- 4 Ekim 2023
- 329
- 674
- 23
- 34
- Konu Sahibi bulutlukahvee
Babanin calisamayacagi yere atan
kendiliginden vazgecerler. Ve kararli ol korkma soyle!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ortada fol yok yumurta yok siz dereyi görmeden paçaları sivadiniz. Sen bı atan da onu da o zaman düşünürsün şimdiden dert etme bunları.22 yaşında üniversite mezunuyum. Öğretmen adayıyım kpss çalışıyorum. Bu zamana kadar hep ailemin yanındaydım üniversitede de zorla yanlarında okuttular. Yanlarındayken de iyi değilim sürekli kontrol altında evde sürekli şikayet edilen, sevgi olmayan bir ortamdayım. Atandıktan sonra evden ayrılıp uzakta mesleğimi devam ettirmek kendi başımın çaresine bakabilmek, kendi özgür kararlarımı alabilmek istiyorum. Ama annemler atandıktan sonra da gelmeyi düşünüyorlarmış yanıma. Bitmeyen güvensizlikleri var sürekli kafalarında senaryo oluştururlar. Dün anneme ben şurada yaşamak isterim dedim. Annem dedi ki orda babanın çalıştığı şirketin işi yok ki gelelim dedi. Bende dedim babamla ne alakası var ben atandıktan sonra kendi başıma yaşamak istiyorum dedim. Sonra annem tehdit eder gibi o zaman yemeğini yapacak kimse olmayacak tek başına evin masraflarını karşılayacaksın ama o zaman da anne yemeğimi yap falan demeyeceksin dedi. Biz birlikte gidersek paran cebine kalır dedi. Sanki tüm sorunum yemek ve masraflar. Atandıktan sonra yemek yapmayı kendi başıma da geliştiririm ki. Onlar güvensizliklerinden dolayı bunları bahane ediyorlar. Ve bana kesin o zaman annelik babalık haklarını öne sürüp manipüle ederek gelecekler diye korkudan canım sıkılıyor bu duruma. Ne yapmalıyım? Lütfen bana yardımcı olun. Tek istediğim ailemin benim ne karar alsam da destekçim olmaları. Ailemle bu konuyu şuan konuşsam eminim ki şuanda evde ders çalışmama müsaade ediyorlar, konuşursam evde bana daha kötü davranırlar psikolojimi kötü etkilerler diye korkuyorum, çıkmazdayım.
aileye rest çekme kafasında bende değilim şu konu özelinde amaGüvensizlikten yapıyorlar bahane buluyorlarmış falan bunlar sizin faraziyeleriniz. Ailene rest çekersin falan diyenlere bakma sen. Bu sitede herkese rest çek, boşan, doğur, evlen vs diyenler muhtemelen reel hayatlarında söylediklerinin zerresini yapamayan, insanlarla geçinemeyen tiplerdir. Tek başına yaşama isteğin olabilir ama bunun için anne babanı üzme. Evladını sevmeyen aile kurulu düzenini bozup doğunun ücra köyüne taşınmayı düşünmez. Dünyanın bin bir türlü hali var hayatı tanımadığın için böyle bakıyorsun. Bi 20 yıl sonra mumla ararsın onları bugünkü düşüncelerin için pişman olursun.
iyi de 15 yaşında çocuk mu bu?Ailede haklı ortalık sapık ipsiz kopuk dolu
dinlemezlerse dinlemesinlero zaman dinlerler mi beni bilmiyorum ki![]()
Beni de eksilemissiniz.iyi de 15 yaşında çocuk mu bu?
22 yaşında koskoca kadın.
Hiç abarttığimız gibi olmuyor.herkes 2 güne alışıp gidiyor.o eski yobaz insanlar kalmadı.herkes kendi işine dönüveriyor.sandığımız kadar kimse kimseyle uğraşmıyor artık.Tam benim babam.Gecen bir tanıdık Şanlıurfa'ya atandım abla dedi.Babam hemen yalnız mi yasayacakmis.Kiz çocuğu falan yaptı.
30 küsür yaşındayım hanımefendiBeni de eksilemissiniz.
Jajsh
Kac yaşındasınız?
