Anlatmam şöyle ki, sen 2 gün sonra adamın koynuna girip barışıyorsun sorunlarıda unutuyorsun ama aileler unutmuyor, kin besliyor eşine, kimse çocuğunun kötü olmasını istemez, gelinin/damadının kötü olduğunu düşünüyor. O yüzden ailelere yansıtmamak lazım.Şahit olduğum bir olayı araştırmak istedim.Evli bir çift aralarında ki problemleri ailelerine aktardıklarından iş karmakarışık oluyor ve şu anda mahkeme kapısında boşanıyorlar.
Sizce ;
Eşinizle yaşadığınız problemleri ailelerinize ( anne,baba,kardeş,abi,abla) anlatır mısınız ? Ve bunu anlatmayı ne kadar doğru bulursunuz ?
Şahit olduğum bir olayı araştırmak istedim.Evli bir çift aralarında ki problemleri ailelerine aktardıklarından iş karmakarışık oluyor ve şu anda mahkeme kapısında boşanıyorlar.
Sizce ;
Eşinizle yaşadığınız problemleri ailelerinize ( anne,baba,kardeş,abi,abla) anlatır mısınız ? Ve bunu anlatmayı ne kadar doğru bulursunuz ?
Şahit olduğum bir olayı araştırmak istedim.Evli bir çift aralarında ki problemleri ailelerine aktardıklarından iş karmakarışık oluyor ve şu anda mahkeme kapısında boşanıyorlar.
Sizce ;
ben anlatmıyorum eşimde anlatmaz kendimiz çözmeye çalışırız. zaten aile içindeki problemler yansıtılmamalı ailelere diye düşünüyorum.Şahit olduğum bir olayı araştırmak istedim.Evli bir çift aralarında ki problemleri ailelerine aktardıklarından iş karmakarışık oluyor ve şu anda mahkeme kapısında boşanıyorlar.
Sizce ;
anlatmam kesinlikle eşim de kendi ailesine kesinlikle anlatmaz ,
ama ablam ona arkadaş gibidir arada arar beni şikayet eder....
bende bi kaç kez tartışınca git bunu da anlat ablama nasılsa g..tünü kaldırıyo dedim ...
o da bi daha aramadı.....
sert seviyorum dicem olmicek.....çok sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?