- Konu Sahibi Noodlesever
-
Bunu fırsata çevirin. Özgür olunca, tek başına birey olunca ne demek istediğimi anlarsınız.Üni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Annemin yemekleri yerine soğumuş yemekhane yemekleri, aksam babamin dibinde ona çay getirmeyi bile özleyeceğim.. nasıl baş ettiniz bana fikir verin lütfen onlara üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum
İlk başta böyle hissetmen çok normal. Yeni arkadaşlar kurup, yeni hobiler, gezme, dersler alışınca vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın. İlk etapta ailenin yanına daha sık gidersin ama belli bir süre sonra bu gidişler azalır. Her şey güzel olur. En güzel yıllar üniversite yıllarıdır.Üni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Annemin yemekleri yerine soğumuş yemekhane yemekleri, aksam babamin dibinde ona çay getirmeyi bile özleyeceğim.. nasıl baş ettiniz bana fikir verin lütfen onlara üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum
Bu nasıl bir dram pes. Savaşa gitmiyorsun üniversiteye gidiyorsunÜni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Üni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Hissettikleriniz çok normal.Üni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Ya baştan beri kötü yanıt verenler siz nasıl insanlarsınız? Ben benimle aynı şeyleri yaşayanlardan nasıl atlattıklarını sordum. Sen duygularını benim kadar yüksek yaşamıyorsundur, cevap yazma o zaman. Bu konu benimle ilgili değil de yanıt yazma. Benim ne travmalar yaşayıp annemi babamı düşündüğümü nerden bileceksin? Tıp okuyacak bir gencin ilk defa uzağa giden birinin kalbini kırmak mı üzüntüsüne üzüntü katmak mı gerekiyor?Bu nasıl bir dram pes. Savaşa gitmiyorsun üniversiteye gidiyorsun
Aynen abla AFEDERSIN YILLARCA ESEK GIBI CALISTIM VE BEN MI HAK ETMIYORUM OKUMAYI?????????? NASIL BI KAFANIZ VAR YA.Gitme bence, daha üniversite böyleyse bunun meslek hayatı var evliliği var... bırak hakeden hevesle bekleyen biri gitsin, sen otur ailenle
Mükemmel yazmışsınızAynı gün içinde kıtalar arası seyahat edebildiğiniz, görüntülü konuşmanın bi tık uzağınızda olduğu bi dönemde doğup da babamın bi atı olsa binse de gelse moduna geçmek için bi sebep var mı... yok. O nedenle şu yersiz ağlaklığı bi atalım üstünüzden.
Sonra doğru bağlar kurmuş bi ailenin zamandan ve mekandan bağımsız olduğunu; sevginin, saygının, iletişimin baki kalacağını düşünüp rahatlayalım. Bunun geçmişle gelecek arasında bi çekişme olmadığını, birine sahip olmak için diğerinden vazgeçmenize gerekmediğini anlayalım. Zira aileniz de sizin, inşa edeceğiniz gelecek de sizin.
Sonra bilinmezliğe korkuyla değil merakla, cesurca yaklaşalım biraz. Keşfedilecek, görülecek, ögrenilecek yeni şeyler, yeni yerler, yeni insanlar, yeni hayatlar var. Değişime kapanmayalım, yeniliklere öcü muamelesi yapmayalım. Bunlar için heyecan duyalım, sahte bi güvenlik ailemize duyduğumuz sevgiyi kalkan yapmayalım.
Bu kadar işte. Geçti gitti.
Sesini yükseltme , terbiyeni bozma.Burda verilen cevaplara bu kadar bozulacaksan asıl senin kafa degisik bence çünkü konu açıp soru soran ben değilim farkindaysan, sensin...Aynen abla AFEDERSIN YILLARCA ESEK GIBI CALISTIM VE BEN MI HAK ETMIYORUM OKUMAYI?????????? NASIL BI KAFANIZ VAR YA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?