsayımla hareket edip iftira atması, yiğen'imin dışa dönük kızımızın biraz daha içe dönük olması yani çocuk sosyal kız erkek arkadaş çevresi çok ve kızda bunu istemiyor sürekli sorun çıkarıyor bir bahane ile)

SORUN :
1 .5Yıldır çocuklar kendi arasında kavga ediyor yukarıdaki problemlerden dolayı. Ablam ve eniştem artık oğullarına evden dışarı çıkmama kuralı koyacak duruma geldiler. Kızla görüşmesini istemiyorlar. Çok sabrettiler ama anlamadığımız nokta yiğenim kavga ettiğinde kızla artık bitirecem yeter artık baskı, kıskançlık v.b diyor ama kızla 3 gün sonra barışıyorlar. Kız olay sonrası tartışma sonrası yani 30 40 kere oğlan açana kadar art arda arıyor. Mesajlar atıyor. Yani çocuğu kendiyle barıştırana kadar.

NEDEN KONU AÇTIM ? : Artık baş edemiyoruz. Yani yiğenim ile kızımıza 5 10 kere şans verdik. Düzeltecez dedi yiğenim ama 1 yıldır hep aynı problem var aynı kavgalar ilerleme yok gerileme var.. Biz neden müdahil oluyoruz, çocuk artık evde telefon kırdı kaç kez hazmedemiyorum diyor artık kıskançlık varsayımla hareket etmesini diyor sonrada 3 ün sonrada BARIŞIYORLAR. BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVİYORLAR AMA ÇOK DA YIPRATIYORLAR

Bir tavsiye veriniz ablamla enişteme nasıl bir öneride bulunayım içim daraldı evlerinde resmen huzursuzluk diz boyu. Bu kızı istemiyoruz diyorlar kıskanç baskıcı ilerde baş edemeyiz diyorlar.. Çocukların yaşı kız 22 oğlan 23.

Diğer konuya da yorum yapmıştım . Siz yeğeninizle konuştunuz mu? Baştaki o 2 kız olayını mantıklı açıklayabiliyor mu ? Hayır kıza başta güvensizlik vermiş sonra kız kıskançlık krizine giriyor hakaret ediyor vs. Yani yeğeninizin suçu daha büyük. Bence anne ve baba bir şey yapmasın kendi telefonu kırsın kendi parasıyla alsın çünkü o kadar kavgaya rağmen barışıyorlarsa yapacak fazla bir şey yok gibi.

Ortada delirmiş bir kadın varsa büyük ihtimalle onu delirten bir erkek vardır. Kızın psikolojik sorunları da olabilir tabii ama telefon kırıp hakaret eden yeğeniniz de pek normal değil.

Erkek 2 kızla aynı anda konuşmuş tabi diğeri olmayınca bu kızla devam etmiş ,kız öğrenmiş . :işsiz:

Erkek 2 kızla aynı anda konuşmuş tabi diğeri olmayınca bu kızla devam etmiş ,kız öğrenmiş . :işsiz:

O zaman kız hem affetmiş hem yedirememiş kendine. Sürekli delirmesi bundandır.
Konu sahibi kız kendi kendine güvensizlik yapıyor gibi yazmış bir de :KK14:
Aile meclisi toplanıp kıza şans vermişler neyse ki birkaç defa :olamaz:

Yiğen değil o. Yeğen!

Aşırı itici duruyor, yazarken bir terslik var demiyor musunuz kendi kendinize, içten içe falan?

Bir de yien yazanlar var ki!!

Konunuza yorumum; bırakın insanlar ayrılıp-barışsın, ayılıp-bayılsın. Çok dert edinmeyin kendinize.

Çocuk oğlan falan demeyin bunlara bunlar bildiğiniz adam.Bu ne yüz gözlük ya?? Anlamıyorum aile neden karışıyor, yeğen neden bu kadar aileye yansıtıyor. Yani kız zaten olgunlaşamamış ama adam da yaşını alamamış. Valla ablanız ne yapacak biliyor musunuz, ne haliniz varsa görün bize bu sorunlarla gelip huzursuz etme diyecek. 23 yaşında adam ya, bi ilişki yürütmeyi becerememiş anne babasından evden çıkma yasağı yiyecek. Pes

Ortada gerçekten böyle bir şey varsa sizin yeğen haksız hanımefendi. Hatasını telafi etmek için düşüneceğine kızın kıskançlıkları için şikayet mi ediyor? Şayet sorunun özü buysa kızın gönlünü alması lazım. Kız şimdi belki de hala çocuğun başkalarıyla yazışma ihtimalini falan düşünüyordur. Öte yandan başka sorunlar yoksa kız abartılı davranabilir ama yukarıdaki üyenin yazdığı gibiyse kız tepkilerini ağır göstermekte haklı.

