• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileden habersiz polip ameliyatı ve enabız sıkıntısı

işte durumu açıklayamaz ki kız

şimdi,
polip aldırdığını, çocuk aldırmadığını açıklar o konuda bir sorunu yok
zaten tanısı/şikayetleri var ; servikal polip kalınlaşma aşırı kanama vs. diye, burası OK. bi kere gebe olsa bHCG'si sisteme hemen düşüyor zaten, o durumda bişey görecek olan anne herşeyden önce bir kere pozitif test sonucunu görürdü. (burada da bebek mi aldırıyorsun diyen sivri zeka arkadaşlar şimdiye kadar annenin test sonucunu göreceğini neden düşünemiyor bilemiyorum hakketen)

ama bakire olsa yapılacak işlem (mümkünse) laporaskopik bir yöntemle yapılırdı onun da işlem kodu filan farklı oluyor + kadın doğumda laparoskopik işlemleri her hastane/doktor filan yapmıyor bildiğim kadarıyla. kadın doğumlarda genelde hele hele de rahim içine vajinal yolla işlem yapmaya alışkınlar, genelde de daha güvenli.
hatta ülkemizde bazıları için bekaret ciddi şekilde tabu olduğu için bakire bir kadına illa ama illa vajinal yolla bir işlem yapılması gerekiyorsa bunu özellikle raporlatan filan oluyor.

üstelik de kadın ebeymiş. yani tüm bunları biliyordur.
bu işlem vajinal yolla yapılınca kadın "kızımın bir sağlık sorunu olmuş ve bana söylememiş bile, gitmiş işlem geçirmiş, ben nasıl bir anneyim ki haberim bile olmadı" demiycekmiş, "vah kızım bakire değilmiş vajinal yolla işlem yapılmış, benim kızım evlenmeden nasıl sevişebilir" diyecekmiş.

ve de diyebilir.
sağlık personeli diye kimse bekareti önemsemiyordur, kızımın cinsel hayatı olabilir diyordur diye bişey yok.

kadınla yaşıt hemşire kuzenim var, 3 kızı da tıp okuyor, konu sahibinden az küçükler ama yakın yaşlardalar sevişiyorlarsa ve anne bunu öğrenirse ortalık yıkılır, kızları doğduklarına pişman eder. gayet de modern, Çankayada yaşayan vs. bir anne ama sevişemez kimse evlenmeden, öyle yani...
Evet malesef annem için normal değil istediğim gibi geziyorum istediğimi giyiyorum bu konuda karışmıyor sevgilime karışmıyor ama açık açık uyarıyor kendini koru değerlisin tenin böyle şöyle kendini kullandırtma diye. Takıntılı değil benimle kadın doğuma vs gelmez ama biliyorum ki normal karşılamaz. evde babam dedem var onların haberi olur mutlaka. Yaşı daha genç 43 yaşında ama düşüncesi bu değişmez drama yapacak babanın başını öne eğdin beni utanırdın ettin ben annemi tanıyorum. Burada herkesin ailesi aşırı açık görüşlü herhalde söyle diyip duruyorlar. Arkamda olur biliyorum daha yeni babamın kuzeninin kızı ailesinden gizli evlendi hamile kalmış ama evliliğinde mutsuzmuş.Onunla konuştuğunu duydum altın çamura düşse de altındır evlat bu ne olursa olsun kızını koru çek al bebeğine de bakarsın kızına da yapmış bi hata cahil o diye konuşuyordu. Ama ne gerek var durup dururken onları üzeyim ev huzurunun içine edeyim zaten bir sürü sıkıntı var. Açık açık konuşuyoruz sevgilimi tanımak istemiyor. Kendini kullandırtma akıllı ol diyor bu çocuk seni sevse evlenmeyi bekler diyor. Aynı zamanda da evlilikle gelme küçüksün daha diyor. İrdeleyecek irdeleyecek duracak durup dururken delirecek. Ailemle ilişkim iyi babamla çok iyi boşu boşuna güvenleri kırılacak üzülecekler. Evet üzülürler böyle ailem var yapacak bir şey yok.

