• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileler ile yaşamak zorunda olanlar

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
96
İstanbul
arkadaşlar ailelerimizle farklı şehirlerde oturuyoruz ve bebeğimiz olduktan sonra (14 ay kadar kendim baktım fakat sonrasında) benim ailem daha çok olmak üzere kayınvalidemle dönüşümlü olarak kızıma bakıyorlar şu an kızım 2 yaşında .sağolsunlar çalıştıım için gözüm arkada kalmıyor çünkü kızım emin ellerde ama dediğim gibi farklı şehirlerde oturduumuz için beraber yaşamak zorunda kalıyoruz, hem insanlar düzenlerini bırakıp bize geliyorlar hem bizim düzenimiz değişiyor. eşimle ister istemez ilişkimizi daha farklı yaşıyoruz. en basiti insan kavgasını bile edemiyor rahat rahat :) böyle olması bazen beni bunaltıyor sürekli evde birileri.yanlış anlamayın şanslıyım çok ama rahat rahat gönlünce yaşamayı da özlüyorum bazen. tüm düzeni değişiyor insanın çünkü.öyle bi anlatmak istedim. bu durumda olanlar var mı???

hernekadar ailelerle yasamanin avantajlarinida saysak, dejavantajlar daha cok :31:

evt öyle bi de saatlei düzenli olan bi işiniz yoksa zaten bakıcı işi zor. ister istemez evde birileri olduu içrin eşler arasında zaman zaman iletişimsizlik oluyor.

evdeki anne baba da olsa beraber yaşamak zor haklısın canım
ama başka çaren omadığına göre kızın kreşe gidene kadar idare etmek zorundasın
sanırım 1 sene sora kızını kreşe verebilirsin o zamana kadar azcık sabır

Back
X