- 28 Mart 2020
- 4.105
- 16.747
- 208
- Konu Sahibi askokuskogelin
-
Coğrafya kaderdir arkadaş bunu bilmiyor sanırım Beykoz'un uzay boşluğunda yaşıyorİzmirden bildiriyorum; karşıyakada bile bohça var, sokakta düğün yapıyolla... kesin bilgi.
İnatla kullanıyorum amae iyiymiş fena değil ama alerji yaptı diyosunİşte bünyeler alışmış anorganiğe organiğe alerji oluyoruz anasını satim Bana da organik tavuk alerji yapmıştı
Ay dağ gibi ağır, üstüne her sene onu serecek güneşli bir balkon kapı önü lazım. Onu gidip didikleyecek edecek. Uğraşamam ben valla. Sağlıksız mağlıksız hafif yorgan tercih ediyorum benİki sene önce yana yakıla ilçelerde köylerde geze geze yün yorgancı buldum kendime yün yorgan yaptırdım, çünkü sağlıklı.
Bana bohça gelmedi, ailem bohça yapmadı, köyümüz yok, kocamın köyü var ama 40 yaşında amcasının cenazesine gidince ilk kez gördü, bayılmış. Niye bu kadar uzak kalmışız diye diye geldi. Bebekliğimden beri yün yorgan, yatak görmedim ama deli gibi aradım iştearayan belasını da bulur mevlasını da demişler alerji yaptı bi de üstüne
İstanbul semtlerinin popülasyonuna pek hakim değilim ben. Ama zengin semtiyse muhtemelen çorumlu demir tüccarı avni emmiyle karısı emine deyze de vardır, amerikada profluktan emekli toygar bey amcayla hanımı tijen hanım teyze deCoğrafya kaderdir arkadaş bunu bilmiyor sanırım Beykoz'un uzay boşluğunda yaşıyor
Beykoz un kitle hep ordu, giresun, rize, çorum, tokat, erzurum. Bu kitlelerden kültürünü yaşamayan henüz çıkmadı ben hiç şahit olmadım. Arkadaş uyduruyor belli..
Kuru temizlemeye veriyorum benAy dağ gibi ağır, üstüne her sene onu serecek güneşli bir balkon kapı önü lazım. Onu gidip didikleyecek edecek. Uğraşamam ben valla. Sağlıksız mağlıksız hafif yorgan tercih ediyorum ben
Post modern bir yorum yapmışsın kudra çok güldümKuru temizlemeye veriyorum ben
3 tane var ben de kaynanam kendi koyunlarının yününden yapmış fazla orijinalİnatla kullanıyorum amayıkattım yünü, yıkatmamam gerekiyormuş galiba ama tam da çözemedim o mevzuyu.
Eşimin memlekette yük odası diye oda var evlerde. Bir oda dolusu yün yastık yatak yorganPost modern bir yorum yapmışsın kudra çok güldümhevesin varsa kv min evinde çocuğu başına dörder tane yorganı var payımı sana veririm ben
Ahahab yok kayınvalide yorganı istemem ben, onlar 15 kilo kalıp gibi oluyor. Tahtanın altına girmiş de yatıyor gibi.Post modern bir yorum yapmışsın kudra çok güldümhevesin varsa kv min evinde çocuğu başına dörder tane yorganı var payımı sana veririm ben
Bizimkiler şehirdeki evlerine taşımışlar onu kilere tıkmışlar hepsini. Kadıncağız her bahar saatlerce onlarla uğraşır terasta. Yatakların üstüne bile bir kat da yün döşek serer düşünEşimin memlekette yük odası diye oda var evlerde. Bir oda dolusu yün yastık yatak yorgan
Benim kayınvalidem her yatağına yün döşek de serip yatıyor. Bence yatak daha rahatsız oluyor ama kadın yün aşığıAhahab yok kayınvalide yorganı istemem ben, onlar 15 kilo kalıp gibi oluyor. Tahtanın altına girmiş de yatıyor gibi.
Geçen şey gördüm ya, baya yatak firması, yaylı yataklar gibi yatakları var ama yün ve pamukmuş. 12 bin liraydı yün yataklar.
Ya öyle yünün çok yoğun olduğu evler koyun gibi kokuyor bir yerden sonra. Yok o kadar deel. Yorgan yetti banaBenim kayınvalidem her yatağına yün döşek de serip yatıyor. Bence yatak daha rahatsız oluyor ama kadın yün aşığıçok şaşırıyorum valla
O tijen teyze bile ara ara pazarda oyalı tülbent bakıyorİstanbul semtlerinin popülasyonuna pek hakim değilim ben. Ama zengin semtiyse muhtemelen çorumlu demir tüccarı avni emmiyle karısı emine deyze de vardır, amerikada profluktan emekli toygar bey amcayla hanımı tijen hanım teyze de
Bodruma yazlığa gittiğinde pareo niyetine kullanmak içindir o. Ayrıca tijen teyze pazara gitmez, hizmetçisini gönderirO tijen teyze bile ara ara pazarda oyalı tülbent bakıyor
Tıjen teyze konu sahibinin annesi olabilir miBodruma yazlığa gittiğinde pareo niyetine kullanmak içindir o. Ayrıca tijen teyze pazara gitmez, hizmetçisini gönderir
Evet buradaki akrabaları da da gördüm şehirdeki evlerde de var. Şok olmuştum. Dediğiniz gibi her çocuğa 3er 4er yatak döşek.Bizimkiler şehirdeki evlerine taşımışlar onu kilere tıkmışlar hepsini. Kadıncağız her bahar saatlerce onlarla uğraşır terasta. Yatakların üstüne bile bir kat da yün döşek serer düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?