Bilmiyorum23 yaşındasın evladım ne eksikliği ne geç kalması
İnşallah dediğiniz gibidir15.08.2000 hmmmmm
Hukuk.... hmmmm
Ailenizden uzaklik... Ilk günler yoğun hissedilir. Sonra alışırsınız. Daha yolun başındasınız
Neden kiŞaka yapıyorsunuz herhalde.
23 yaşında birinin yaşlanmış hissetmesi, ailesinden uzakta kalacak diye bu kadar üzülmesi çok sağlıklı gelmedi bana. Umarım şakadır.Neden ki
Siz yazdığınıza şaşırmıyorsanız, biz şaşırdığımız için...İnşallah dediğiniz gibidir
Neden şaşırdınız
Evet sanırım duygusal boşluktayım her zaman çekirdek ailemle büyüdüm ve bi anda staj için ayrı kalmak beni çok etkiliyor erkek arkadaşım da var yanımda şuan ailemle çok iyiler bana çok destek oluyor ama yinede hep dengesizim bir iyi düşünüyorum ertesi günü kötü hissediyorum annemi arıyorum görüntülü kafamda kuruyorum yalnız mı kaldı diye ablam evli sonuçta yinede bazen tek oluyor babamda olsa ne kadar bilemiyorumSiz yazdığınıza şaşırmıyorsanız, biz şaşırdığımız için...
Hebele hübele...
Cidden soruyorum? 23 yaş nedir? Hukuk fakültesi mezunu olmak bir başarı değil midir 23 yas için?
Duygusal boşlukta misiniz?
Asıl sorun nedir? Herhalde takdir toplamak değil..
Yok gerçekten şaka değil23 yaşında birinin yaşlanmış hissetmesi, ailesinden uzakta kalacak diye bu kadar üzülmesi çok sağlıklı gelmedi bana. Umarım şakadır.
Hayır ama bilmiyorum sanki uzakta kalınca en güzel zamanlarım boşa geçecek gibiYa silkelen biraz kendine gel Allah Allah neyin stresi bu? Ölene kadar ailenle mi yaşayacaktın? İlla evden ayrılacaksın dik dur stajına önem ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?