sert seviyorum dicem olmicek.....
benim mizacım sert diyelim
ben anlatmam kı zaten aramızda hemen hemen problem olmuyor hıc denılecek kadar az onlarda onemlı degıl ama oldugunda kesınlıkle anlatmak bır kenara sankı hıcbırsey olmamıs gıbı askımlı canımlı cıcımlı guler yuzlu davranırım aramızda olanlar bızı ılgılendırır ama yalnız kaldık mı burnundanda getırırım kaplan olurum vallaŞahit olduğum bir olayı araştırmak istedim.Evli bir çift aralarında ki problemleri ailelerine aktardıklarından iş karmakarışık oluyor ve şu anda mahkeme kapısında boşanıyorlar.
Sizce ;
Eşinizle yaşadığınız problemleri ailelerinize ( anne,baba,kardeş,abi,abla) anlatır mısınız ? Ve bunu anlatmayı ne kadar doğru bulursunuz ?
Anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var.Şahit olduğum bir olayı araştırmak istedim.Evli bir çift aralarında ki problemleri ailelerine aktardıklarından iş karmakarışık oluyor ve şu anda mahkeme kapısında boşanıyorlar.
Sizce ;
Eşinizle yaşadığınız problemleri ailelerinize ( anne,baba,kardeş,abi,abla) anlatır mısınız ? Ve bunu anlatmayı ne kadar doğru bulursunuz ?
Şahit olduğum bir olayı araştırmak istedim.Evli bir çift aralarında ki problemleri ailelerine aktardıklarından iş karmakarışık oluyor ve şu anda mahkeme kapısında boşanıyorlar.
Sizce ;
ben kesinlikle dogru bulmuyorum. Tabi şiddet ve aldatma dışında. Bende esimle cok kavga ederim. Birbirinizi yeriz bazen. Ama annenlerim vekv lerin evine girerken sırıtarak gireriz. Kapıdan cikinca yine küs :)) ana herkes bizim evliliğimize saygı duyar bu sayede. Beb ailemden boyle gordum boyle yetiştimŞahit olduğum bir olayı araştırmak istedim.Evli bir çift aralarında ki problemleri ailelerine aktardıklarından iş karmakarışık oluyor ve şu anda mahkeme kapısında boşanıyorlar.
Sizce ;
Anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var.
Ama yine de boşanan çiftin tek sebebi ailelerine anlatmak değil.Kendi basiretsizlikleridir.Her anlattığım şeyde,onn bununlafıyla hareket ediyorsam sorun bendedir.
Anlatma taraftarı değilim, bu zamana kadar dahi hiçbir sorunumu anlatmam, daha doğrusu anlatamıyorum huyum değil çünkü.. Aileme anlattım varsayalım ben eşimle barıştıktan sonra onların birbirlerine karşı tutumları değişebilir bu da haliyle yine dönüp dolaşıp beni etkiler hem de fazlasıyla arada kalarak,, hiç gerek yok bu yuzden, kendi kendime ya da çok güvendiğim dostum dediğim birine durumu anlatarak hiç değilse rahatlıyorum karşıdaki de akıl veriyorsa ne alaEğer durum aşılamayacak gibi olursa ve aileler de illa ki olaya müdahale etmek zorunda kalırsa ki benim için çok çok büyük birşey olmuş olması lazım, o zaman da herşey bitme noktasına gelmiştir sanırım... Yani o derece aileme hiçbir şeyi yansıtmamaya çalışırım, öyle ki küslük durumlarında ailelere gitme zorunluluğumuz varsa onların evinde sanırsın can ciğer kuzu sarmasıyız , eve döndüğümüzde yine suratlar bir karış , çok komik oluyoruz ama napalımm..
Boşanmayı düşündürecek tartışmalar anlatılması gerekir. . diğer sorunlar herkesin evinde olabilecek şeyler bence. .
ayrıca ne kadar çok kişi bilirse o kadar ayrı ayrı ses çıkıyor. . . Kızgınlığın kırgınlığın karşındaki insanın sözleriyle daha çok artıyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?