- Konu Sahibi simsiyah83
Bir iş için izin alıp benim ailemle eşimin memleketine gittik.Benim babamın durumu gayet iyi yazlık amaçlı bir ev aldı tapusunu da benim üzerime yapmak istedi ben istemedim.Eşimin ailesi de memur emeklisi evleri de var.Yani o kadar da kötü değil durumları.Bu ev sürecinde kayınvalidem hep bizim elimizde avcumuzda yok,durumumuz pek iyi değil gibi şeyler söyleyip durdu.Zaten hep böyledir.3 yıl olacak evleneli hiç bir şeylerini görmedim.Bir şey koyacaksa da kırk kez sorar,koyayım mı diye.Koyma dedirtene kadar.Neyse evi aldık dönüşte benim memleketime uğrayıp 1 gece kaldık ,ertesi gün benim doğum günümdü.Babam pasta almış eşim de çiçek almış yanına da 5 tl 'ye bir parfüm doldurtmuş gelmiş.Ben tabii görünce çok bozuldum.Çoğunuz belki hediyenin maddiyatı önemli değil falan diyecek ama bu kadar da basit olmamalı.5 gündür eşimle konuşmuyoruz kendimi çok kötü hissediyorum.Ailelerimizin bu kadar farklı olması,eşimin bu basit yaklaşımı benim evliliğime olan inancımı zayıflatmaya başladı.
Sizce ben abartıyor muyum?Bu evliliğin gidişatı boşanma diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Sizce ben abartıyor muyum?Bu evliliğin gidişatı boşanma diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.