- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
- Konu Sahibi Noodlesever
-
Daha ayrılmamışsınız bile. Ben ki aileme düşkün insanım, üniversiteye gittim ertesi gün eve geri döndüm ben bile bu kadar dramatize etmedim mevzuyu. Benim hissiyatım aileden ayrılmaktan çok “ulan benim bu şehirde ne işim var, ne halt edecez burda dört yıl” şeklindeydi. Sonra paşa paşa geri döndüm yurda. En son mezun olurken ağlıyordum gitmek istemiyorum diye
Demekki aile bağlarınız veya duygusallığınız benim gibi değil. Şımarıkça gelebilir ben böyle bir durum yaşayıp atlatanlardan tavsiye istedim. Bu bölümü kazanıp tekrar hazırlanmak saçmalık olue :)3 gün sonra ülke değiştireceğim hiç böyle triplere giremedim...Çok şımarıkça geldi açıkçası. Tekrar hazırlanıp ailenizin bulunduğu şehirde kazanın bu kadar dramatize edeceğinize
2 arkadaşım ayni üniversitesiteyi kazandılar beraber gittiler. Biri hayatını yaşarken diğeri kendini odaya kitleyip annemi istiyorum diye ağlıyorduDaha ayrılmamışsınız bile. Ben ki aileme düşkün insanım, üniversiteye gittim ertesi gün eve geri döndüm ben bile bu kadar dramatize etmedim mevzuyu. Benim hissiyatım aileden ayrılmaktan çok “ulan benim bu şehirde ne işim var, ne halt edecez burda dört yıl” şeklindeydi. Sonra paşa paşa geri döndüm yurda. En son mezun olurken ağlıyordum gitmek istemiyorum diye
Ay o yaşta aynı tadı vermez ama yaa.2 arkadaşım ayni üniversitesiteyi kazandılar beraber gittiler. Biri hayatını yaşarken diğeri kendini odaya kitleyip annemi istiyorum diye ağlıyordusonuç kız okulu yarım bıraktı geri döndü. Sonra af ile 30 yaşında örgün okudu. Sonuna kadar keyfini çıkardı bu sefer
Ben de hayırsız evlatmışımAy ben baya odunmuşum ya.
Koşa zıplaya gitmiştim.
Ah anam babam da beni evlat diye büyütmüş, bi de şu konu sahibine bak.
Şöyle anakuzusu hiç olmadım.
Oyüzden empati 404 error.
Herkes senin yasadığın duyguları yaşadı alıştığın zaman ordan gelmeyi istemiceksinÜni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Annemin yemekleri yerine soğumuş yemekhane yemekleri, aksam babamin dibinde ona çay getirmeyi bile özleyeceğim.. nasıl baş ettiniz bana fikir verin lütfen onlara üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum
Demekki aile bağlarınız veya duygusallığınız benim gibi değil. Şımarıkça gelebilir ben böyle bir durum yaşayıp atlatanlardan tavsiye istedim. Bu bölümü kazanıp tekrar hazırlanmak saçmalık olue :)
ne bu dram ya saçma sapan, bırak okuma mademÜni için şehir dışına gidiyorum yarın saatlerdir ağlıyorum annemi babamı nasil birakicam nasil alisicam daha doyamadım onlara. Bazen kavgalar etsek de şuan çok pismanim tüm kavgalarimiz icin çok seviyorum onlari... Ya ben şehir dışındayken onlara bir şey olursa zarar gelirse diye düşünüyorum.
Annemin yemekleri yerine soğumuş yemekhane yemekleri, aksam babamin dibinde ona çay getirmeyi bile özleyeceğim.. nasıl baş ettiniz bana fikir verin lütfen onlara üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?