Ailelerin konuşmaması

Her şeyi halletiniz, bi annenizin kocanızdan özür dilemesi kaldı öyle mi?
Siz hadsiz ve saygısız kocanızla mutlu,
mesut yaşayın ama annenizi rahat bırakın.
Koskoca kadına, iki çift laf söyledi diye kocanızdan özür diletme peşindesiniz, yazık...

bence kımsenın arası duzelmesın
sız sakamısınız tekmelı tokatlı dovusler hakaretler
annenız haklı tepkısınde soyledıklerınde
barısmalarını ıstemek annenıze haksızlık olur annenız ıcın zaten cok acı kızının boyle bır adamla bıle ısteye evlenmesı evlılıgıne devam etmesı ustune bırde hamıle kalması, emın olun ciğerı yanıyordur o kadar buyuttuk evlene evlene gıttı kımle evlendı kımlerle muhattap olduk dıye zaten yeterınce uzuluyordur

Yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi gorumcesini dovmustu.
Pardon birbirlerine saldirmislar

Kaç yaşındasınız acaba? Annenize,ailenize en önemlisi size saygı duymayan bir eş ve ailesi arasında duruyorsunuz..ve çocuk herşeyi düzeltir kafası var sizde...sonunuz belli ama siz görmek istemiyorsunuz

Kaç yaşındasınız acaba? Annenize,ailenize en önemlisi size saygı duymayan bir eş ve ailesi arasında duruyorsunuz..ve çocuk herşeyi düzeltir kafası var sizde...sonunuz belli ama siz görmek istemiyorsunuz
Konu sahibi 28 yaşında ama henüz 2 aylık evli iken 18 yaşındaki kendisinden 10 yaş küçük görümcesi abisini kendisinden kıskanıyor ve kendisine küfür etti diye görümcesini tekme tokat dövmüş.

"Bu kız 18 yaşında bir ergen" diye düşünemeyip muhatap almamayı becerememiş.

Muhatap olmayı beceremediği gibi akıllıca "abin senin abin ama benim kocam, aynı konumda değiliz, abinle ben her gece deliler gibi sevişiyorum" diyip inceden "ne oluyor, kimi kimden kıskanıyorsun" demeyi düşünememiş.

Yani konu sahibi henüz büyümemiş, annesinin eşinden özür dilemesini beklemesi çooook normal...

Konuşmazdı konuşmazsa konuşmasın karısına sahip cikamayip küçük çocuğu şikayet eder gibi aramış. Neyse şimdi o konulara girmiyim. Konusmazsa konuşmasın ama anneniz muhakak yanınıza gelsin gitsin zaten ihtiyacınız olacak annenize

Ben şok...dahada bişiy demeyeceğim...

Bizimkiler arasında küslük yok ama konuşmalarınada gerek yok sen eşinle annenin arasını yap gerisini salla...

Anneniz haklı ve bir genç olarak eşinizin adım atması lazım ve çocuk olunca durum yumuşar diye düşünüyorum.Umarım araları düzelir.

Bende 3 görümce var .akıllara zarar üçüde. Arada bana karşı birleşip voltranı oluşturuyorlar ama benimle başedemiyorlar. çünkü onlar istiyorlarki kavga edelim sacbaş yolalım ,cirkefleşelim ama ben işimi sessiz hallediyorum. Sonuçta hep onlar sinir oluyor

Sizce şu anda tek derdiniz ailelerin konuşmaması mı? Daha büyük dertlerinizi sayayım size
1- görümce ile tekme tokat kavga etmek
2- kocanızın görünceye hak verip ailenize gelin kucunızı alın demesi
3- tüm bunları sineye çekip kocanıza dönmeniz
4- böyle bir adamdan çocuk yapmak

Ainnemesin yerinde olsam damat ayaklarıma bile kapanda affetmen onu benimiçin sen yoksun artık derim.

Tüm bu olaylardan sonra nasıl bi araya geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…