• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileler birbirini istemiyor...

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Merhabalar. Nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum. Üç yıllık evliyim 6 aylik da bir bebeğim var. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ama en baştan beri aileler birbiriyle anlaşamadı. Bu bizim evliliğimize de yansıdı tabi. Özellikle ilk yıl çok kavgalı geçti. Senin ailen benim ailem mevzusu. Birlikte terapiye de gittik. Aramızdaki tek sorun ailelerimiz. Ve kendi ailelerimizi korumak adına birbirimize ve birbirimizin ailesine çok kötü davrandık bu zamana kadar. Ama işte biz unuttuk aileler unutmadı yaşananları. Şimdi birbirimizin ailesiyle görüşmemizi istemiyorlar. Geçenlerde akrabalarımın yanına gitmemiz gerekti ve eşim ailesine yalan söylemiş. Esimin ailesi doğumdan sonra 1 hafta kalıp gittiler 6 aydır da torunlarını görmüyorlar. Sürekli çağırıp duruyorlar. Artık bizim de gitmemiz gerekiyor ama anneme ne diyeceğim bilemiyorum. Eğer gidersen benimle konuşma tarzı duygu sömürüsü yapıyor. Yalan soylemek istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var...

Artık yetişkin evli ve en önemlisi çocuklu bir ailesiniz kimle görüşüp gorusmeyeceginize kendiniz karar vermelisiniz her gittiğiniz yeri ne siz ne de esiniz ailelerinize söylemek zorunda değilsiniz ha ola ki haberleri oldu bu bizim kararimiz deyip kesip atmalisiniz

Nedir bu böyle kan davasının günümüz versiyonu mu ??
Lütfen ailelerinize gereken açıklamayı yapın ve böyle birşeyi sizden beklememeleri gerektiğini izah edin..
Anne baba olmuş bir yuva kurmuş kişilerin dünkü cocuk gibi kimseden bu denli akıl almanin,tehdite maruz kalmanin kabul edilebilir yani olmamali.
Siz bir bireysiniz ve kendi doğrularınız var herkes aklını fikrini kendine saklasın..

Ne eşinin ailesi ne de senin ailenin böyle bişeyi talep etme hakları yok ortada bir torun var elbette karşı tarafın ailesi de o çocuğu görmek sevmek ister... Onların arasındaki sorunun ortasında bırakılan sadece bir bebek var başka kimse yok.. bence bu durumun farkın varmalarını sağlaman gerekiyor

Merhabalar. Nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum. Üç yıllık evliyim 6 aylik da bir bebeğim var. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ama en baştan beri aileler birbiriyle anlaşamadı. Bu bizim evliliğimize de yansıdı tabi. Özellikle ilk yıl çok kavgalı geçti. Senin ailen benim ailem mevzusu. Birlikte terapiye de gittik. Aramızdaki tek sorun ailelerimiz. Ve kendi ailelerimizi korumak adına birbirimize ve birbirimizin ailesine çok kötü davrandık bu zamana kadar. Ama işte biz unuttuk aileler unutmadı yaşananları. Şimdi birbirimizin ailesiyle görüşmemizi istemiyorlar. Geçenlerde akrabalarımın yanına gitmemiz gerekti ve eşim ailesine yalan söylemiş. Esimin ailesi doğumdan sonra 1 hafta kalıp gittiler 6 aydır da torunlarını görmüyorlar. Sürekli çağırıp duruyorlar. Artık bizim de gitmemiz gerekiyor ama anneme ne diyeceğim bilemiyorum. Eğer gidersen benimle konuşma tarzı duygu sömürüsü yapıyor. Yalan soylemek istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var...
of cok beter bir durum. ikinizde ailelerinize biz artık yetişkiniz ve siz bize karışamaszsınız der misniz ?_
onlara ne senin kime gittiginden ? yada eşininkilere ne ?
ayrıca eşler neden senin ailen benim ailem kavgası yapar anlamam. madem ailezi bu kadar cok önemseyip, kopamıyorsunuz neden ayrı bir aile kurmak istediniz ? sorusunu hep sormak istemişimdir.
ek: önemseyebilrsin ama huzurunu da kaçırmalarına ve sırf bu yuzeen kavgalar etmeye engel olunmalı.

Anneniz kinci biri galiba ama yaptigi çocukça iyi vallahi kendisi torununu görsün sevsin babaannesi dedesi alti aydir yüzünü gormesin varmi böyle bir dünya.

Hayatımda böyle saçma şey görmedim. Ne benim annem ne de benim kaynanam bizim kimlerle görüşüp görüşmeyeceğimize karışamaz. Siz ipleri neden onların eline verdiniz? Kim oluyorlar da kararlarınıza karışıyorlar?

Siz çok taviz vermişsiniz anlaşılan onların keyfine göre mi hareket edeceksiniz. İki tarafı da uyarın karışmaya hakları yok.

boyle aileler yuva bozar

aileler daha olunlasmamis hatta cocuk kalmislar.kimseyi umursamayin ve kararlarinizi ortak alin.iki taraflada gorusun onlar birbirleriyle kavgali siz degilsiniz.esinin ailesini atamaz sizde anneniz de tam bir tuhafmis konusmam senle denirmi birde anne olacak.takmayin ve yuvanizin huzurini bozdurmayin hic kimseye...

Back
X