Annem aşamıyor aşamaz da. Ona göre normal bşr şey değil açık açık söyler zaten. 23 yaşındayım sevgilim var biliyor. Malesef ben çok daha küçük yaşta ilişki yaşadım o zaman söyleseydim belki şimdiye alışmış olurdu. Dövmez sövmez tabii ki evden koymaz arkamda olur kendince küser barışır ama ne gerek var şimdi o kadar dert yaşamaya
Evet haklısın o kafa yapısına anlatamazsın bazı şeyleri:(

Evet malesef annem için normal değil istediğim gibi geziyorum istediğimi giyiyorum bu konuda karışmıyor sevgilime karışmıyor ama açık açık uyarıyor kendini koru değerlisin tenin böyle şöyle kendini kullandırtma diye. Takıntılı değil benimle kadın doğuma vs gelmez ama biliyorum ki normal karşılamaz. evde babam dedem var onların haberi olur mutlaka. Yaşı daha genç 43 yaşında ama düşüncesi bu değişmez drama yapacak babanın başını öne eğdin beni utanırdın ettin ben annemi tanıyorum. Burada herkesin ailesi aşırı açık görüşlü herhalde söyle diyip duruyorlar. Arkamda olur biliyorum daha yeni babamın kuzeninin kızı ailesinden gizli evlendi hamile kalmış ama evliliğinde mutsuzmuş.Onunla konuştuğunu duydum altın çamura düşse de altındır evlat bu ne olursa olsun kızını koru çek al bebeğine de bakarsın kızına da yapmış bi hata cahil o diye konuşuyordu. Ama ne gerek var durup dururken onları üzeyim ev huzurunun içine edeyim zaten bir sürü sıkıntı var. Açık açık konuşuyoruz sevgilimi tanımak istemiyor. Kendini kullandırtma akıllı ol diyor bu çocuk seni sevse evlenmeyi bekler diyor. Aynı zamanda da evlilikle gelme küçüksün daha diyor. İrdeleyecek irdeleyecek duracak durup dururken delirecek. Ailemle ilişkim iyi babamla çok iyi boşu boşuna güvenleri kırılacak üzülecekler. Evet üzülürler böyle ailem var yapacak bir şey yok.
tanıyorum diyorsanız öyledir- yoksa ben de anneden gizlemeyin derim (Allah korusun da işlemde bir sorun çıksa diye korkarım herşeyden önce) ama öğrenirse bi sürü üzüntü gerginlik olacaksa ve gerek yok diyorsanız, siz bilirsiniz.

benim verdiğim örnekte de kadın gayet gezin yiyin için flört edin flört çok güzel şey, gençlikte yapılmalı vs. diyen bir kadın
daha kızları 13-15 iken de böyle derdi
artık 18-20 yaşlardalar hayli hayli diyordur (yakın zamanda görüşmedim)
kendisi de bol bol evlenmeden flörtler etti, gece de çıkardık birlikte çok eskilerden biliyorum. bekarlığı zamanlarını da biliyorum. kızları da boy boy çok güzel de kızlar, sevgilileri de vardır belki, ama seks olabilemez. (oluyorsa gizlidir yani)

tanıdığım, içini bildiğim, bekarlıklarını, ilişkilerini bildiğim pek çok aile için de durum bu ha bu arada. pek kimse de flört etmesin, giyinmesin, gezmesin, evde otursun, evlenecekse de biz görücü usulü başgöz edecez (!) filan demiyor ki zaten artık. erken evlenme, evlenene kadar iyice tanı, risk alma, flört et (ha sayıyı abartma diyen olabilir), olmuyorsa başka bul diyor çoğu. ama seks hala olmazlar arasında. kızlar sevişiyo olabilir ama ailesi bilmiyor.

bu sitede sanki toplum 2 kısımmış, bir kısım direkt yobaz, ultra baskıcı aile, o kadar ki kızlar katiyen nefes alamıyor
bir kısım da aile kızına doğum kontrolünü prezervatifi kendi alıp veriyormuş, gibi bir ambiyans var.

oysa memleketin büyük kısmı ne o ne de öbürü, bence...aralarda bir yerlerde çoğunluk.
o yüzden konudaki yorumlara ben de normalde şaşırırım ama buradaki bu genel ambiyans yüzünden şaşamıyorum artık.

