Ailelerin yaninda esiniz nasil davraniyor

sicakkahve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
13
24
3
37
6 aylik evliyim esimi cok seviyorum ama bir huyu beni cok rahatsiz ediyor. Ailelerimizin yaninda cok samimi davraniyor. Mesela annem babam abim yengem esim ben oturuyorsak abimle yengem farkli kanepelerde oturuyor,esim ben onun yanina oturmazsam aliniyor. Yanina oturunca da devamli bir temas halinde. Babamin yaninda da opuyor yanagimdan. Annemin yaninda biraz daha rahat dudaktan bile opuyor ve ben ciddi anlamda utaniyorum.
Evimizde 1 hafta surecek bir tadilat var biz de kaynanamlarda kaliyoruz 2 gundur. Esim isten gelince kapiyi aciyorum normalde evde nasil opuyorsa yine o sekilde opuyor dudagimdan ama buna dikkat etmesi gerekmez mi? Sonucta annesi gorebilir. Bazi seylerin ozel kalmasi gerekir diye dusunuyorum. Babasinin yaninda bana sarilarak oturuyor mesela. Onlarda bir sorun yok hatta mutlu bile oluyorlar ama ben utancimdan yerin dibine geciyorum.

Esimi kirmadan bunu nasil anlatirim? Ya da ben anormallik mi yapiyorum sizin esleriniz de boyle mi?

ben evli değilim ama nişanlım bana canım bile demiyor ailesinin yanında. evlenince de değişeceğini sanmıyorm. bence yetiştirilme tarzıyla alakalı bu durum. çnkü babasının yanında bacak bacak üstüne bile atmazlar sigara içmezler vs. sizin eşinizde ailesinde böyle gördüğünden normal geliyodur ona

sen anormallik yapıyorsun bence, ben de eşim ailelerimizin yanında çok soğuk davranıyor üzülüyorum diye açtın sandım konuyu... ne güzel işte , benim eşim de normalde sarılır öper işten gelince evde biri varken yanımızda olmasa bile öpmeye çekinir, ben de buna kızarım içten içten

Yok aslinda buyuk bir dert degil ama daha yeni evli oldugumuzdan mi bilmiyorum utaniyorum yani canim demek falan tamam da opusmek biraz sey oluyor sanki ama esimin ailesi rahat onlar sorun etmiyor

Ben de ilk anda pek çok konuda olduğu gibi eşiniz ailenizin yanında size kötü davranıyor sanmıştım iyi ki öyle değilmiş =)

Bence çok şanslısınız tek derdiniz bu olsun. hem bunda çok da kötü bi şey yok gayet de sevimli geldi bana daha yaptığı

Siz boyle soyleyince bosuna dert ettigimi anladim aslinda :)

Biz esimle beraber calisiyoruz orada da boyle hastalarin yaninda falan herkes masallah der ama isin icine aile girince ben geriliyorum. Cok buyutmeyeyim bari bu sefer cidden sogursa diye cekiniyorum

Tabi canım neler neler okuyoruz burada, esinizi böyle bi konu yüzünden kırmayın

Zaten daha evliliğiniz de çok yeni biraz zaman geçsin bu kadar olmaz diye tahmin ediyorum =)

Eşim benim annemin yanında rahattır ama babamdan çekinir,babam da hoşlanmaz laubalilikten ama yanyana filan otururuz, o kadar da değil. Birbirimize ponçik hitap kelimelerini de kullanmayız

Kendi ailesinin yanında karışmam, naparsa yapar. Ki rahattır, abartılı olmayacak şekilde.

Eşinize söyleyin, kırılmaz.. Neden kırılsın..

Yakınızdır ama dudaktan öpme falan olmaz o ne öyle ya.

Ayrı koltuklara da karşıyım.
Normal yan yana otururuz ama öpüşme falan yok,annemlerin yanında daha dikkatli hele ki.

Ama kayınvalidemleyken kızdırıp oyun bile oynar benimle. Abileri varken yine dikkat eder.

Eşin çok vıcık vıcık sanki uyarmalısın ben asla istemem aile bireyleri görmek zorunda değil

Hastanede falan da boyle yani arkadaslarin dedigi gibi adamin ici kayniyorsa demek ki :)

Ama buyuk akrabalarin yaninda boyle degil esimle bizim yetistirilme tarzimiz farkli o cok rahat ailesinin yaninda ama ben utaniyorum ondan sorun oluyor. Kirmadan dokmeden bir uyarmaya calisayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…