Yeğeni öfke kontrolü için terapiste götürsünler.

Telefon kırmalar falan artistliği kime?
Olmuyorsa ayrılırlar olur biter.

O telefonları da kendi parasıyla almıyorsa almasın ailesi.
Kısacası oğluşlarına kıysınlar. Kusuru olduğunu kabul edip bir de tedavi ettirsinler
Sonra zaten sağlıklı düşünmeye başlayınca doğru yolu bulur

Yegeniniz niye iliskisini sizlere yansitiyor?
Kizla tanistiniz mi?

Merhabalar, sorunumuz şu kavgaları anladığım kadarıyla aşırı yıpratıcı geçiyor. Mesela yiyenim ş
Yegeniniz niye iliskisini sizlere yansitiyor?
Kizla tanistiniz mi?

Merhabalar; kavgaları aşırı şiddetli geçiyor. Mesela çocuk tartıştıklarında tamam kapatalım telefonları 1 2 saat konuşmuyalım diyor kız ARD ARDA ARIYOR. 20 30 KERE veya 10 15 tane mesaj ard arda. Çocukda dayanamıyor kapatamıyor. Bu seferde sitrese giriyor açsa bi türlü açmasa bir türlü.

Çocuk oğlan falan demeyin bunlara bunlar bildiğiniz adam.Bu ne yüz gözlük ya?? Anlamıyorum aile neden karışıyor, yeğen neden bu kadar aileye yansıtıyor. Yani kız zaten olgunlaşamamış ama adam da yaşını alamamış. Valla ablanız ne yapacak biliyor musunuz, ne haliniz varsa görün bize bu sorunlarla gelip huzursuz etme diyecek. 23 yaşında adam ya, bi ilişki yürütmeyi becerememiş anne babasından evden çıkma yasağı yiyecek. Pes

Kavga anında çocuk susmak istiyor bir süre kız baskı yapıyor aç o telefonu mesajlar atıyormuş aşırı derecede...

Buna yapacak bisey yok iliskilerini yasayacaklar ya ogrenecekler orta yolu bulacaklar ya da ayrilacaklar ama ayiran siz olmayin bence ya da devam ettiren..

Ergen çocuklar daha yeterli olgunluğa erişmemişler .
Ya kız sorunlu psikolojik olarak ya da yeğeniniz kıza gercekten güven vermiyor .
Mesele ne olursa olsun bence olaya anne baba çok dahil olmasınlar . Oğluyla konuşsun fikir beyan etsinler ama kararı çocuğa bıraksınlar .
Zaten böyle gitmez ki istese de istemese de ipler kopar mutlaka .

Merhaba, kusura bakmayın iki konunuzu da okurken kanser oldum o yüzden belirtmek zorundayım artık "Yiğen" değil, "Yeğen"dir onun doğrusu. Ayrıca neden performans ödevi gibi konu açıyorsunuz onu da anlamış değilim. Yeğeniniz ayrılacağım deyip ayrılmıyorsa beraber olmuşlardır o yüzden üzerlerinde baskı vardır, çocuk da değiller ki. İlişkilerine bu kadar neden dahilsiniz onu da anlayamadım. Bir sorun var ki bütün sülale durumdan haberdarken bir şekilde bu ilişki bitmiyor. Kesmek istese muhabbeti her türlü keser. Kız kapıya dayansa ne gelecek elinden Allah aşkına?
İlla da kurtulamıyorsa numarasını değiştirsin, polise şikayet etsin. Erkek tacizi diye bir gerçek varsa kadın tacizi diye bir gerçek de var. Ve bu resmen taciz.

Merhabalar, sorunumuz şu kavgaları anladığım kadarıyla aşırı yıpratıcı geçiyor. Mesela yiyenim ş
Merhabalar; kavgaları aşırı şiddetli geçiyor. Mesela çocuk tartıştıklarında tamam kapatalım telefonları 1 2 saat konuşmuyalım diyor kız ARD ARDA ARIYOR. 20 30 KERE veya 10 15 tane mesaj ard arda. Çocukda dayanamıyor kapatamıyor. Bu seferde sitrese giriyor açsa bi türlü açmasa bir türlü.

Hadi bütün yazım yanlışlarına tamam, 'yiğen'i bile kabullenmiştik de şu ikisi nedir ya?!
'Sitres'i okuyunca gözlerim kanadı artık.

Yeğeninizin ilişkisiyle bu kadar ilgileneceğinize biraz kendinizle ilgilenin bence. Yetişkin insanlar sonuçta.

Back
X