yo hayır ben buraya gelmeyi kabul edip geldiğim için pişmanımozel olmazsa neden bu kadar pismansıniz ailenizin onay imi yoktu evliliginize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yo hayır ben buraya gelmeyi kabul edip geldiğim için pişmanımozel olmazsa neden bu kadar pismansıniz ailenizin onay imi yoktu evliliginize
Anladim bence bir dusun ya hic esini tanimasaydin evlenmeseydin mutlu olacak miydin esini seviyorsan kendini rahatlatmaya calis en azin dan esin ve ailesi iyi davraniyorlarmisyo hayır ben buraya gelmeyi kabul edip geldiğim için pişmanım
evet annemi yada kardeşlerimden birini göndermesini isticem bendeBence sen önce babanla konuş anneni göndersin yanına. Annen kalsın seninle biraz. Sen herhalde hamilelige de alisamamissin tam. Alisinca belki daha iyi olursun.
AynenBence sen önce babanla konuş anneni göndersin yanına. Annen kalsın seninle biraz. Sen herhalde hamilelige de alisamamissin tam. Alisinca belki daha iyi olursun.
bu gurbet sendromunu 10 yildir asamayan biri olarak seni oyle iyi anliyorum ki...[/Q
evet böyle yaşamaya mahkum olarak yaşamak istemiyorum bi çözümü olmalı bunun
25 hatta 26 yaşındayım aslında aileme çok düşkün biri değilidm üniversite okurken hiç zorlanmamıştım ama sanırım orda nasılsa geri döneceğini bilmek insanı rahatlatan burda yapayalnız yaşamak çok zor bi canın sıkıldığında gideceğin candan bi kapı yok.Anneniz çalışmıyorsa annenizi çağırın yanınıza.
Babanız kız kardeşi göndermiyorsa varsa erkek kardeşinizi.
Yaş kaçtı? Aileye düşkün müydünüz, evin büyüğüsünüz anladığım kadarıyla.
Kız kardeşleriniz varsa sizin için gelmeleri daha iyi olacaktır ama.
sağol canım teşekkür ederim denerim hiç bişey yapasım gelmesedeCanım bizde ailelerden uzagiz ve uzak olduğumuz içinde sukrediyoruz.ben evlenir evlenmez hamile kaldım isteyerek okul bitmemişti daha. Doğuma bir ay kalada atandim şimdi doğum iznindeyim.sana tavsiyem evde çok durma esin seni surekli dışarıya çıkarsın ya da yalnız gez.ev insanı çok bunaltiyor hamileyken insan zaten gergin oluyor.lütfen kendini de üzme yazık yavruya o herşeyi hissediyor
ne kadar uzaktasınız ki ailenize3 senedir ailemden de esimin ailesinden de uzakta yasiyoruz. 1.5 yasinda oglum var
Simdiye kadr nerdeyse her ay gittik geldik. Hamileyken bile oyle. Duramiyodum cunku. Ama artik iki uc ay gitmeyeyim.istiyorym mesela. Hem oglumun duzeni bozuluyo hem evimin duzenini ariyorum. Eminim zamanla o iki uc ay da uzayacak.
Esinle sen de bi ailesin artik..orda cevre edinmeye calis, evinde ufak degisiklikler yap benimsemek adina.
Kendine bu kadar zindan etme.gerilme ki bebegin de gerilmesin seninle:)