- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
diğer konularımı okursan zate görceksin nasıl bir ilişki yaşadığımı ama ailemden uzağa gitmeye değecek görmüyorum.. sanki nefesim kesilcek gibi geliyor gider evlenirsem.. 9 10 saatlık yol..Bir kaç yıl sonra ailenin olduğu yere gitme imkanın varsa gitmeyi düşün bence. tabi durumun nasıl bilmiyorum.
Ben ailemden nasıl ayrılıcam bilemiyorum zaten evlenmekte gelmiyor içimden ailemden uzağa gidemicem sanırım.. siz söyleyin ne olursa olsun gidilir mi uzağa ?
bence sen o kişiyi sindirememişsin içine. çok seversen gözün görmez bence. tabi daha önceden ailenden ayrıldın mı onu da bilmiyorum ama.
ailemden hiç ayrılmadım cok zorlanıcam sanırım içime de sinmiyor gercekten cok farlı sebeplerimde var ve ailem ailesini beğenmedi onaylamadı. nişanlımda soğuk kanlıdır bi zaman sonra bana da oyle olursa ben kahrolurum((
foliçine sinmiyosa anlaşamayacağını ve problemlerin de çözülemeyecek gibiyse düşün bence. benim çevremdeki arkadaşlar hep uzaktan evli ama çok mutlular uzaklığı pek taktıkları yok. uzaklıktan önce problemler nedir onlar üzerine yoğunlaş.
fol
kavga ettiğimizde bana s..git dedi,defol git dedi suratma cok telefon kapatmıstır ama cok seviyorum diyip ağladığını biliyorum. ailemde biliyor bunları cok kvga edersiniz diyor bana zaten ailesii de bize göre görmediler yaşımda 26 bu saatten sonra ii birini bulurmuyum dersiniz ?? psikolojim cok bozuk((
hadi yaa ne kadar kabalık yapmış evlenmeden önce böyleyse ilerde ne olur bilmiyorum. şahsen bana küfretseydi nişanlım ya da sevglm hiç saygım kalmazdı. bence ümitsizliğe kapılma 26 yaş dediğin nedir ki. nişanlılık döneminde mutlu olman gerekmez mi? hele ki sen psikolojim bozuk diyosun sanki mecbur kalmış da evleniyo gibisin... nişanlılık döneminde olan problemler evlenince sihirli değnek dokunmuş gibi çözülmüyo malesef.. iyi düşün canım sonuçta bir ömür paylaşacaksın
tatlım ben senin yerinde olsam gitmezdim ve evliliği bir kere daha düşünürdüm galiba.çünkü sana söylediği sözler çok ağır ve daha nişanlıyken sana saygısı yoksa evlenince hiç olmaz.üstelik ailenden de uzakta olucaksın. seni iyice başı boş,yalnız zannedip aynı hareketlere devam edebilir.şu anda ayrılmak hele de düğüne az bi zaman kalmışken zor geliyo naparım yada etraf ne der diye düşünüyo olabilirsin ama evlendikten sonra kimse kalmıycak o adamla sen bi ömür geçireceksin 26 yaş ta evde kalma yaşı değil diye düşünüyorum eminim ki karşına gönlüne göre sana saygı duyan değer veren biri çıkacaktır hakkında hayırlısı olsun.
bu arada ben evli değilim henüz ama ailemden uzakta okuyorum gerçekten zor sevdiğin insan için katlanılabilir belki bilmiyorum ama nişanlının davranışları hoşuma gitmedi açıkçası.zaten ailenin de içine sinmemiş galiba çok iyi düşün bence.
ben üniversitemı bile acıktan okuyorum ailemden ayrılmadım hiç. ablam bana kızıyor cocuk musun nolcak sanki uzaktayan istanbul süper bi yer diyo he dedim gezip dolaşmayı bilenn erkekle parası olanla güzel dedim benim ki cok cekingen her türlü zorluk beni bekliyor yapamıcam olmuyo. bende mi problem diye bahane edip etrafımdaki tecrübeli insanlara danısmak istiyorum.. bu benim 2. nışan atışım olcak bi dikiş tutturamadm. d,ğeri görücü usulü gibiydi gezerek anlasarak olmadı bununla 4 senem gitti omrümün yarısıda nişanlılıkta gitti(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?