- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
ben üniversitemı bile acıktan okuyorum ailemden ayrılmadım hiç. ablam bana kızıyor cocuk musun nolcak sanki uzaktayan istanbul süper bi yer diyo he dedim gezip dolaşmayı bilenn erkekle parası olanla güzel dedim benim ki cok cekingen her türlü zorluk beni bekliyor yapamıcam olmuyo. bende mi problem diye bahane edip etrafımdaki tecrübeli insanlara danısmak istiyorum.. bu benim 2. nışan atışım olcak bi dikiş tutturamadm. d,ğeri görücü usulü gibiydi gezerek anlasarak olmadı bununla 4 senem gitti omrümün yarısıda nişanlılıkta gitti(((
evliliğe hazır hissetmiyorsan evlenmemelisindiğer konularımı okursan zate görceksin nasıl bir ilişki yaşadığımı ama ailemden uzağa gitmeye değecek görmüyorum.. sanki nefesim kesilcek gibi geliyor gider evlenirsem.. 9 10 saatlık yol..
aynı fikirdeyimCanım yaa,sen önce evliliğin konusunda karar ver. O kişiyle gerçekten evlenmek istiyor musun?Gerçekten seviyor ve istiyorsan çok zorlanmazsın belki..
Evliyim ve Türkiye'nin doğu ucundayım,rahatım.Ailemde Türkiye'nin batı ucunda :)
daha nişanlılıkta bunu yapıyorsa evlenince bilemiyorum.evlikte sevgiden önce saygı gelir.eğer buna izin verirsen kendine olan güvenini ve saygını kaybedersinfol
kavga ettiğimizde bana s..git dedi,defol git dedi suratma cok telefon kapatmıstır ama cok seviyorum diyip ağladığını biliyorum. ailemde biliyor bunları cok kvga edersiniz diyor bana zaten ailesii de bize göre görmediler yaşımda 26 bu saatten sonra ii birini bulurmuyum dersiniz ?? psikolojim cok bozuk((
ne demek evde kalmak.ALLAH aşkına mutsuz bir evliğe gitmektense yansın bir kaç yıl ama ömür size kalsın.düğün telaşında çok ayrılan olur siz önce kararınızı verir sonra işleme koyun.asla unutmayın sizden önemi hiç bir şey yok bu dünyada.evde kalma devri bitti.boşanıp geleceksen yada ömrünce mutsuz olacaksan evde kal zaten.buu kafanda büyütme kendinede yazık etme ettirme.karamsarlık diz boyu bende 1,5 ay kaldı düğüne cesaret edemiyorum atmaya işanı ablamda bana bugun ne dese begenirsin ya bundan ayrılırsan evde kalırsan dedi((( bunuda cok taktım kafama ((
güzelim hayat'a katılıyorum ben de. Şimdiden saygısızlık yapıyorsa ileride daha kötü şeyler de olabilir. Hem istanbul parası olana güzel, yoksa bu hareketleri devam ederse rezil olursunuz burda. Kimsenin lafıyla birşey olmuyor evlenenler bonus puan falan mı alıyor neye göre evde kalmış neye göre koca bulmuş, kısmet işi bunlar.. hayatın boyunca mutsuz olmak isteiyorsan iyice düşünmelisin. benim sevdiğim adamla onun istediği şehirle benim ailemin arasında 2 saatlik mesafe var. Ama sorun mesafe değil bence, sorun kafa yapısı. O hep benim istediğim olsun, en doğru ben düşünürüm diyorsa olmaz zaten. Bir yerden sonra patlarsınız. İyi düşünün derim..
Valla bugün tel de si.. git diyen yarın neler neler yapmaz ... Siz hiç mi sevgililerinizi, nişanlılarınızı denemiyorsunuz .Bence her çiftin muhakkak böyle bir dönem geçirmesi gerek gerçek yüzünü görmek için. Çünkü insanlar gerçek yüzlerini kötü oldukları zaman gösterirler.
fol
kavga ettiğimizde bana s..git dedi,defol git dedi suratma cok telefon kapatmıstır ama cok seviyorum diyip ağladığını biliyorum. ailemde biliyor bunları cok kvga edersiniz diyor bana zaten ailesii de bize göre görmediler yaşımda 26 bu saatten sonra ii birini bulurmuyum dersiniz ?? psikolojim cok bozuk((
Ben hem uzağa gidilmesine karşıyım hem de tel de bile hakaret eden bir adamla evliliği düşünmeye.Anladığım kadarıyla sevgin de yok öyle 26 yaş evde kalınacak bir yaş değil ki.Yaf evlenmek için evlenmeyin lütfen.İnsan sonra daha büyük pişmanlıklar yaşıyor.
güzelim hayat'a katılıyorum ben de. Şimdiden saygısızlık yapıyorsa ileride daha kötü şeyler de olabilir. Hem istanbul parası olana güzel, yoksa bu hareketleri devam ederse rezil olursunuz burda. Kimsenin lafıyla birşey olmuyor evlenenler bonus puan falan mı alıyor neye göre evde kalmış neye göre koca bulmuş, kısmet işi bunlar.. hayatın boyunca mutsuz olmak isteiyorsan iyice düşünmelisin. benim sevdiğim adamla onun istediği şehirle benim ailemin arasında 2 saatlik mesafe var. Ama sorun mesafe değil bence, sorun kafa yapısı. O hep benim istediğim olsun, en doğru ben düşünürüm diyorsa olmaz zaten. Bir yerden sonra patlarsınız. İyi düşünün derim..
Valla bugün tel de si.. git diyen yarın neler neler yapmaz ... Siz hiç mi sevgililerinizi, nişanlılarınızı denemiyorsunuz .Bence her çiftin muhakkak böyle bir dönem geçirmesi gerek gerçek yüzünü görmek için. Çünkü insanlar gerçek yüzlerini kötü oldukları zaman gösterirler.
pardonda ne var yaşında.. hiç bunları dusunme yanı.. mutlaka bulursun degerını bılıcek senı el uzerınde tutucak bırını.. bende uzaga gıdıyorum ama ınan hıc dusunmedım. cunku eşımle cok mutluyum.. senı dusunduruyorsa bırseyler yanlıstır.. enbasta ölç tart derım tatlım.. hatta aklındakılerı o kısıylede paylas..
uzak bir yere gitmekten ziyade evlilik kararını gözden geçirmen
en hayırlısı ..
uzak bir yere gitmekten ziyade evlilik kararını gözden geçirmen
en hayırlısı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?