aileden uzağa gelin gitmeyin diyen var mı?

güzelim hayat'a katılıyorum ben de. Şimdiden saygısızlık yapıyorsa ileride daha kötü şeyler de olabilir. Hem istanbul parası olana güzel, yoksa bu hareketleri devam ederse rezil olursunuz burda. Kimsenin lafıyla birşey olmuyor evlenenler bonus puan falan mı alıyor neye göre evde kalmış neye göre koca bulmuş, kısmet işi bunlar.. hayatın boyunca mutsuz olmak isteiyorsan iyice düşünmelisin. benim sevdiğim adamla onun istediği şehirle benim ailemin arasında 2 saatlik mesafe var. Ama sorun mesafe değil bence, sorun kafa yapısı. O hep benim istediğim olsun, en doğru ben düşünürüm diyorsa olmaz zaten. Bir yerden sonra patlarsınız. İyi düşünün derim..

Valla bugün tel de si.. git diyen yarın neler neler yapmaz ... Siz hiç mi sevgililerinizi, nişanlılarınızı denemiyorsunuz .Bence her çiftin muhakkak böyle bir dönem geçirmesi gerek gerçek yüzünü görmek için. Çünkü insanlar gerçek yüzlerini kötü oldukları zaman gösterirler.

Konu sahibi arkadasim sana ayril ayrilma diyemiycem ama bir kez daha uzun uzun düsün derim. Nasil sana s.... git der bu ne terbiyesizlik cok yadirgadim acikcasi. Ayrica ailenden uzaga gitme konusuna gelince sakin yapma. Benim esim mükemmel bi insan bir elim yagda bir elim balda diyebilirim ama malesef ailemden sinirlarca uzaktayim. Dünyaya yine gelsem esimle evlenirmiyim evet ama yurt disina yada uzaga deil..

Son düzenleme:
uzaga gelin gidilirmi !
eger guvenecegin, onunla herseyini paylasabilecegin, yeri geldiginde esin yeri geldiginde arakadasin olabilecek, onu sevdigine emin oldugun biri varsa gidilir elbette. Ben gittim hemde degil yasadigim sehirden yasadigim ulkeden binlerce km uzaga gelin gittim. Cok sukur esimdende yasadigim yerdende cok menmunum.
Ayrica ablanida hic anlamiyorum, senin mutlu olabilme ihtimalin varken seni olayin icine itekliyor. Nedemek 26 yasindasin seni kimse almaz .... ne alaka yaa onemli olan yasinmi. Hadi evlendin gittin anlasamadin geri geldin sonra nolcak.Seni artik kimse almaz sen dul bi kadinsin mi diycek cok yanlis. Kusura bakma cok sert yazdiysam bu kismi.
Sadece bi buyugun olarak sana duygularindan emin ol iyice tanimadan guvenmeden inanmadan evlenme derim.Kimse bosanmak icin evlenmez bu nedenle iyi tanimani tavsiye ederim.Simdiden kufur falan etmis peki ya evlendikden sonra.... hos degil. 26 yasinda mantikli karar verebilcek yasdasin bence.
Hayirlisi olsun hakkinda canim...

Son düzenleme:
diğer konularımı okursan zate görceksin nasıl bir ilişki yaşadığımı ama ailemden uzağa gitmeye değecek görmüyorum.. sanki nefesim kesilcek gibi geliyor gider evlenirsem.. 9 10 saatlık yol..
evliliğe hazır hissetmiyorsan evlenmemelisin
aynı fikirdeyim
daha nişanlılıkta bunu yapıyorsa evlenince bilemiyorum.evlikte sevgiden önce saygı gelir.eğer buna izin verirsen kendine olan güvenini ve saygını kaybedersin
karamsarlık diz boyu bende 1,5 ay kaldı düğüne cesaret edemiyorum atmaya işanı ablamda bana bugun ne dese begenirsin ya bundan ayrılırsan evde kalırsan dedi ((( bunuda cok taktım kafama ((
ne demek evde kalmak.ALLAH aşkına mutsuz bir evliğe gitmektense yansın bir kaç yıl ama ömür size kalsın.düğün telaşında çok ayrılan olur siz önce kararınızı verir sonra işleme koyun.asla unutmayın sizden önemi hiç bir şey yok bu dünyada.evde kalma devri bitti.boşanıp geleceksen yada ömrünce mutsuz olacaksan evde kal zaten.buu kafanda büyütme kendinede yazık etme ettirme.
benim düğün sabahım ailem sordu istemiyorsa her şey biter.çünkü bir kere geliyorsun hayata.mutlu olmak herkesin olduğu kadar senin de hakkın.hayırlısı ne ise o olsun.esenlikle kal.

