Nasıl barışılmış ben o kısmı kaçırdımGörümceyle tekme tokat kavga mıben şok.
Bide barışmış mı bu da ikinci şokNasıl barışılmış ben o kısmı kaçırdım
Barışmadan nasıl yapmış çocuğuBide barışmış mı bu da ikinci şok
Kocası ayrı ev tutacağım diye de söz vermişti ama hala aile apartmanındalar.Annenizi takdir ettim en azından bir duruşu var.
Size müstahak başka diyecek birşey bırakmamışsınızki?
Kendiniz kızı dövmüşsünüz
Kendiniz evinizi terk etmişsiniz
Yine kendiniz yuvanıza dönmüşsünüz
Hamilesiniz. Hiçbir sorunuzun çözülmemiş ki
Birde Barıştırmak istiyorsunuz
Iki ay sonra eşi barışmak istemis barışmışlar.Barışmadan nasıl yapmış çocuğu
KaçırmışsınızIki ay sonra eşi barışmak istemis barışmışlar.
Evı terk ettıgınde koca evinden kimse aramamıstı adam Bosanmak istiyordu zatenNasıl barışılmış ben o kısmı kaçırdım
Neler yapıyorsunuz meselaBende 3 görümce var .akıllara zarar üçüde. Arada bana karşı birleşip voltranı oluşturuyorlar ama benimle başedemiyorlar. çünkü onlar istiyorlarki kavga edelim sacbaş yolalım ,cirkefleşelim ama ben işimi sessiz hallediyorum. Sonuçta hep onlar sinir oluyor
Gelip almayan kocaya çocuk vericek yaniEvı terk ettıgınde koca evinden kimse aramamıstı adam Bosanmak istiyordu zaten
Konu sahıbı de kaynanasını arayıp nolcak bu durum gibi bısıler demisti
Muhtemelen kimse gıdıp almadan ayaklarıyla kendı kendine geri dondu
Annesi de buyuzden nefret dolu, haklı olarak
Annesinin de ozur dilemesini falan istiyorGelip almayan kocaya çocuk vericek yani
Oyy kuzum çekeceği çileyi çerçinledi deseneAnnesinin de ozur dilemesini falan istiyor
Annesi dik duruyor ısı yok damatla falan neysekı su bile vermez gibime geliyor.Oyy kuzum çekeceği çileyi çerçinledi desene
Aferin çok iyi yapmışsın konu sahibi . Bide hamile kaldin ne iyi ettin.Evı terk ettıgınde koca evinden kimse aramamıstı adam Bosanmak istiyordu zaten
Konu sahıbı de kaynanasını arayıp nolcak bu durum gibi bısıler demisti
Muhtemelen kimse gıdıp almadan ayaklarıyla kendı kendine geri dondu
Annesi de buyuzden nefret dolu, haklı olarak
Kadın haklı almaya bile gelmemiş gerçi demek ki adam istemiyormuş da ne bileyim bizde ne kavga var ne bişey var boşandık millet be durumda bide çocuk yapıyor nasıl iştir anlamıyorumAnnesi dik duruyor ısı yok damatla falan neysekı su bile vermez gibime geliyor.
Barışmadan nasıl yapmış çocuğu
Ya ortada yuva kalmamış ki adam istemiyormuş biz kadınlar kaybetmeyi kabul edemeyoruz bi türlü şimdi bişey yapsalar ailesi de kendin gittin derse nolucak bide çocuk olmuşArada barışmış üstünden aylar geçmiş sanırım. Doğum yapmak üzere ve annesinin damatla barışmasını bekliyor. Diyorum arkadaş annesi akıllı kadınmış. Yuvana dön ama beni karıştırma demiş kadın daha ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?