Bi aileniz mi aşamadı valla 35 yaşındayım şu çağda dedikleri çağda aşamıyor dediğiniz aileniz olur da arkadaşınız gibi hamile kalıp da küççük yaşta kürtaj olmayasınız diye aşamıyordur gözünüzün içine bakıyordur ondan aşamıyordur bu yaşta hip hop hiv bilmem neler olmayasınız diye aşamıyordur ki anneniz ebeymiş neler görüyor duyuyor kimbilir sizden kat be kat tecrübeli hey yavrum hey doğur sıkıntı çek büyüt bazı şeyleri aşamıyor desin
Yok burdakilere göre bir genç kız seks yapar onun kararı. Burda değerler yok olmuş gitmiş.

Annemi tanıyorum kafasına takacak açık açık kendini koru dikkat et evlenirsin olması gerektiği zaman olsun diyor hayal kırıklığı olacak ve evde huzurum kalmayacak sırf seks yaptığım için bunu benim gibi ailesi olan anlar
Gökten üzerimize penis mi yağıyor, kendini koru, dikkat et ne demek ya.sanki sağanak yağıştan bahsediyorlar 🤣🤣.

Bi aileniz mi aşamadı valla 35 yaşındayım şu çağda dedikleri çağda aşamıyor dediğiniz aileniz olur da arkadaşınız gibi hamile kalıp da küççük yaşta kürtaj olmayasınız diye aşamıyordur gözünüzün içine bakıyordur ondan aşamıyordur bu yaşta hip hop hiv bilmem neler olmayasınız diye aşamıyordur ki anneniz ebeymiş neler görüyor duyuyor kimbilir sizden kat be kat tecrübeli hey yavrum hey doğur sıkıntı çek büyüt bazı şeyleri aşamıyor desin
Uyuşturucu alemlerinden zenci adam çevirip mi birlikte oluyor bu kızlar? Bu nasıl bir abartidir? ne hıv'i allah aşkına.hem evli olup da hasta olan da bir sürü kadin var.sor bakalim kaç evli kadin hpv burada?.ben de mesela yıllardir çok eşliyim bende hicbir şey yok.bağışıklik sistemiyle alakalı.yobazlıklarıniza kılıf uydurmaya çalışmayın.hem kürtajda ne varmış? Gerektiğinde uygulanır.dünya üzerinde neredeyse bütün kadinlar en az bir defa bu işlemi geçirmiştir.çok defa da yapılabiliyor.gayet basit bir işlem.

işte durumu açıklayamaz ki kız

şimdi,
polip aldırdığını, çocuk aldırmadığını açıklar o konuda bir sorunu yok
zaten tanısı/şikayetleri var ; servikal polip kalınlaşma aşırı kanama vs. diye, burası OK. bi kere gebe olsa bHCG'si sisteme hemen düşüyor zaten, o durumda bişey görecek olan anne herşeyden önce bir kere pozitif test sonucunu görürdü. (burada da bebek mi aldırıyorsun diyen sivri zeka arkadaşlar şimdiye kadar annenin test sonucunu göreceğini neden düşünemiyor bilemiyorum hakketen)

ama bakire olsa yapılacak işlem (mümkünse) laporaskopik bir yöntemle yapılırdı onun da işlem kodu filan farklı oluyor + kadın doğumda laparoskopik işlemleri her hastane/doktor filan yapmıyor bildiğim kadarıyla. kadın doğumlarda genelde hele hele de rahim içine vajinal yolla işlem yapmaya alışkınlar, genelde de daha güvenli.
hatta ülkemizde bazıları için bekaret ciddi şekilde tabu olduğu için bakire bir kadına illa ama illa vajinal yolla bir işlem yapılması gerekiyorsa bunu özellikle raporlatan filan oluyor.

