- 28 Nisan 2015
- 84
- 75
- 8
- 31
- Konu Sahibi sicakkahve
-
Ay cnm ne o öyle igrenc gelio bana anne babanin yapılacak seymi hem niye kirilsin siz daha evlisiniz ay buna kirilacak suna kirilacak derseniz isiniz yaş istemediginiz seyleri tatlı dille söyleyin bence yalnıs yaptığı doğru değil
kp'in yanında mesafeli dururuz ya da misafirlerin yanında filan eşimde bende çok dikkat ederiz buna amma kv'min yanında nasılda kaymaklı bi çocuk gtirmişsin dünyaya diye öper,makas alırım eşimden
hoşuna gidiyo kadının bide ona oğlu üzerinden iltifat etmek benim çok hoşuma gidiyor öyle işte
gerek var mı aile büyüklerinin yanında sevgi gösterisine yerli yersiz:))Igrenclik diyemem ben buna sadece sevgisini boyle gosteriyor. Ben de bazen rahatsiz oluyorum
Birşey demiyorlar gibi dursalar da onlara da terstir bu durum emin ol.
Ayy ne güzel yapıştı dudağına demezler heralde, sadece uyarıp utandırmak istemiyorlardır.
Bence eşinle konuş bu konuyu aile arasında çok laçka hareketler.
iğrençlik.. yan yana oturmak elini tutmak vs oluyor bizdede ama dudaktan öpmek iğrenç. ailen biz varken bunu yapıyorlar diyerek neleri düşünüyorlardır kimbilir.
dediğim gibi bizde de durum aynen böyle kp yanında mesafe şart :) eşine bunu böyle hafif fısıldayarak çekinerek çocuksu masum bi ifadeyle söylersen bence kırılmadan anlar durumu.Kaynanamla annemin yaninda bende cekinmem ama isin icine babalar ve abiler girince bende sorun oluyor :)
aynı model bendede var esimin ailesi alısmıs onlarn yanında öpüsmeye sevmee herlade esim erkek kardesinin yanındada annesinin hatta babasının yanındada öper sarılır kı bizimkiside fazla cok mıc mıc ben sevmem ama onun ailesi napıyım benim ailemin yanında yapınca sorun cıkıyo6 aylik evliyim esimi cok seviyorum ama bir huyu beni cok rahatsiz ediyor. Ailelerimizin yaninda cok samimi davraniyor. Mesela annem babam abim yengem esim ben oturuyorsak abimle yengem farkli kanepelerde oturuyor,esim ben onun yanina oturmazsam aliniyor. Yanina oturunca da devamli bir temas halinde. Babamin yaninda da opuyor yanagimdan. Annemin yaninda biraz daha rahat dudaktan bile opuyor ve ben ciddi anlamda utaniyorum.
Evimizde 1 hafta surecek bir tadilat var biz de kaynanamlarda kaliyoruz 2 gundur. Esim isten gelince kapiyi aciyorum normalde evde nasil opuyorsa yine o sekilde opuyor dudagimdan ama buna dikkat etmesi gerekmez mi? Sonucta annesi gorebilir. Bazi seylerin ozel kalmasi gerekir diye dusunuyorum. Babasinin yaninda bana sarilarak oturuyor mesela. Onlarda bir sorun yok hatta mutlu bile oluyorlar ama ben utancimdan yerin dibine geciyorum.
Esimi kirmadan bunu nasil anlatirim? Ya da ben anormallik mi yapiyorum sizin esleriniz de boyle mi?
bizde birbirimizi öpüyoruz öpüşmek iğrençlik demedim farkındaysan.. koskoca insanlara bunu göstermek hareketi iğrençlik dedim.... azgınlık ta diyebilirizAbartmasaniz? Igrenclik ne demek yani ne zamandan beri evli insanlarin birbirini opmesi igrenclik oluyor? Ben oturdugumuz yerde opusuyoruz demiyorum.
bizde birbirimizi öpüyoruz öpüşmek iğrençlik demedim farkındaysan.. koskoca insanlara bunu göstermek hareketi iğrençlik dedim.... azgınlık ta diyebiliriz
aynı model bendede var esimin ailesi alısmıs onlarn yanında öpüsmeye sevmee herlade esim erkek kardesinin yanındada annesinin hatta babasının yanındada öper sarılır kı bizimkiside fazla cok mıc mıc ben sevmem ama onun ailesi napıyım benim ailemin yanında yapınca sorun cıkıyo
gecen ben annemlerdeydim esim sabha süpriz yapıp erken geldi kahvaltıda bana catalla peynir domatez verdi diye babam sofradan kalktı anneme bi ton söylendi bizimkilerde tam geri kafalı kı esim her fırsatta onları yanında sarılır gıcıklık olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?