haklısın kısmet bu iler dedğin gibi. olmicaksa bunlada olmazdı. kısmetimde birileri var ama beim mantıklı karar almam gerekiyor elbette. çok kırıldım cok incindim donüp aklıma geliyor hepsi ( cok seviyorum diye ağlıyor ama kavga edince acımıyor bana ben suanda bile acıyorken. vicdanım olmasaydı bu kadar keske (

bana ne diyor biliyormusun telefonda anlasamıyormusuz biz ondan oluyormus. bu lafları soylemesini haklı cıkarmaz benim annemle babam arasında duymadım hiç (( sanki kan kusuyorum bişiler yapmam lazım nasıl yapacağımı bilemiyorum

pardonda ne var yaşında.. hiç bunları dusunme yanı.. mutlaka bulursun degerını bılıcek senı el uzerınde tutucak bırını.. bende uzaga gıdıyorum ama ınan hıc dusunmedım. cunku eşımle cok mutluyum.. senı dusunduruyorsa bırseyler yanlıstır.. enbasta ölç tart derım tatlım.. hatta aklındakılerı o kısıylede paylas..

Ben hem uzağa gidilmesine karşıyım hem de tel de bile hakaret eden bir adamla evliliği düşünmeye.Anladığım kadarıyla sevgin de yok öyle 26 yaş evde kalınacak bir yaş değil ki.Yaf evlenmek için evlenmeyin lütfen.İnsan sonra daha büyük pişmanlıklar yaşıyor.

evet sevgim kalmadı eskisi gibi. cok kırıldım.. sen evli misin uzağa karıyım dedinde

Canım ben de 26 yaşında evlendim ve İst dan Eskişehir e gelin geldim. Eşimden çok ama çok memnunum hiçbir sıkıntım yok çok şükür ama bazen keşke daha geç evlenseydim dediğim oluyor. Yani yaşın bence gayet normal, görümcem bile 40 yaşında evlendi hemen bi çocuk doğurdu, sen evliliğinde mutlu olduktan,doğru adamı bulduktan sonra yaşın hiçbir önemi yok.

Ailenden ayrı bi yere gitmek konusunda ise asla diyorum. Ailesiyle aynı yerde olan bayanları görünce çok kıskanıyorum. İnsana bi destek veriyo onların varlığı ya ç0ok özlüyorum

bazen de cok iyi oluyor hala isteksizim. 2 300 maaş olsa gecinilir de gezip tozulur mu rahat misafir ağırlanır mı ?

zaten soğuk yapılı kavga ederken cok sert kousuyor canım acıyor

aileler cok uyumsuz birbirlerine ısınamadılar aslında ondan da uyumsuz kültürleri ağırlayısları cok farklı.. onu görmezden gelemiyorum.. ayrı konu hadi gördüm diyelim benim nişanlım cok souk kanlı kolay girisip sohbet edemiyor.ben onla bir yere giderken artık zevk alamıyorum. para konusunda hep hesap kıtapcıdır hep kasılarak harcıyor. uzağa ggidicek kadar cesaret edemiyorum. sanki uzağa gidersem de ailem beni unutucak gibi geri kalmıs gibi hissedicem onlardan (((((88

uzak bir yere gitmekten ziyade evlilik kararını gözden geçirmen
en hayırlısı ..

(( antalyadan istanbula cesaret edememek ne denli mantıklı istanbul harika diyip duruyolar ama ben nişanlımla zevk alamıyorum beni zaten gezdirmeyi becere biri değil en son ben dedim daha beni taksıme götür 4,5 yıldır ilk defa gittim

bende uzaga gidecek gelinlerden biriyim ..
aileden uzak olmak evet çok zordur tahmin edebiliyorum..
ama kendi adıma sevdiğim adam bu kadar anlayıslı,romantik,el üstünde tutan, sevecen ne bileyim 7 senedir bana bir kere saçma bi söz bile dediğini duymadım, kısacası benim ruh ikizim olmasa aşkından ölsemde sanırım cesaret edemez gidemezdim ..

çünkü gittiğin yerde kimse olmuyor eşin senin herseyin oluyor, anlayıslı olması gerek kadınının ruhundan anlaması gerek diye düşünüyorum..
zor adamla olmaz bence çok zor olur .. daha da zorlastırır..

bunlar benim görüşlerim

uzak bir yere gitmekten ziyade evlilik kararını gözden geçirmen
en hayırlısı ..

(( antalyadan istanbula cesaret edememek ne denli mantıklı istanbul harika diyip duruyolar ama ben nişanlımla zevk alamıyorum beni zaten gezdirmeyi becere biri değil en son ben dedim daha beni taksıme götür 4,5 yıldır ilk defa gittim

msj tekrarı ............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…