Eee o zaman böyle bir ülkeye çocuk doğurmayacaksınız.bunun çözümü hayatlarını yaşamayalarına engel olmak değil ki.zamanında yaşanmayan herşey insanın başına bela olur.psikolojisini bozar.bazen kızlara diyorlar niye böyle biriyle birlikte oldun neden sabretmedin falan filan ben ona bile katılmıyorum.bazı hatalar bazı yaşlarda yapılmalı.hata yapmaya da macera yaşamaya da ihtiyacımız var.yani kötü şeyler yaşamaya bile ihtiyacımız var bu hayatta.zaten buna dayanıklı ve donanımlı yaratılmışız.annem ben ilk atandığımda kalp çarpıntılarından uyuyamamış ne yapıyor bu kız diye ama senin hayatını yaşamana da engel olamazdım, yapacak birşey yoktu dedi.Ekonomik ozgurlugunuzu elde ettikten sonra tabiki yalniz kalmak, ayaklarinizin ustunde durmak istemeniz cok dogal ve cok haklisiniz. Bunu bir kenara koyalim.
Simdi anne babanizin yerine kendinizi koyun ve dusunun,
Yeni atanmıs memur maasiyla ki su an 21-22 civari yanlis bilmiyorsam, hangi sehirde tek basiniza tum masraflarinizi karsilayip bir de hayatiniz surdurebileceksiniz?
Ulkenin icinde bulundugu multeci krizi devam ederken, atandiginiz sehir bu insanlarin yogun oldugu yerdeyse yalniz basiniza ne kadar guvende olacaksiniz? (Kiz basina ayakta kalamazsiniz demiyorum, feministler yuklenmesin) Guvenlik ihtiyaci, ihtiyaclar hiyerarsisinde onemli bir noktada, bunu da unutmayin.
Hem guvenliginiz hem de ekonomik rahatliginizi dusunuyor aileniz, sizce haksizlar mi? Genc oldugunuz icin bunlar size cocuk oyuncagi gibi geliyor olabilir ama degil. 2 kiz cocugu annesiyim, benim cocuklarim sizin yasiniza geldiginde ulke halen bu ekonomik problemler ve multeci problemiyle bogusuyor olursa ben de kizlarimin benden kmlerce uzakta bir sehirde yasamasini istemem.
Sırf evde aileden biriyle yaşıyor diye başına birşey gelmeyecek mi? Dışarı çıktığında yine yalnız olacaklar.siz de süpermen değilsiniz ki.Ekonomik ozgurlugunuzu elde ettikten sonra tabiki yalniz kalmak, ayaklarinizin ustunde durmak istemeniz cok dogal ve cok haklisiniz. Bunu bir kenara koyalim.
Simdi anne babanizin yerine kendinizi koyun ve dusunun,
Yeni atanmıs memur maasiyla ki su an 21-22 civari yanlis bilmiyorsam, hangi sehirde tek basiniza tum masraflarinizi karsilayip bir de hayatiniz surdurebileceksiniz?
Ulkenin icinde bulundugu multeci krizi devam ederken, atandiginiz sehir bu insanlarin yogun oldugu yerdeyse yalniz basiniza ne kadar guvende olacaksiniz? (Kiz basina ayakta kalamazsiniz demiyorum, feministler yuklenmesin) Guvenlik ihtiyaci, ihtiyaclar hiyerarsisinde onemli bir noktada, bunu da unutmayin.
Hem guvenliginiz hem de ekonomik rahatliginizi dusunuyor aileniz, sizce haksizlar mi? Genc oldugunuz icin bunlar size cocuk oyuncagi gibi geliyor olabilir ama degil. 2 kiz cocugu annesiyim, benim cocuklarim sizin yasiniza geldiginde ulke halen bu ekonomik problemler ve multeci problemiyle bogusuyor olursa ben de kizlarimin benden kmlerce uzakta bir sehirde yasamasini istemem.
benim babama da zamanında amcam ben üniversiteyi başka şehirde kazandığımda aynı muhabbeti yaptıHiç abarttığimız gibi olmuyor.herkes 2 güne alışıp gidiyor.o eski yobaz insanlar kalmadı.herkes kendi işine dönüveriyor.sandığımız kadar kimse kimseyle uğraşmıyor artık.