Niye ya bence tencere kapakSen bu absurd kocayı niye affettin ki
Yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi gorumcesini dovmustu.Şiddet görmüşsün, kocan arkanda durmamış.Hatta alın kızınızı demiş ailene. Haa bir de altınların satılması mevzusu var.Neden barıştın? Nasıl mantıklı bir sebep buldun da barıştın, üstüne çocuk yaptın? Sen saçma bi karar vermiş olabilirsin ama lütfen bu saçmasapan kararlarınla aileni daha fazla ezme..Ailen kimseyle barışmak zorunda değil,onlara baskı yapma.Kocan ise maşallah hem suçlu hem güçlü.
Konu sahibi 28 yaşında ama henüz 2 aylık evli iken 18 yaşındaki kendisinden 10 yaş küçük görümcesi abisini kendisinden kıskanıyor ve kendisine küfür etti diye görümcesini tekme tokat dövmüş.Kaç yaşındasınız acaba? Annenize,ailenize en önemlisi size saygı duymayan bir eş ve ailesi arasında duruyorsunuz..ve çocuk herşeyi düzeltir kafası var sizde...sonunuz belli ama siz görmek istemiyorsunuz
Konuşmazdı konuşmazsa konuşmasın karısına sahip cikamayip küçük çocuğu şikayet eder gibi aramış. Neyse şimdi o konulara girmiyim. Konusmazsa konuşmasın ama anneniz muhakak yanınıza gelsin gitsin zaten ihtiyacınız olacak annenizeKızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum
Ben şok...dahada bişiy demeyeceğim...Konu sahibi 28 yaşında ama henüz 2 aylık evli iken 18 yaşındaki kendisinden 10 yaş küçük görümcesi abisini kendisinden kıskanıyor ve kendisine küfür etti diye görümcesini tekme tokat dövmüş.
"Bu kız 18 yaşında bir ergen" diye düşünemeyip muhatap almamayı becerememiş.
Muhatap olmayı beceremediği gibi akıllıca "abin senin abin ama benim kocam, aynı konumda değiliz, abinle ben her gece deliler gibi sevişiyorum" diyip inceden "ne oluyor, kimi kimden kıskanıyorsun" demeyi düşünememiş.
Yani konu sahibi henüz büyümemiş, annesinin eşinden özür dilemesini beklemesi çooook normal...
Bizimkiler arasında küslük yok ama konuşmalarınada gerek yok sen eşinle annenin arasını yap gerisini salla...Kızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum
Aynen hamd olsunAy çok şükür anlayan biri
Tüm bu olaylardan sonra nasıl bi araya geldinizKızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?