üstelik de kadın ebeymiş. yani tüm bunları biliyordur.
bu işlem vajinal yolla yapılınca kadın "kızımın bir sağlık sorunu olmuş ve bana söylememiş bile, gitmiş işlem geçirmiş, ben nasıl bir anneyim ki haberim bile olmadı" demiycekmiş, "vah kızım bakire değilmiş vajinal yolla işlem yapılmış, benim kızım evlenmeden nasıl sevişebilir" diyecekmiş.

ve de diyebilir.
sağlık personeli diye kimse bekareti önemsemiyordur, kızımın cinsel hayatı olabilir diyordur diye bişey yok.

kadınla yaşıt hemşire kuzenim var, 3 kızı da tıp okuyor, konu sahibinden az küçükler ama yakın yaşlardalar sevişiyorlarsa ve anne bunu öğrenirse ortalık yıkılır, kızları doğduklarına pişman eder. gayet de modern, Çankayada yaşayan vs. bir anne ama sevişemez kimse evlenmeden, öyle yani...
Türkiye gerçeklerinin tabii ki farkındayım ama bu sağlık sorunu sonuçta. Cerrahi bir işlemdense vajinal yolla halletmek her türlü daha mantıklı. Kızın kimseyle ilişkisi olmadığını farz edelim. Bir sağlıkçı ve bir anne olarak laparoskopi diye tutturamazdım diğer yol varken. Herkesin önceliği farklı işte.

Gökten üzerimize penis mi yağıyor, kendini koru, dikkat et ne demek ya.sanki sağanak yağıştan bahsediyorlar 🤣🤣.
yo değerlerinden bahsediyor. Gerçekten bir gün evliliğe karar verip evlenirsen o zaman olsun öncesinde onun bunun koynuna girme. Erkek arkadaşının koynuna da girme. Yarın ayrilirsiniz sen kullanıldığında kalırsın diyor. Müslüman Türk toplumundan kopuk yaşıyorsun herhal.

yo değerlerinden bahsediyor. Gerçekten bir gün evliliğe karar verip evlenirsen o zaman olsun öncesinde onun bunun koynuna girme. Erkek arkadaşının koynuna da girme. Yarın ayrilirsiniz sen kullanıldığında kalırsın diyor. Müslüman Türk toplumundan kopuk yaşıyorsun herhal.
Herkes sizin değerlerinizi benimsemiyor, önce bunu bir idrak edin. Sevişen kadın niye kullanılsın? Kendisi de haz alıyor, sevişirken mutlu. Siz sadece erkeklerin amaçlarına hizmet ediyor sanıyorsunuz herhalde kadınlar için. Herkes bizimle aynı kafada olmak zorunda değil. Bu toplum Müslüman olduğu halde nasıl ki yüzbinlerce haram, rüşvet, kul hakkı yiyen, dedikodu yapan, büyü yaptıran, yalan söyleyen insan varsa bunu yapanlar da var işte.

Polip ameliyatını bilmiyorum ama ben rahim kazıma yaptırdım kalınlaşma vardı terapotik kürtaj yazıyor.Çocuk aldirdiniz sanmazlar yani.İslem farkli.Bir de görünmesin yaparsınız bu kadar dert etmeyin.Çokta kaygilaniyorsaniz kapattirin gitsin.Tanamen özelde yazmıyor ama SGK bir kuruş ödeme yapıyorsa yazıyor bilginiz olsun.Eger benim yaşadığım işlem gibiyse çok basit tek başınıza gidip,yaptırabilirsiniz.Sedasyon ile oldu benim işlemim.Adimi seslendimlerinde hicbirsey olmamış gibi kalkıp fırladım yani o jinekolog masasından.Genel anestezi gibi kafa karisikligi da yoktu

Nereden biliyorsun belki adamın tepesinden inmeyen onu kullanan benim. Belki hiç evlenmicem yok mu 30 40 yaşında bekar insanlar? O zamana kadar cinsellikten uzak mı duracağım yani? İnsanlar 2. Evliliğini yapıyor cinsellik yaşamamış mı oluyorlar. Dedikodu gıybette kötü faizde kötü sadece seks yapmak kötü değil en azından sadece kendime zararım var başkasına değil. Ben yanlış olduğunu düşünmüyorum pişman da değilim iyileşince devam edicem merak etme

Güzel genç dikkat çeken bi kızım hayatımda erkekler oluyor annem de biliyor. şuan sevgilim var benden büyük. Uyarıyor sevse seni bekler onu hayatında tutmak için kendini kullandırtma uzak dur sen çok değerlisin her şeyin zamanı var diye.

