Aileler arası kültür farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın yaptığı ağzı dili eli ile sevmek, onu da bisey sanıyorsun işte, ilişkinde tek artı bunlar.

Yani olay bu mu sizce
her insan asik oldugunda yasadigi seyi cok ozel zanneder, ya da karsidaki kisinin bulunmaz oldugunu, ama gercekte insanlar birbirine benzer seyler yasarlar. siz ya da o kimseyi sevemeyeceginizi dusunuyorsunuz ama gayet de sevebilirsiniz, hatta ikinizde birbirinizi daha cok mutlu edecek insanlar bulabilirsiniz. yani senin ozelliklerini tasiyan, hem de ailesi ile uyumlu birini bulabilme ihtimali de cok bence,

Adamın yaptığı ağzı dili eli ile sevmek, onu da bisey sanıyorsun işte, ilişkinde tek artı bunlar.
Bu ilişkiyi yaşayan ve iliklerime kadar sevildiğimi hisseden benim. Burada zıtlıklar konusunda hemfikiriz ama sevmek sevilmek konusunda bir sıkıntı yaşamadık. Bizi tanımadan etmeden nasıl bu kadar emin konusabiliyorsunuz? Bu konuyu tamamen saptırmak :)

Giyinemezsin demiyor, boşuna bizi yormasinlar ugrasmayalim dırdır yapmasınlar diyor.
Bunu her yere kopyala yapıştır yapacak işte, aman uğraşmayalım dırdır yapmasınlar diye diye şekilden şekile sokacak seni o biricik sevgilin. Bir tek sana hayır diyecek.

Ailesi ile uyumlu olan kişileri sevemiyor kendi soyledi

Özel değilsiniz. Tekrar ediyorum özel değilsiniz. Bu duyguları herkes yaşadı yaşıyor. Sadece duygular yetiyorsa , duygular ölümsüzse neden aile mahkemesindeki arkadaşlarım öğle arası bile yapamıyor?

Bu örneği bizzat arkadaşımda gördüm aileler birbirine çok yakın (karakter olarak) ve arkadaşım da aşırı sabırlı bir insan (eşine çok çok bağlı ve seviyor) olmasına rağmen altlı üstlü oturdukları için çok pişman ve çok yoruluyor şuan hamile olmasına rağmen aman kimse küsmesin diye sürekli kayınvalidenin gönlünü yapmaya çalışıyor. Benden tavsiye eger gerçekten evlenmeye karar verdiysen evini uzaktan tut ve sınırlarını en baştan çiz lütfen.

Kendinize uygun birini niye bulmuyorsunuz?

Dizi, filmlerdeki imkansız aşklar güzel sonla bitiyor ve özendiriliyor ama gerçek hayat öyle değil. Gerçek hayatta birbirine uymayan iki insanın sonu boşanmadır. Hele ki aileler böyleyse.

Konuyu saptiriyoruz evet güzel kızım... çünkü seni ve büyük aşkınızı deli gibi kiskandik. Allah'tan çok zekisin de hemen anladın, yoksa hasetimizden ayiracaktik seni ruh eşinden allah mahfaza

Ben özelim bu duyguları bir tek ben yasiyorum demedim ki ne alaka soylediginiz.. ağzıyla diliyle seviyor tek bir artı bu başka bir şey yok gibi bir şey söylediniz ona istinaden söyledim

Konuyu saptiriyoruz evet güzel kızım... çünkü seni deli gibi kiskandik. Allah'tan çok zekisin de hemen anladın, yoksa hasetimizden ayiracaktik seni, allah mahfaza
Siz ne alaka ya ben hanımefendinin söylediği sadece ağzıyla seviyor lafına istinaden kendisine söyledim onu siz neden üstünüze alindiniz?

Teşekkür ederim

Ailesi ile uyumlu olan kişileri sevemiyor kendi soyledi
o zaman kendi icinde bulundugu celiskiyi kendi cozecek. sorumluluktan kacip, yuku senin uzerine atiyor aslinda. bu dogru degil. ailesini yonetmesi, sartlari ayarlamasi gerekiyor. ama bunu yapacak biri gibi de gozukmuyor. zaten oyle birisi olsa coktan ailesini adam etmisti. bunun icin annesiyle kavga etmesi gerekmiyor. sadece karsi tarafa sinirini belli etmesi gerekiyor. ailelerde olur boyle seyler, mesela ailede bir cocuga herkes bir sey soylemeye korkarken, digerine dan dun konusurlar. bu cocuk senelerdir ailesi ile ayni sekilde bir iletisim gelistirmis. seninle evlenince o iletisim sekli degismeyecek. ayrica yillardir bilinc altina isleyen seyler var. simdi siz evli degilsiniz, her sey ona guzel geliyor. yarin beraber yasadiginizda, seninle olan iliskisi doygunluga erisince, ona simdi dokunmayan seyler, batmaya baslar. aynisi senin icin de gecerli. kayinvalide adayinin en sevmedigin huylarini dusun, cicim aylari gecince adamda da ayni huylardan oldugunu goreceksin.

Cocukluk aşkım, ilk aşkim, birlikte büyümek, alışkanlık, anılar, güven ve huzur duygusu vs

Güven ve huzurun ilk harflerini hissetsen asla burada olmazdın. Gerçekten annene babana ayrı üzüldüm şu anda, sabahtan beri 1 gr ilerleme yok.

Siz ne alaka ya ben hanımefendinin söylediği sadece ağzıyla seviyor lafına istinaden kendisine söyledim onu siz neden üstünüze alindiniz?
insanlar seni uyarıyor arkadaşım. ama ille ben yanıcam diyorsan sen bilirsin ama insanlık adına son kez uyarayım kıyma kendine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…