- 9 Eylül 2021
- 14
- 18
- 3
- 24
- Konu Sahibi Noodlesever
-
Bu kadar dramatize etmeyin. Maddi durumu olmadığı için üniversitesiteye kayıt olamayan binlerce genç varken sizin yaptığınız çok abartı.Üni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Annemin yemekleri yerine soğumuş yemekhane yemekleri, aksam babamin dibinde ona çay getirmeyi bile özleyeceğim.. nasıl baş ettiniz bana fikir verin lütfen onlara üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum
Canım benim ilk zamanlar zor geçebilir ama alışırsın hele bir arkadaşlık kur dersler ilerlesin daha kolay gelecek emin ol. Ne güzel üniversiteyi kazanmışsın okumaya gidiyorsun tatillerde vs ailenin yanına gideceksin temelli bir gidiş değil. Hem ailen olmadan ayakta durabilmeyi tecrübe edebilirsinÜni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Annemin yemekleri yerine soğumuş yemekhane yemekleri, aksam babamin dibinde ona çay getirmeyi bile özleyeceğim.. nasıl baş ettiniz bana fikir verin lütfen onlara üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum
Ben de ayni seyi yasamistim ilk 10 gun hatta panik atak nobetleri hoc yakami birakmamisti ama ilk donemin sonunda her seye alismistim ve uzakta okumak bana cok sey katti iyi ki ailemden uzakta okumuşum diyorum cok sey ogrendim, en cokta kendime yetmeyi inan bu tecrube sana cok sey katacak donusun yine ailene olacak uzulme bazi zamanlarin olacak donmek bile istemeyeceksin tadini cikarmaya bak canimÜni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Üni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
E gitmeyin o zaman. Sizin yerinize o bölüme girmek için can atan birileri vardır heralde. Siz oturun annenizin babanızın dizinin dibindeÜni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Maddi durum ne alaka neden duyar kasıyorsunuzBu kadar dramatize etmeyin. Maddi durumu olmadığı için üniversitesiteye kayıt olamayan binlerce genç varken sizin yaptığınız çok abartı.
2 senedir çalışıyorum sonunda yüksek bir dereceyle tıp kazandım ama evden ayrılmanın bu kadar zor olacağını tahmin edememiştim.E gitmeyin o zaman. Sizin yerinize o bölüme girmek için can atan birileri vardır heralde. Siz oturun annenizin babanızın dizinin dibinde
Sen derslerine odaklan sen başarılı oldugun sürece onlar daha çok sevincek mutlu olacak emin ol zor olsada gecer merak etme. Sonrada okuldan ayrılmak zor gelecekÜni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Alisirsin canim ne guzel bi bolum kazanmissin ailen seninle iftihar ediyordur insan nelere alismiyor ki kendine zaman tani sadece2 senedir çalışıyorum sonunda yüksek bir dereceyle tıp kazandım ama evden ayrılmanın bu kadar zor olacağını tahmin edememiştim.
Bence duyar kasılacak bir konu Bu kadar dram neden yani? Tıp kazanmışsınız oturup ağlıyorsunuz. Gitmeyin o zaman Sınavdan 95 alıp düşük aldım diye ağlayan öğrenci gibisinizMaddi durum ne alaka neden duyar kasıyorsunuz
Masallah sana2 senedir çalışıyorum sonunda yüksek bir dereceyle tıp kazandım ama evden ayrılmanın bu kadar zor olacağını tahmin edememiştim.
Daha ayrılmamışsınız bile. Ben ki aileme düşkün insanım, üniversiteye gittim ertesi gün eve geri döndüm ben bile bu kadar dramatize etmedim mevzuyu. Benim hissiyatım aileden ayrılmaktan çok “ulan benim bu şehirde ne işim var, ne halt edecez burda dört yıl” şeklindeydi. Sonra paşa paşa geri döndüm yurda. En son mezun olurken ağlıyordum gitmek istemiyorum diye2 senedir çalışıyorum sonunda yüksek bir dereceyle tıp kazandım ama evden ayrılmanın bu kadar zor olacağını tahmin edememiştim.
Tmam siz dediniz diye gitmiyorum kaydımı sildiririm sabah :) :)Bence duyar kasılacak bir konu Bu kadar dram neden yani? Tıp kazanmışsınız oturup ağlıyorsunuz. Gitmeyin o zaman Sınavdan 95 alıp düşük aldım diye ağlayan öğrenci gibisiniz
Aferin söz dinleyin böyleTmam siz dediniz diye gitmiyorum kaydımı sildiririm sabah :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?