Polip ameliyatını bilmiyorum ama ben rahim kazıma yaptırdım kalınlaşma vardı terapotik kürtaj yazıyor.Çocuk aldirdiniz sanmazlar yani.İslem farkli.Bir de görünmesin yaparsınız bu kadar dert etmeyin.Çokta kaygilaniyorsaniz kapattirin gitsin.Tanamen özelde yazmıyor ama SGK bir kuruş ödeme yapıyorsa yazıyor bilginiz olsun.Eger benim yaşadığım işlem gibiyse çok basit tek başınıza gidip,yaptırabilirsiniz.Sedasyon ile oldu benim işlemim.Adimi seslendimlerinde hicbirsey olmamış gibi kalkıp fırladım yani o jinekolog masasından.Genel anestezi gibi kafa karisikligi da yoktu
Evet gece Bile kalınmıyor sabah girip işin bitince çıkıp gidiyorsun sadece 1 ay kanama sürebilirmiş

Nereden biliyorsun belki adamın tepesinden inmeyen onu kullanan benim. Belki hiç evlenmicem yok mu 30 40 yaşında bekar insanlar? O zamana kadar cinsellikten uzak mı duracağım yani? İnsanlar 2. Evliliğini yapıyor cinsellik yaşamamış mı oluyorlar. Dedikodu gıybette kötü faizde kötü sadece seks yapmak kötü değil en azından sadece kendime zararım var başkasına değil. Ben yanlış olduğunu düşünmüyorum pişman da değilim iyileşince devam edicem merak etme
Bir erkeğin Arzu nesnesi olmaya tabiki devam edebilirsin lakin o seni istemeyene kadar. Sen istediğin kadar tepesinden inme kendini zorla arzulatamadigin zaman olacak

Bir erkeğin Arzu nesnesi olmaya tabiki devam edebilirsin lakin o seni istemeyene kadar. Sen istediğin kadar tepesinden inme kendini zorla arzulatamadigin zaman olacak
Hayatımda çok saçma yorum gördüm bu kadarını görmedim. O zaman artık kocası arzulamayanlar ne olacak?
Nikah olunca arzu sonsuz mu oluyor?
Ne alaka?

Bir de farkindaysan illa erkek istemeyene kadar. Kadin vazgecemiyor :D
Kadınlar çünkü erkeklerin kıymetli organları istedikçe yaşayabiliyor bu kafaya göre.
Erkek kullanır, erkek istemez, erkek almaz.
Herkes ilk bulduğu adamla evlenmek zorunda kadının değerini buna bağlıyor.
Yazık bunu yapan bir de kadın

Kadınlar çünkü erkeklerin kıymetli organları istedikçe yaşayabiliyor bu kafaya göre.
Erkek kullanır, erkek istemez, erkek almaz.
Herkes ilk bulduğu adamla evlenmek zorunda kadının değerini buna bağlıyor.
Yazık bunu yapan bir de kadın
Hayir bir de fikri sorulmamis, konu bu degil, illa ne kadar erdemli oldugunu gosterecek :D

Herdaim heryerdeler ahlak zabıtaları .44 Yaşındayım evlenmedim ve bir gün olsun pişman olmadım cinsel hayatımdan.Kendini hediye paketi gibi saklayıp aldatılanlar pişman olsun.Elbetteki kendi doğrularını yaşayacaksın cevap vermeye bile değmez bence.Anlatamazsın kadının zevk aldığını anlayamıyorlar hep kullanıldığını düşünürler.

Back
X