- 3 Şubat 2018
- 25.800
- 110.968
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki annen adım atmayacak.
Kocanın çocuğunu taşıyorsun karnında, adam! olsa gelip seni alırdı zaten tek kelime etmeden.
Eşin hamile olmana rağmen gelip seni almıyorsa -ki zaten seni istememiş- çocuğu doğurunca birşey değişecek sanma.(Burdan senin eşinin yanında değerin olmadığı gözüktüğü gibi karnındaki çocuğun da eşinin yanında değeri olmadığı aşikar gözüküyor)
Ayrıca "gelin kızınızı alın" diyen kocadan insanlıktan eser olmaz..
Görümce ile kavga edip baba evine döndüğünüzde bu yorumu yapmışım size, herkeste aynı mihvalde yorum yapmış.Eşi ile ailesi arasında denge sağlayamayan adam ömür boyu mutsuzluk sebebidir, yerinde olsam dönmem...
Yalvarıp başka yerden ev tutsa bile dönmem, bu sorunlar bitecek sorunlar değil, sürekli devam eder, pişirip pişirip önüne getirilir
Iste 3. Sahislarin araya girmemesi bu yuzden önemli. Sizin aranizniyi anladigim kadariyla... yasayarak ogreneceksiniz.Kızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum
İlk saldıran hatalıdır2 aylık gelinken 18 yasında ki gorumcemin beni cekememesi ben 28 yaşındayım kayinvalidemle altlı üstlü oturmam gibi sorunlar dan görümcemle kavga ettik bana küfür edince üstüne saldırdim
Bunca olandan sonra nasıl hamile kalmayı düşündünüz?Kızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum
evet birde o kadar olayın üstüne nasıl hamile kalınırKocanız kızınızı alın,ben kızınızı istemiyorum dedikten sonra nasıl baristiniz: (
Bu yorumun alnı olsa öpecem ya o kadar mesaj okudum kimse 2 ayda 18 yaşındaki kızla ne boka kavga ettin dememişGörümce ile kavga edip baba evine döndüğünüzde bu yorumu yapmışım size, herkeste aynı mihvalde yorum yapmış.
Kimseyi dinlemeyip dönüp hamile kalmışsınız.
Ayrıca 28 yaşında olmanıza rağmen sizi çok cahil buldum, akıllı olup 18 yaşındaki görümceyi sallamayacaktınız.
Madem eşinizden ayrı yapamıyorsunuz, kimse ile kavga etmeyin, susun, baba evine gidip gidip gelip komik duruma düşmeyin....
Git deyince giden, gel deyince gelen bir kukla mısınız siz? Barışmak istemiş paşa oğlu, siz de hemen barışmışsınız. Eğer ortada çocuk olsa belki bir nebze anlaşılırdı durum, barıştıktan sonra hamile kalmışsınız zaten. Sizi ,yani kızını, bir eşya gibi kapının önüne koyan adamla barışmayan anneniz, sizden daha gururluymuş.Annemin evinde hamile kalmadım 2 ay sonra eşim barışmak istediğini söleyip barıştık