Ailelerin konuşmaması

Eşiniz sizi nasıl ikna etti de eve döndüyseniz, siz de aynı şekilde onu ikna edin, annenizin elini öpsün.
Saygısız şey, paşa paşa gidip gönlünü almalı ailenizin.
"kızınızı istemiyorum" dedikten sonra zaten gönüllerini almak için kapılarında yatmalıydı.
Ay yok artık yaa, kızımı gönderip istemeyen adamın alnını karışlarım, büyük sözüme tövbe

Annenizi takdir ettim en azından bir duruşu var.
Size müstahak başka diyecek birşey bırakmamışsınızki?
Kendiniz kızı dövmüşsünüz
Kendiniz evinizi terk etmişsiniz
Yine kendiniz yuvanıza dönmüşsünüz
Hamilesiniz. Hiçbir sorunuzun çözülmemiş ki
Birde Barıştırmak istiyorsunuz

Kocası ayrı ev tutacağım diye de söz vermişti ama hala aile apartmanındalar.

Nasıl barışılmış ben o kısmı kaçırdım
Evı terk ettıgınde koca evinden kimse aramamıstı adam Bosanmak istiyordu zaten
Konu sahıbı de kaynanasını arayıp nolcak bu durum gibi bısıler demisti
Muhtemelen kimse gıdıp almadan ayaklarıyla kendı kendine geri dondu
Annesi de buyuzden nefret dolu, haklı olarak

Neler yapıyorsunuz mesela
Biraz tüyo verin de konu sahibi yüze çıkmadan, dayak atmadan işlerini yoluna koymayı öğrensin

Gelip almayan kocaya çocuk vericek yani

Aferin çok iyi yapmışsın konu sahibi . Bide hamile kaldin ne iyi ettin.

Annesi dik duruyor ısı yok damatla falan neysekı su bile vermez gibime geliyor.
Kadın haklı almaya bile gelmemiş gerçi demek ki adam istemiyormuş da ne bileyim bizde ne kavga var ne bişey var boşandık millet be durumda bide çocuk yapıyor nasıl iştir anlamıyorum

Arada barışmış üstünden aylar geçmiş sanırım. Doğum yapmak üzere ve annesinin damatla barışmasını bekliyor. Diyorum arkadaş annesi akıllı kadınmış. Yuvana dön ama beni karıştırma demiş kadın daha ne yapsın

Barışmadan nasıl yapmış çocuğu

Ya ortada yuva kalmamış ki adam istemiyormuş biz kadınlar kaybetmeyi kabul edemeyoruz bi türlü şimdi bişey yapsalar ailesi de kendin gittin derse nolucak bide çocuk olmuş
Ayy panik oldum kendimi yerine koyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…