Aileden uzak staj ve yaş takıntısı

Miraces

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
357
14
18
24
15 agustos 2000 dogumluyum hukuk bitirdim
Staja başlayacağım ama bazı sebeplerden biraz gecikmeli oluyor yani 1 aya başlamış olurum.ama ailem şehir olarak uzak kalmış olacak ben türkiyeye geldim staj için onlar iste kıbrısta.henüz onlardan ayrı kalmaya hazır değilim henüz staja başlayacağımı kabul edemedim ve şuan 23 yaşındayım kendimi yaşlanmış hissediyorum daha staja başlıcam 1 yıl vs bazı arkadaşlarım şuanda avukwt oldu benim denkliğimi beklemem biraz uzun sürdüğü için henüz başlayacağım hem bunu takıyorum
Hemde ailemden uzak kalmak ayda bir görmek zor oluyor bir ablam 4 yaşında yiğenim annem babam orda.burda akrabalarım var ama eksiklik hissediyorum ve geç kalmışlık

15.08.2000 hmmmmm🤔🤔🤔
Hukuk.... hmmmm🤔🤔🤔
Ailenizden uzaklik... Ilk günler yoğun hissedilir. Sonra alışırsınız. Daha yolun başındasınız

İnşallah dediğiniz gibidir😍
Neden şaşırdınız☺️
Siz yazdığınıza şaşırmıyorsanız, biz şaşırdığımız için...
Hebele hübele...

Cidden soruyorum? 23 yaş nedir? Hukuk fakültesi mezunu olmak bir başarı değil midir 23 yas için?
Duygusal boşlukta misiniz?
Asıl sorun nedir? Herhalde takdir toplamak değil..

Evet bazen depresyona giriyorum hatta çok takıyorum ki daha başlamadım bile stajıma

Siz yazdığınıza şaşırmıyorsanız, biz şaşırdığımız için...
Hebele hübele...

Cidden soruyorum? 23 yaş nedir? Hukuk fakültesi mezunu olmak bir başarı değil midir 23 yas için?
Duygusal boşlukta misiniz?
Asıl sorun nedir? Herhalde takdir toplamak değil..
Evet sanırım duygusal boşluktayım her zaman çekirdek ailemle büyüdüm ve bi anda staj için ayrı kalmak beni çok etkiliyor erkek arkadaşım da var yanımda şuan ailemle çok iyiler bana çok destek oluyor ama yinede hep dengesizim bir iyi düşünüyorum ertesi günü kötü hissediyorum annemi arıyorum görüntülü kafamda kuruyorum yalnız mı kaldı diye ablam evli sonuçta yinede bazen tek oluyor babamda olsa ne kadar bilemiyorum

IMG_4482.webp

Ya silkelen biraz kendine gel Allah Allah neyin stresi bu? Ölene kadar ailenle mi yaşayacaktın? İlla evden ayrılacaksın dik dur stajına önem ver.

Back
X