Ailede sahip çıkmıyorsa... son çare...

Açık öğretimde öğretmenlik mi var atanma yok 2 yıllık oku bence

Galiba şimdilik erteleyecem bu durumu 1 yıl dişimi sokacağım

Açık öğretimde öğretmenlik mi var atanma yok 2 yıllık oku bence
Simdi ilk önce onlisansi kazandım hemen üstten ders alıp 2 sınıfın son bölümünü okurken dgsye girip lisansa tamamladım
Yani lisansa tamamlayıp agsyi kazanıp formasyonu da akademide alıp öğretmen olunabilir bu adımları teker teker geçip

Azmini taktir ediyorum hemcinsim yolun acik olsun şurada tas catlasin iki seneye insallah meslegin de elinde olur bosanır sin merak etme sende bu azim oldukca biraz daha sık dişini kurtlulacaksin yuzmus yuzmus kuyruguna denk gelmissin hakikaten kurban rolüne girip sadece oturan kadinlardan olmadığın icin herkese ışık olacak bir kadınsın öyle bir parla ki tüm kadınlar ilham alsin senden umarim hersey gönlüne göre olur meslegini eline alip çocuklarınla yeni bir hayat kurarsin bu arada bu tarz insanlar elini kolunu bağlamak icin hamile bırakabilir önlemini saglam al

Çok teşekkür ederim . Hata olarak evet hatalarım var bazı yerlerde seçimlerim devreye girmiş ama o psikolojide önceliğim o durumu kurtarmak olduğu için yağmurdan kaçarken doluya tutuldum oldu ama pes etmedim çok zor hala da zorlanıyorum insan sarılacağı kötü günde ben varım kızım arkandayım diyeceği bir aile arıyor ama olmayınca mecbur dik durmak durumunda kalıyor çocuklarım için benim yaşadığım hayatın aynısını yasatmamak için çabalıyorum umarım yolun sonunda başarırım.
Yardım konusuna gelince inanın bazılarını zaten istemesemde kabul etmek durumunda kalıyorum. Eşim çok kurnaz biri olduğu için bu sefer elini eteğini tümden çekiyor yani bunu kötüye kullanıyor istediği kadar haberi olmasın anlıyor . Nede olsa bu kadın başının çaresine bakıyor ondan burdan yardım geliyor desin istemiyorum hemen o moda giriyor çünkü
Sadece kitap ve çok kotu durumda olduğum zaman kabul ediyorum
Sizi iyi niyetiniz için de tebrik ederim sizin gibi insanlar sayesinde mağdur insanlar tutunuyor zira turkiyede kadın olmak zaten zor

Çok teşekkür ederim
Ahaha o konuya gelince herseyi deniyor ama onlemimi aldım şükür
İnanın başta kurban rolüne girdim çok duygusal biriyim hergun ağlıyordum niye hayatım böyle diye ama baktım böyle olmuyor. Duyguyu bir kenara bırakıp mantıklı davranmaya karar verdim onlisansi 1.5 yılda bitirdim üstüne 2. Sınıfın son dönemindeyken dgsyi kazanip 3 sınıfa geçtim aynı anda hem 2 sınıfin son dönemini be 3 sınıfin 1 dönemini bitirmis oldum
Tabi benim koca beklemiyor olacakti ki artik daha da kinlendi sen beni bosaycaksin biliyorum deyip hergun daha da cirkinlesmeye başladı ama pes etmedim az kaldı umarım basarabilirim

Bulunudugunuz sehrin belediyesine ya da kaymakamligina gittiniz mi yardim icin. Belki maddi olarak bir yardimda bulunabilirler kocanizin haberi olmadan. En azindan 1 sene daha sabredip birikim yapabilirsiniz.
Eşim çalistigi için yardım yapilamazmis
Boşanmış yada eşi ölen biri olsaydım yapılırmış

Of offf üzülüyorum çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmeyince, insanlara yardım edemeyince daha da üzülüyorum. 3 kere fiziksel şiddet gördüm yazmışsınız. Hiç darp raporu aldınız mı

Belediyeler haricinde benimde destek olduğum oh be dünya varmış derneği var, ulaşmayı deneseniz? Size maddi olarak destek olacaklarına inanıyorum
Hiç duymadım ilk defa duyuyorum
Üniversitemdeki prof hocam ihh yi yönlendirmek istedi ben kabul etmedim
Belki diyeceksiniz neden bakin şöyle yardım gelse bu adam da evde o gelen yardımları camış gibi yesin istemiyorum o yardımlar onun için gelmeyecek ama o yüzsüzlük var ve ben buna sebep olmak istemiyorum
Boşanmış olsam evet
Bu adamın az onuru olsa oda yok kanka valla işi biliyorsun gibi iğrenç tavırlara gireceği için hiç gerek yok
Alışmışım zaten çok zor durumda kalınca arkadaşımdan borç almasını biliyorum

Belediyeler haricinde benimde destek olduğum oh be dünya varmış derneği var, ulaşmayı deneseniz? Size maddi olarak destek olacaklarına inanıyorum
Hem hangi dernek istesin ki
Kadının kocası calisiyo ama karısına evladına hususi harcamıyor sana bu bile fazla diyor ama o gelecek yardıma da gözünü dikebilecek bir insan ondan dolayı talep etmiyorum

Aldım 1 defa hatta oradaki polis yasin başın kaç çocuğu bırak babasına dünya kaç bucakmis görsün o kadar duygusal olma sen anaysan oda babasına demişti

Ailen arkanda durmamış yaşadığın evliliğe katlan , sus demişler resmen... Eşin olacak herif desen aldatıyor, fiziksel ve maddi olarak şiddet gösteriyor, evi her şeyi ihmal ediyor bekar gibi yaşıyor!

Bu son senende bitirir mezun olur çalışırsın umarım kendine güzel bir hayat kurarsın. Üniversite hocanın dediği bana mantıklı geldi. Babasına düşkün olan oğlun onda kalsın, sonuçta onların tek ebeveyni sen değilsin, babası var. Küçük oğlun da kreşe gider ama çalışma saatini ona göre düzenlemen lazım.

Onu 2 defa söyledim laf arasında ben bakamam dedi ama bıraksam bakar aslında onun derdi çocuklarla daha perisan olacağımı bildiği için bunu istemiyor

Aldım 1 defa hatta oradaki polis yasin başın kaç çocuğu bırak babasına dünya kaç bucakmis görsün o kadar duygusal olma sen anaysan oda babasına demişti
Evet haklı. Doğru demiş sen anneysen, o da baba. Tüm yükü üstüne almışsın. Utanmaz herif annesinin evinde yemek yiyip seni , çocukları ihmal ediyor yazık günahtır ya

Ne kadar kötü bir eşiniz var Allah yardımcınız olsun. Utanacaği yerde yaptığına bak. İnsan yabancıya merhamet ediyor ama bunlar insan değil. Dilerim Allah'tan bu adamdan tez zamanda kurtulursunuz.

Ne kadar kötü bir eşiniz var Allah yardımcınız olsun. Utanacaği yerde yaptığına bak. İnsan yabancıya merhamet ediyor ama bunlar insan değil. Dilerim Allah'tan bu adamdan tez zamanda kurtulursunuz.
2 gün önce kaza yaptı ama kötülere hiç birsey olmuyor bu hayatta gördüğüm birsey varsa gerçekten kötülere hiç birsey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…