Sanırım eşiyle barışmış ki şimdi ailelerle barıştırmak istiyorAnnen haklı. Adım atması gereken kocanız. Kendisini arayıp hamile olduğunu söyleyin. Ondan sornasına sen karar vereceksin. Eğer hala boşanmak istyorsa, boşanırsınız.
eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyo
Annenizde iken nasıl hamile kaldınız anlamadımKızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum
Kızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum
Kızınızı istemiyorum gelin alın diyen bir adamla nasıl tekrar birlikte olabildiniz anlamıyorumAnnemin evinde hamile kalmadım 2 ay sonra eşim barışmak istediğini söleyip barıştık
Annemin evinde hamile kalmadım 2 ay sonra eşim barışmak istediğini söleyip barıştık
Cocugu okadar cabuk yapmıs kı gelen kutusu ayrıyken yaptılar sanmısŞiddet görmüşsün, kocan arkanda durmamış.Hatta alın kızınızı demiş ailene. Haa bir de altınların satılması mevzusu var.Neden barıştın? Nasıl mantıklı bir sebep buldun da barıştın, üstüne çocuk yaptın? Sen saçma bi karar vermiş olabilirsin ama lütfen bu saçmasapan kararlarınla aileni daha fazla ezme..Ailen kimseyle barışmak zorunda değil,onlara baskı yapma.Kocan ise maşallah hem suçlu hem güçlü.
Üst üste ne kadar yanlış karar verebilirim challenge'ı gibi bişi olmuşCocugu okadar cabuk yapmıs kı gelen kutusu ayrıyken yaptılar sanmıs
Tabiki annen adım atmayacak.Kızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?