Ailede sahip çıkmıyorsa... son çare...

Anladım. Demekki çalışkan bi öğrencisiniz. Bence çocuğunuzu bırakmayın. Az daha dayanın mesleğinizi elinize alana kadar. Hangi bölümde okuyorsunuz iş bulma olanağı iyi mi

Onay meselesine gelince evet
Aslında kararımı vermedim içim içimi yiyor ya oğlum sonra nana düşman olursa diye

Onu teklif ettim rizam olmadan zorla da olsa istediğini yapıyor

3 defa fiziksel zararı oldu 3 dede kadın sığınmaya gittim
Valla ben seni tebrik ediyorum. Çok güçlü bir kadınsın, çabalıyosum maşallah helal olsun! .
Nasıl olur inan bilmiyorum. Böyle birinin yanına çocuğumu bırakmazdım ben. Ama işte zor şartlar. Merak ettim nerelisiniz? Reşit olmayan biri nasıl evlendi aklım hayalim almıyor!

Anladım. Demekki çalışkan bi öğrencisiniz. Bence çocuğunuzu bırakmayın. Az daha dayanın mesleğinizi elinize alana kadar. Hangi bölümde okuyorsunuz iş bulma olanağı iyi mi
Aslında bölüm alimi dustu akademi denen şey çıktı onlisans ortalamam 3.89 du

Ags ye odaklan atanmak için çabala şimdi hiç Bir şey yapma kreşler 20-25 binden vaşlıyor asgari ücret 22.104

Çok teşekkür ederim urfaliyim doğuda bu olaylar çok sadece yansmiyor tüm aileler böyle değil ama benim ailem gibiler çok öncelikleri milletin ne dediği oluyor kız çocukları fazlalık olarak görünüyor
Hergun arkadaşlarımı arıyorum sen güçlüsün az sık dişini telkinlerini ediyorlar yeri geliyor çok ağlıyorum ama 5 dk sonra ders başına geçiyorum adam beni rahat biraksa zaten kafada bitirmisim aldatmasi artık rutin olmuş artık umrumda bile değil hayatım ders ve çocuklardan ibaret ama işte adam bakıyor çabalıyorum oluyorda bu sefer hayatı zehir ediyor pes edeyim diye 2 yıldır ailemin evine gitmiyorum bak seni ailen bile sevmiyor onlara git biraz kafa dağıtayım diyor..
Dersleri geçeyim diye çocuklarıma asla iyi anne olamadım ekrana maruz bıraktım Birgun yanlarina oturupta birsey ogretemedim bu adam yüzünden kendi yüzümden sırf bosandigimda başkasına muhtaç etmemek için üniversite derslerine çalıştım çalışırken çocuklarımın en güzel anılarını kaçırdım yemek banyo harici annelik yapmadim çok üzgünüm bu adam adam olsa ben üniversiteyi belki de rahat rahat bitirir aynı zamanda çocuklarıma da iyi olurdum sadece diyorum 1 yıl 1cyil sonra belki akademisi kazanacağım ama eşim artık yolun sonuna geldiğinin farkında ondan hususi eve birsey almıyor sırf aileme gideyim de okul hayatım yarım kalsın diye .. Pes edeyim diye ve galiba sonunda başardı hasta etti beni

İnsanlardan da Allah razı olsun. Destek olmaya çalışıyorlar. Çocuğu bırakmayın o size düşman ederler.

Lütfen ekran verme onlar daha çok çok küçük.
Çabalıyorsun yaparsın emin ol. Biraz daha dişini sık. Bir şey yaparsa yapmak isterse polisi ararım de muhakkak.

