Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar heyecansız yazmışssın, sen aileni dinle, yapamassın...Merhaba, ailesinden uzak bir şehirde evlenip mutlu/mutsuz olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Şu an böyle bir düşünce içerisindeyim fakat emin değilim. Uyku uyuyamıyorum bu kararı nasıl vereceğim diye. Ailem istemiyor aslında, daha önce bir konumda yazmıştım, İstanbul'dan küçük bir şehire gitme durumum var. Hiçbir sosyal aktivite yok. İşimi de bırakacağım, orada iş imkanı yok. Karşımdaki kişi memur olduğu için başka bir şehre atanırsa orada iş bulabilirsem mesleğime devam edeceğim. Ailemden 9 saat uzaklıkta bir yerde olacağım. Eksileri bunlar.
Artıları, karşımdaki kişiye karşı daha önce hissetmediğim duyguları hissettim. Bana değer veriyor. Ailesi de şu an gördüğüm kadarıyla anlayışlı, sorun çıkarmayan, uyumlu insanlar. Bir daha bu duyguları hisseder miyim bilmiyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?
Arkadaşım hem eşinin ailesinden hem kendi ailesinden uzakta tam tersi güzel bir şehire yerleşti.Fakat yinede zorlukları oluyor,doğum yaptığı zaman kimse yanında yoktu eşinin arkadaşları yetişti doğuma erken doğum olmuştu.Senede en fazla iki kez geliyordur ailesinin yanına.Annesi hep der keşke yakın yer olsaydı böyle zor oluyor diyeMerhaba, ailesinden uzak bir şehirde evlenip mutlu/mutsuz olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Şu an böyle bir düşünce içerisindeyim fakat emin değilim. Uyku uyuyamıyorum bu kararı nasıl vereceğim diye. Ailem istemiyor aslında, daha önce bir konumda yazmıştım, İstanbul'dan küçük bir şehire gitme durumum var. Hiçbir sosyal aktivite yok. İşimi de bırakacağım, orada iş imkanı yok. Karşımdaki kişi memur olduğu için başka bir şehre atanırsa orada iş bulabilirsem mesleğime devam edeceğim. Ailemden 9 saat uzaklıkta bir yerde olacağım. Eksileri bunlar.
Artıları, karşımdaki kişiye karşı daha önce hissetmediğim duyguları hissettim. Bana değer veriyor. Ailesi de şu an gördüğüm kadarıyla anlayışlı, sorun çıkarmayan, uyumlu insanlar. Bir daha bu duyguları hisseder miyim bilmiyorum.
Merhaba, ailesinden uzak bir şehirde evlenip mutlu/mutsuz olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Eşin insansa, sana gercekten aile olabiliyosa bi şekilde alışıp mutlu olabilirsin.. Yok eşte sorun varsa ister Paris'te yaşa ister Roma'da, yine mutsuz oluyorsun..Merhaba, ailesinden uzak bir şehirde evlenip mutlu/mutsuz olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Arkadaşım aynı konuyu en az üç kere açtın sayfalarca yazıldı, dön onları yeniden oku
Eski konularınıza ve yorumlara bakmadım ama yıllardır ailesinden ayrı yaşayan biri olarak diyebilirim ki, çok çok çok zorlanacaksınız.. O mesafeden nasıl derin duygular beslediniz bilemiyorum ama aynı eve girince rüya bitiyor... Çok iyi tanıdığınızı sandığınız adam bir anda farklı bir insan olup çıkıyor...Hala aynı yerdeyimen sonunda aileme açtım konuyu belki onların düşüncesi etkili olur diye düşündüm ama yok hala kararsızım. Eski konularımı açarken daha katıydım bu konuda aslında eski konumdaki cevapları okursam kesinlikle gitmem :) şimdi herşey daha yolunda sanki ama ben hala aynı kararsızlıktayım
![]()
Köyde yaşamak istiyor adam falan diyordun o konu ne oldu??Arkadaşım aynı konuyu en az üç kere açtın sayfalarca yazıldı, dön onları yeniden oku