O senin hayatindaki insana saygısızlık yaparsa , sende eger varsa onun hayatindaki insana aynısını yap bakalim kabul edecek mi ?
Aslında normal şartlarda her şeyini paylaşır benimle kendi sorunlarını falan. Kimseye anlatmadığı şeyleri anlatır bana falan, ama bu konuda çok fazla tepkili. Daha önce evlilik yaptığım ve ondan sonra ciddi bir ilişki yaşadığım için böyle olduğunu düşünüyorum ama ne yapayım insanın nasibinde olmayınca olmuyor.
Yani sorun bu ise saçma, sonuçta illaki tek bir kişi ile hayatını geçireceksin diye bir kaide yok.
Abin sanırım fazla korumacı davranıyor o halde normalde aranız iyi olduğuna göre bence kendini ifade edebilirsin abine.
Korumacılık mı yoksa abilik taslamak mı bilemiyorum çünkü normal şartlarda ne giydiğime ne dışarı çıkmama ne gezmeme ne arkadaş çevreme karışmaz.
Belki canınızın yanmasından korkuyordur bilemiyorum.
Yani normalde hiçbir şeye karışmayıp bu konuda karışmasının mantıklı pek bir sebebi yok.Biraz duygusal sanırım.
Sen kendinden eminsen , karsindaki insandan eminsen, onune bak ve devam et. Kararini net bi sekilde belirt ve saygısızlık yapmasini istemedigini , ılımlı olmasi gerektigini hayatinin sadece sana ait oldugunu olgun ayaklari yere basan bir insan olarak kendi kararlarını vermeye hakkin olduğunu iliskinden emin oldugunu soyle. Eger gerçekten bir yanlis gorup seni uyarirsa ve sende bu isten emin degilsen yolunu ona gore ciz. İnsan kendi secimlerinden pisman olmuyor da baskasinin dedigini yaparsa cok pişman olabiliyor.
anneniz oğlum ne derse o olur demeyecek kızım ne derse o olur diyecek
ölçün biçin tartın karar verin
o evliliği abiniz değil siz yaşayacaksınız
ayrıca da abi falan değil o hani böyle bir tecrübe farkı vs yok
İkinci evliliğiniz olacağı için temkinli olmak istiyordur. Kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum.
Gördüğü bi eksiklik olursa muhakkak dikkate alın.
Oldu bittiye gelsin ve sonra da üzül istemiyordur.
Ne demek canim. Iyi gelmesine sevindim. Guzel bir konusmanin her insanda iyi etkiler biraktigini gozlemledim hayatım boyunca. Cekinmek , konusmamak iliskilerimizi hep kötüye götürüyor. Madem abin her konudan konusabildigin bir insan, hissettiklerini soylemen cok iyi gelecek.Karşımdaki insandan eminim, tabi kimseye yüzde yüz güvenmemek gerektiğini hayat öğretti ama güvenebileceğim en üst seviyede güveniyorum. Bugün konuşayım bu söylediklerini anlatayım ona gerçekten çok teşekkür ederim inanılmaz iyi geldi.
İlk seferinde denedim ama dinlemedi bile, bağırdı çağırdı. Ben de hep konuşmaktan yanayım ama karşında dinleyen bir insan olmadan konuşulmuyor. Bugün tekrar deneyeceğim ama.Ne demek canim. Iyi gelmesine sevindim. Guzel bir konusmanin her insanda iyi etkiler biraktigini gozlemledim hayatım boyunca. Cekinmek , konusmamak iliskilerimizi hep kötüye götürüyor. Madem abin her konudan konusabildigin bir insan, hissettiklerini soylemen cok iyi gelecek.
Umarim guzel gecer konuşmanız. Bu sekilde sana yardimci olmaktan cok uzdugunu belirt. Eger bir sorun bir yanlis gorursen insanlarin yaninda degilde ozel olarak bana soyleyebilirsin fikrini dikkate alacagim ancak bagirip cagirirsan bana karsi iyi niyetini anlayamiyorum de birde.
Korumacılık mı yoksa abilik taslamak mı bilemiyorum çünkü normal şartlarda ne giydiğime ne dışarı çıkmama ne gezmeme ne arkadaş çevreme karışmaz.
Resti çekeceksin o halde.
Son çare olarak rest çekicem, onun öncesinde her şey güzellikle iyilikle olsun diye çabalıyorum sadece inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?