İnsanlardan da Allah razı olsun. Destek olmaya çalışıyorlar. Çocuğu bırakmayın o size düşman ederler.
Ailemden yana eşimden yana şansım iyi olmadı asla ailem zengindi ama bize cimri
Eşim de bana hiçbir şey layık görmedi mutfak ihtiyacını bile başıma kalktı babanin evindemi bu kadar rahattın diye
Ama aile harici karşıma çıkan insanlar hep iyi oldu ve yardımcı olmaya çalıştılar sagolsunlar
Ama işte gerçekten aile çok önemli ailem benim arkamda olsaydı ben bu kadar perisanlik çekmezdim

Haklısınız benim çocuğumu bırakamam lazım ama birsey yapıyor hop başa sarıyorum bunla nasıl baş edecdm bilmiyorum
8yıl dayandın 1-2 yıl daha dayan. evlat bırakılmaz ,ikisi de süt kokuyor. Babaya sabaha kadar düşkün olsun 4 yaşında ne anlayacak? Sen bunca zorluğa rağmen üniversiteyi kazanmış ,okumuş 3.89 ortalama yapmışssın kpss den de başarılı olacağından eminim. herkes 10 çalışıyorsa sen 15 çalışacaksın belki ama sonu güzel olacak kimsenin aklına uyma, yolun bahtın açık olsun.

Teşekkür ederim
Keşke kpss ile bitse okuduğum bölüm kpss ye bile girsem yine akademi istiyor ondan dolayı agsye çalışıyorum inşallah kazanırım

Normalde bu çağda, bu tarz şeyler yapan kızlara kızıyorum ama sebebi ise mücadele etmeyip sadece dertlenen oturduğu yerden mucize bekleyen kişiler oluyor. Onların yaptığına hata demiyorum çünkü hatasını anlayan düzeltmeye çalışır.

Sizinkisi düzeltme yapmak olmuş ve bu kadar şeye rağmen okumuşsunuz, devlete sığınmışsınız vs. Bu demek oluyor ki siz güçlü bir kadınsınız ve başaracak kapasiteniz var.

Hatta bir çok kadından daha güçlü gördüm sizi. Öğretmenleri kaderini, kasiyerliğe mahkum edenler utansın şu an daha çok kızdım yani.

Bir de şu aşamada üniversite, arkadaş vs. Kişilerin destek olma isteklerini geri çevirmeyin. Tamam gururlu olmak lazım ama siz zaten talep etmiyorsunuz. Zaten talep edene değil, dik durana insan yardımcı olmak istiyor. Bu kişileri zaten biliyorsunuz ilerde bir yere vardığınızda telafi edersiniz ve eminim isteyerek karşılıksız yapacaklardır.

Kamuda bile böyle birisiyle karşılaşsak emin olun olmayanı olduruyoruz. (Bulunduğum şehirde) Yani belki usulsüz gelecek ama kılıfına uyduruluyor çünkü bu ülkede usulsüz her şeyin bir kılıfı varsa, arka sağlamsa kimseye bir şey olmuyor ama bunu pozitif kullanmak gerekir.

Sizin gibi bir kadın var bizim kurumda baştan aşağı herkes bazı şeylerin üstünü örttü yani olmayanı oldurdu kadın çalışıyor halen örtmek derken çalışması sağlandı pozitif bir ayrımcılık oldu. Bunun dışında kardeşim talep etse yapmazdım yani benimde imzam var. Çok gururlu bir kadın ve neler çekmiş çocukla ayakta kalmaya çalışıyor ve güzelde bir kadın olması gereken oldu.

Yani lütfen şu aşamada yardımı asla geri çevirmeyin. Siz dilenci değilsiniz ve savaşan bir kadınsınız. Biz millettce severiz böyle ruhu asıl kadınları.

Bulunudugunuz sehrin belediyesine ya da kaymakamligina gittiniz mi yardim icin. Belki maddi olarak bir yardimda bulunabilirler kocanizin haberi olmadan. En azindan 1 sene daha sabredip birikim yapabilirsiniz.

Belediyeler haricinde benimde destek olduğum oh be dünya varmış derneği var, ulaşmayı deneseniz? Size maddi olarak destek olacaklarına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…