Ailelerin yaninda esiniz nasil davraniyor

6 aylik evliyim esimi cok seviyorum ama bir huyu beni cok rahatsiz ediyor. Ailelerimizin yaninda cok samimi davraniyor. Mesela annem babam abim yengem esim ben oturuyorsak abimle yengem farkli kanepelerde oturuyor,esim ben onun yanina oturmazsam aliniyor. Yanina oturunca da devamli bir temas halinde. Babamin yaninda da opuyor yanagimdan. Annemin yaninda biraz daha rahat dudaktan bile opuyor ve ben ciddi anlamda utaniyorum.
Evimizde 1 hafta surecek bir tadilat var biz de kaynanamlarda kaliyoruz 2 gundur. Esim isten gelince kapiyi aciyorum normalde evde nasil opuyorsa yine o sekilde opuyor dudagimdan ama buna dikkat etmesi gerekmez mi? Sonucta annesi gorebilir. Bazi seylerin ozel kalmasi gerekir diye dusunuyorum. Babasinin yaninda bana sarilarak oturuyor mesela. Onlarda bir sorun yok hatta mutlu bile oluyorlar ama ben utancimdan yerin dibine geciyorum.

Esimi kirmadan bunu nasil anlatirim? Ya da ben anormallik mi yapiyorum sizin esleriniz de boyle mi?

Yan yana oturmakta sorun yokda bence o kadarda abartmasin yani dudaktan opmek falan bunlar turk aile yapisina uygun seyler degil. Ailenizden cekinip utandiginizi uygun olmadigini soyleyin. 1-2 gun yada gittiginizde bir kac saat tutamiyormuymus kendini

Masallah esiniz sizi seviyor
Fakat ikinci sahislarin onunde hal ve hareketlere dikkat etmek lazim
ben olsam derimki
-ayip ya neredeyse bizim yanimzda ...:KK12:dalicak kadina
Abim bile olsa hos karsilamam bunu yapan
ve ben esimin yaninda yanyana bile oturmam abidik gubudik gulmem
esimide terbiye ettim:KK9:

Kadınları anlamak gerçekten çok zor :D
Kk da açılan konular genelde eşlerin ilgisizliği ailelerinin yanında ki soğuk davranışları vs oluyor ama tam tersi bir konu açıldığın da görüyorum ki eşinin yakın ve ilgili davranmasını LAUBALİLİK olarak tanımlayan kadınlar var :D
Hey Allah'ım sen bana sabır ver.....

6 aylik evliyim esimi cok seviyorum ama bir huyu beni cok rahatsiz ediyor. Ailelerimizin yaninda cok samimi davraniyor. Mesela annem babam abim yengem esim ben oturuyorsak abimle yengem farkli kanepelerde oturuyor,esim ben onun yanina oturmazsam aliniyor. Yanina oturunca da devamli bir temas halinde. Babamin yaninda da opuyor yanagimdan. Annemin yaninda biraz daha rahat dudaktan bile opuyor ve ben ciddi anlamda utaniyorum.
Evimizde 1 hafta surecek bir tadilat var biz de kaynanamlarda kaliyoruz 2 gundur. Esim isten gelince kapiyi aciyorum normalde evde nasil opuyorsa yine o sekilde opuyor dudagimdan ama buna dikkat etmesi gerekmez mi? Sonucta annesi gorebilir. Bazi seylerin ozel kalmasi gerekir diye dusunuyorum. Babasinin yaninda bana sarilarak oturuyor mesela. Onlarda bir sorun yok hatta mutlu bile oluyorlar ama ben utancimdan yerin dibine geciyorum.

Esimi kirmadan bunu nasil anlatirim? Ya da ben anormallik mi yapiyorum sizin esleriniz de boyle mi?

Yaniniza oturmasi normal, o konuda garip olan esiniz degil yani.

Aileye ve kulture gore degisebilir ama her halukarda normalde nasil davraniyorsa oyle davrandigi icin, ailesinin yaninda sizi onemsemiyormus gibi davranmadigi icin gayet de duzgun bir davranis.

Aile adabiyla ne alakasi var? Biz ev arkadasi miyiz, evli bir ciftiz. Dudaktan opmeyi ben de dogru bulmasam da asla ayri oturmayiz. Kolunu omzuma atar, yanagimdan oper. Bunda yanlis bisey yok, asil yanlis olan abinle yengenin ayri oturmasi...

Eşini küstürmeeee....

Aile adabiyla ne alakasi var? Biz ev arkadasi miyiz, evli bir ciftiz. Dudaktan opmeyi ben de dogru bulmasam da asla ayri oturmayiz. Kolunu omzuma atar, yanagimdan oper. Bunda yanlis bisey yok, asil yanlis olan abinle yengenin ayri oturmasi...
Vallahi canım aile adabı değil de aile kültürü ile alakası var aslın da.
Benim annemle babam bildim bileli dudaktan öperler birbirini ama öyle fransız öpücüğü falan değil minik bir buse kondurur babam :D annem de sarılır babama Aşkım falan diye 45 yıldır evliler ve hala aşıklar Maşallah SubanAllah ;)
Ben ailemden öyle gördüm ama eşim kendi ailesinden öyle görmemiş bana yapmaz ailemin ve ailesinin yanında sarılmaz bende Kv Kp bildiğim için hoş karşılarım sorun etmem.
Sevmek sevilmek güzel şey yaaa ;)

Vallahi canım aile adabı değil de aile kültürü ile alakası var aslın da.
Benim annemle babam bildim bileli dudaktan öperler birbirini ama öyle fransız öpücüğü falan değil minik bir buse kondurur babam :KK70: annem de sarılır babama Aşkım falan diye 45 yıldır evliler ve hala aşıklar Maşallah SubanAllah :KK66:
Ben ailemden öyle gördüm ama eşim kendi ailesinden öyle görmemiş bana yapmaz ailemin ve ailesinin yanında sarılmaz bende Kv Kp bildiğim için hoş karşılarım sorun etmem.
Sevmek sevilmek güzel şey yaaa :KK66:
Ne bileyim baska kulturlerin de aile baglari var ama sarilmadan kacinmiyolar. Ben eslerin bu sekilde toplum icinde degersizlestirildigini dusunuyorum.. Toplum aileyle baslar. Bi erkek bu benim karim ve her sekilde ona sarilabilirim diyebilmeli.. Ayip degil gunah degil..
Sevmek bence de guzel sey :nazar:

Amaaan kocan değil mi aşırıya kaçmadan öpsün sarılsın kırmaya değmez bence açma konu falan sadece ileri falan giderse çimdikle öpüşme vs gibi :deli:

Back
X