- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi sicakkahve
-
anlamamakta ısrarcısınız.. eşlerin birbirine karşı aşkları sevgileri aşırı derecede normal. öpüşme falan en doğalı tabiki. ben diyorum ki biraz dikkat etmek lazım herşey yapılırda dudaktan öpme abes.. koskoca insanlar bunu görmemek için neleri verirdi kimbilir..Ne azginligi yahu
Hanfendi ben burada esimin beni opmesinden rahatsizim falan demiyorum,ailelerimiz kiziyor da demiyorum. Utaniyorum bunu esime soylemeli miyim veya durum herkeste ayni mi diyorum. Igrenclik,azginlik...bunlari iki es arasindaki munasebete soylemeniz cok kirici.
anlamamakta ısrarcısınız.. eşlerin birbirine karşı aşkları sevgileri aşırı derecede normal. öpüşme falan en doğalı tabiki. ben diyorum ki biraz dikkat etmek lazım herşey yapılırda dudaktan öpme abes.. koskoca insanlar bunu görmemek için neleri verirdi kimbilir..
ailelerin rahatsız olmadıgını düşünmeniz garip.. tmm ozaman istediğiniz gibi cvp vereyim. eşinizi tatlı bir dille uyarın utanıyorum diyin madem..Hanfendi son kez tekrar ediyorum,ailemizin yaninda sevismiyoruz biz. Ornek veriyoum,esim disardan geldiys ben de annesiyle mutfaktaysam gelip dudagima kucuk bir opucuk birakip "askim naptin bugun" demesi gibi. Dudak dudaga yapisma gibi bir olayimiz yok. Babalarin yaninda zaten oyle bir sey de yok. Ben sadece aileler rahatsiz olmuyor buna eminim ama ben de utaniyorum dedim. Hic bu kadar acimasiz yorumlar gelecegini dusunmemistim.
bence gayet güze. niye utanıyorsunuz ki . karı kocasınız nihayetinde. hem maşallah eşiniz sizi ne güzel ki seviyor. mutlu olmalısınız. bunlar güzel şeyler. ailelerinin yanında öpmesi sarılması veya yanında oturmanızı istemesi de normal ve güzel şeyler. bazısı var ki ailesinin yanında eşi yokmuş gibi davranıyor. şanslısınız yani onu demek istiyorum.6 aylik evliyim esimi cok seviyorum ama bir huyu beni cok rahatsiz ediyor. Ailelerimizin yaninda cok samimi davraniyor. Mesela annem babam abim yengem esim ben oturuyorsak abimle yengem farkli kanepelerde oturuyor,esim ben onun yanina oturmazsam aliniyor. Yanina oturunca da devamli bir temas halinde. Babamin yaninda da opuyor yanagimdan. Annemin yaninda biraz daha rahat dudaktan bile opuyor ve ben ciddi anlamda utaniyorum.
Evimizde 1 hafta surecek bir tadilat var biz de kaynanamlarda kaliyoruz 2 gundur. Esim isten gelince kapiyi aciyorum normalde evde nasil opuyorsa yine o sekilde opuyor dudagimdan ama buna dikkat etmesi gerekmez mi? Sonucta annesi gorebilir. Bazi seylerin ozel kalmasi gerekir diye dusunuyorum. Babasinin yaninda bana sarilarak oturuyor mesela. Onlarda bir sorun yok hatta mutlu bile oluyorlar ama ben utancimdan yerin dibine geciyorum.
Esimi kirmadan bunu nasil anlatirim? Ya da ben anormallik mi yapiyorum sizin esleriniz de boyle mi?
ailelerin rahatsız olmadıgını düşünmeniz garip.. tmm ozaman istediğiniz gibi cvp vereyim. eşinizi tatlı bir dille uyarın utanıyorum diyin madem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?