Ailem benden ne istiyor!!

Canım bende bunalımdayım 28 yaşondayım bir oğlum var benim farklı sorunlarım var depresyonda hissediyorum gel seninle kuran okuyalım ben turkçe sen biliyosan hem arapça hem turkçe oku bilmiyosan öğren ben kpss den sonra bu işe yoğunlaşıp oğrenicem inş internetten psikologları dinle iyi gelir kendine bi mesgale bul iş edin evde yapabileceğin herşey olur eşini takma umursama boşansmayacagına göre yok sayacaksın dovse boşan derdim ama dovmuyo sanırım kendi hayatında mutlu ol bende öyle yapıcam biz mutlu olursak iyi anne oluruz kimse bizi uzemesin çocuklarımızı iyi yetiştirelim inş

valla ben evlenirkende annem eşime valla ayakkabıya düşkündür alışverişi sever birazda çatlaktır ona göre karar ver falan dedi..ama bunda büyütecek bir sorun yok...ben hala derim valla annem seni uyardı almasaydın beni falan diye :)

20 liralık tşörtün lafını eden bir baba ,kızına değer vermeyen bir anne , sürekli yargılayan bir eş ve sorunlu bir evlilik .Sen kendin değerlisin ve kendine değer vermelisin , evladından ve kendinden başka kimseyi umursama , eminim ki çok iyi bir annesin , kimsenin lafına da bakma , üzme kendini , belki zamanla eşinle aran düzelir , karamsarlığa kapılma kardeşim .

Ya oglum cok yaramaz bi iki kere kafasini vurdu herkes bana yukleniyor sanki ben yaptim esimden tut kayinbabama kadar yaa neymis ben vicdansizmisim hic umrumda deilmis napiyim kasla goz arasinda oluyor of bunalimdayim kizlar basligimin adini hayat benden ne istiyosun koysaymisim keske hayat bu yasimda beni bunalttin fazla yasamam bu gidislee
aslında basit şeyleri kafana takıyorsun canım.üzerine geldiklerinde kapsana gelenleri.bir iki ısır tabiri caiz ise bak gık diyebiliyorlarmı.çocuk düşünce bana mı zimmetli bu çocuk annemin evinden mi getirdim desene.babası niye bakmadın diye önce sen atarlanmalısın her şeye yetişeceksin diye senetmi imzaladın evlenirken.

Bazen bosanicam falan diyorum bu gune kadar sana harcadigim parami getir ondan sonra bosanirsin diyo ya bu nasil bi zihniyet cozemedim
Amanın o ne ya adama bak işletme mi orası hesabı ödeyip çıkacaksın tövbe tövbee.saçma bir soru olacak daha 20 yaşındasın 4 yıllık da evlisin de çalışma hayatın var mı ya da düşünüyor musun kendi ayakların üstünde dursan borcumu öderim sana diyip boşansan mesela??Bu nası adammış ya hem 16 yaşında kızı hanım diye yaşına bakmadan al eve koy hem eski halini istiyorum yok bilmem ne maşallah yani ne diyim.

nedense ben annenin burda kötü bir şey söylediğini düşünmüyorum, ne var bunda.Bizim kız deli sen idare et.Bence sorun eşinizin bunu kullanması, başınıza kakması.

Annende bence cahil anlaminda soylemistir bunu yuksek ihtimalle kocan seni sindirmek icin bunu kullaniyor bence e 16 yas en deli dolu zamanlar degilmi gercekten.

Back
X