- Konu Sahibi garfieldim
-
ya aptallık ben de ne diye söylüyosam ama içim elvermedi ondan gizli yapmaya..ama böyle giderse yapacam ama bu konu çok bozdu moralimi ona inanamadım nasıl böyle bir tepki verir
bu konuyu gördüm cinler tepeme çıktı. dün eşimin amcası aradı kesin işi düştü dedim eşime bozuld neyse gerçekten işi düşmüş. evlere şenlik dedemiz azıcık aksi ama iyidir severim neyse. komşusuyla kavga etmiş ve komşusunun çocuguna sopayla vurmuş. doğal olarak ailde şikayet etmiş dvacı olmuşlar bizim dededen. dün mahkeme sonuçlanmış dedemize 1,5 milyar ceza vermişler yaşı 90a yakın oyuzden hapis cezası yok.
ben ve eşim çalışıyoruz ya o parayıda bize yıkacaklarmış sağolsunlar. şimdi yargıtaya itiraz etmelerini bekliyorum sonuc degısmezse ozaman kavga cıkacak. bız yata yata kazanıyoruz parayı sankı. esıme dedımkı deden hak etmıs o cezayı bırak herkese bolusturulsun odeyelım utanır bırdaha yapmaz dedım. o onun dedesıymıs 10 mılyarda bıraksa ödermiş tek kendı çalışıyor ya.
mrb,
hasta olan bir kardeşim var çalışamıyor eşime dedimki üç beş ben yardım etsem her ay.yani cüzi bir miktarda olsa vicdanım rahat değil o o durumdayken..hemen savunmaya geçti yok ona üç beş kuruşun hesabını sorarken ben nasıl başkasına yardım edermişim yok o da yarın öbürgün ailesine verirmişş ben ağzımı açmıcakmışım ben de dedim senin ailenin ihtiyacı yok ki olsa amenna ama yok bunu bilmem ne yarışına dönüştürme dedim eğer kardeşimin ihtiyacı olmasa ben etmem işte bi ton laf kızlar moralim sıfır oysa ben onun nelerini ödedim zamanında aileme katkım olmadı ona oldu daha evli bile değildik o zamanlar nelerine ses çıkarmadım hala da birsürü borç ödüyoruz ama bu konu moralimi çok bozdu ..
ben ondan gizli bişe yapmıyorum ama söylediğime pişman etti çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?