- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
bende uzaga gidecek gelinlerden biriyim ..
aileden uzak olmak evet çok zordur tahmin edebiliyorum..
ama kendi adıma sevdiğim adam bu kadar anlayıslı,romantik,el üstünde tutan, sevecen ne bileyim 7 senedir bana bir kere saçma bi söz bile dediğini duymadım, kısacası benim ruh ikizim olmasa aşkından ölsemde sanırım cesaret edemez gidemezdim ..
çünkü gittiğin yerde kimse olmuyor eşin senin herseyin oluyor, anlayıslı olması gerek kadınının ruhundan anlaması gerek diye düşünüyorum..
zor adamla olmaz bence çok zor olur .. daha da zorlastırır..
bunlar benim görüşlerim
7 senedir sana s.. git, salak manyak bile demedi mi?
oyle iştahlı yazmışsın ki mutlu olduğun tereddüt etmediğin cok belli
Kuzum ne diyorsun sen s... git mi ?
Manyak bile demez bana ki biz öyle kavga eden çftlerden değiliz
Ama çok şaşırdım s... git hele bi desin
Ne kadar ayıp insan eşi olacak insana onu diyebilir mi ? Benim mantıgım almıyor
Sevdiğim adamdan zerre şüphem yok ama anacımdan uzak olcam işte
Ben Almanya'da yaşıyordum, evlendim ve şu an İstanbul'da yaşıyorum, yani eşim için yaşadığım ülkeyi, ailemi, arkadaşlarımı vs. geride bıraktım geldim...
Pişman mıyım? Hayır...ama gerçekten çok zormuş...etrafta herkes anneme gidiyom, babama gidiyom derken sen gidemiyorsun... ben imkan buldukça almanyaya gidiyom veya memlekette buluşuyoruz, ayrıca ablamlar da (uzak da olsa) türkiyede yasıyor, herkesle bol bol telde konusuyorum, mailleşiyorum,veya istanbula davet ediyorum...
Önemli olan eşinin ve eşinin ailesinin bu yapacağın fedakarlığın farkında olabilmeleri ve sana anlayış göstermeleri...
Ayrıca müstakbel eşin senin istediğin zaman aileni görebilme imkanı sağlayacak mı, izin verip vermeyeceğinden emin ol, açık açık sor bunları konuş...
canım hatırladım seni eski konularından.sen onca yazılandan ders almamışsın hiç.sen bu cocugu hiç sevmiyosun anlattıklarına görede sevilecek bi yanı da yok zaten.ee sen neyin mücadelesini veriyosun anlamadımki.ablanda cok tuhaf bu arada.mutsuz olcaksan evde kal daha iyi yani.k bama da ablanda da bi dengesizlik var.
Aptallığımdan ucadele veriyorum zaman daraldıkça cesaret edip ayrılamıyorum ya daha kotüsü olursa die((
ne kadar üzülüyorum bi bilsen( gözlerim doluyor şuanda da evde kimse olmasa bağıra çağıra alıcam.. kıskançlık yaptığım için söyledi o lafı bana. üstüne gittim belki tamam ama ne olursa olsun söylenmez işte hiç kimse haketmez o lafı. ben cok üzülüyorum sevmiyorda değilim gece olunca ayrılmak istemiyorum gündüz oluyor evlenmek istemiyorum diyorum1,5 kadar kaldı zamanım.. ailesini de sindiremedim. aileme kıymet vermedikleri için encokta ( napim ben deliriccemm
cnm ya yazını okuyunca kendimi kötü hiseettim bi an yasadıgını yasıyormusun gibi oldum allah yardımcın olsun arkadsım..
seviyorsundur dogrudur ama ii düşün evlilik bu canım ii düşün..
yapabilecek misin.. tanırsın sevdiğini .. güveniyor musun..
sonra pişman olmak çok kötü olur evlendikten sonra iyi düşün tasın ..
ferahlıga cıkarsın insallah canım ya
sinirlenice cok kırıyor benitelefonda ole oluyor diyo biz 4 senemizi hep uzaktan gecirdik ki 9 gün kaldım 6 gün kaldım yanında ama bir ay 1 sene kalmadan zaten kavga anımız olamıor ki..güveiyorum ama sadece beni aldatmayacağına ve beni sevdiğine inanıyorum kırıp uzücek diye güvenemiyorum sen nereye gelin gidicen rabbim seni mutlu etsin hep böle ben artık ne diom biliomusun Düşmanım olsa boyle bi sıkıntı vermesin hayatın donüm noktasıymıss
canımcım ne desem bilemedim..ben de evlenip uzağa gitcem 5 ay sonra, ama ben aşkıma çok güveniyorum, ailesine de öylee..gittim orda kaldım 2 hafta fln yanlarında, herkesle tanıştım, yaşantılarını gördüm, beni el üstünde tuttular, prensesler gibi ağırladılar valla.. nişanlım 4 yıldır öyle zaten, hiç üzmedi saolsun.. keşke senin de böyle bi şansın olsa da kısacıkta olsa gidip görsen yaşayacağın yeri, sevdiğin insanı bir de doğal ortamında görüp tanısan yani
ben gittim gördüm. beni de el üstünde tutuyor ama telefonda cook kavga ettik cok laflarını duydum yanyana cesaret edemiyor mu henüz acaba diyorumilerde yüzünün perdesi aralanır mı teldeki gibi acaba diyorum ailemi el üstünde tutmadılar ona yanaarım en cok.. seninki üzmemiş ne güzel benimki hem seviyorum diyor hemde üzüyor sinirlenince ne dediğini bilmio bana bazen gerizekalı muamelesi yapıyor sanki bana bide aile otamında sinirli dik cevap veren biri
aileler cok uyumsuz birbirlerine ısınamadılar aslında ondan da uyumsuz kültürleri ağırlayısları cok farklı.. onu görmezden gelemiyorum.. ayrı konu hadi gördüm diyelim benim nişanlım cok souk kanlı kolay girisip sohbet edemiyor.ben onla bir yere giderken artık zevk alamıyorum. para konusunda hep hesap kıtapcıdır hep kasılarak harcıyor. uzağa ggidicek kadar cesaret edemiyorum. sanki uzağa gidersem de ailem beni unutucak gibi geri kalmıs gibi hissedicem onlardan(((((88
tabikide ailen seni unutmuyacak.. böyle birşey mümkün mü... bence yolunda gtmeyen daha baska seyler var.. sen bu adamla gezmekten zevk almyorsun artık.. yanı bu adam sen cok dusunduruyor.. nsanlılık tanıma evresı zaten.. cınde garp bır hısler var ve bunlar senı engellıyor bellıkı.. mutsuz olacagını hıssedıyorsun.. nısanlıyken ayrılabılırsın ama evlenınce o kadar kolay degıl tatlım... bence ıyı dusun... cunku sen o adamı cok sevseydın emn ol ne uzaklık gelırdı aklına ne özlem...
ailesinden uzaga gelin gitmis biri olarak soyluyorum eger sevgilinden en ufak bi suphen varsa sakin ama sakin gitmeee
sen nereye gittin uzak olarak..benim güvensizliğim anlaşamamak. bazen cok sert konusuyor kırıcı oluyorokumussundur dier konularımı belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?