Niye 2. defa aynı konuyu açtınız??Ben 24 yaşındayım Bir ay sonra 24 yaşıma gireceğim ailem Ben 18 yaşıma girdiğim günden beri sürekli beni zorla evlendirmek istedi istemediğim kişiyle hep ben her seferinde teptim istemedim yani kabul etmedim Üniversite sınavlarına hazırlanmak istedim bana fırsat vermediler çalışıp onlara destek oldum üniversitede okuyamadım beni halamın oğlu ile bile evlendirmek istediler Hani kan bağımın olduğu akraba evliliği yaptırmak istediler ben kabul etmedim şimdi bana benim yaşımda 24 yaşında Almanya'da yaşayan biriyle beni evlendirmek istiyorlar Ben çocuğu hiç görmedim tanımıyorum bilmiyorum 3-4 aydır Annem ailesi ile görüşüyordu çocuğun annesiyle çocuk ve babası Almanya'dan Ankara'ya gelmiş bizim eve gelip benimle tanışmak istediklerini söylüyorlar ama 3-4 aylık sürede bu çocuk bana ulaşmadı hiçbir şekilde telefon numaramı falan isteyebilirdi ama istemedi Neyse bizim eve ailece gelmek istiyorlar ama ben anneme söylüyorum anne Gelseler bile ben tanışmaya Payı ayırmanızı istiyorum En az 1 sene hani Eğer görücü usulü evliliği Aşk Evliliğine çevirirse olabilir söylüyorum Annem ısrarla bana Ben tanımadım babanı kim tanıdı evlenirken tanımayacaksın İkinizin de yaşı gelmiş oğlanın yaşı gelmiş senin yaşın gelmiş evleniceksiniz direkt diyor. Ben de kabul etmek istemiyorum Annemin babamın Evliliği de çok sakat bir evlilikti görücü usulu evlendi Annem babamdan 10 yaş çocuk zaten hala sürekli kavga yapıyorlar babam annemin anne ve babasına küfrediyor annemin önünde bana da küfür ediyor diğer kardeşlerime de küfür ediyor Hani evlenmiyorsan da evden git diyorlar bana bu evde kalma diyorlar biraz param var aslında Kendi ayaklarımın üstünde durabilecek kadar kız kardeşim var benden 2 yaş küçük o da şu an bekar ve bu Almanya'dan bana görucu olarak gelen çocuk 200 kiloymuş bu arada siz olsanız Ne yaparsınız nasıl bir yol izlersiniz annemle babamın sürekli anlaşamadığına şahit olduğum için sürekli tartışmalarina şahit olduğum için ben erkeklerden sogudum ve hiç kimseye şans vermek istemiyorum hiç kimseyi de tanımak istemiyorum yani evlilikten uzak bir yapım var yani evlenmek istemiyorum gibu bir şey benim ne yapmam lazım bana akıl verin
Size mi dert oldu?Niye 2. defa aynı konuyu açtınız??
EvetSize mi dert oldu?
İlgilen me sende zorunda değilsin
KOnunuz da hiç inandırıcı gelmiyor. Yazanlarda bu saygısız üsluptan sonra tekrar yazmaz zaten. Tek başınıza oynayınİlgilen me sende zorunda değilsin
KOnunuz da hiç inandırıcı gelmiyor. Yazanlarda bu saygısız üsluptan sonra tekrar yazmaz zaten. Tek başınıza oy
İşine bakar mısın benide meşgul etme lütfenKOnunuz da hiç inandırıcı gelmiyor. Yazanlarda bu saygısız üsluptan sonra tekrar yazmaz zaten. Tek başınıza oynayın
Keşke o şikayet ettiğiniz kişilere de böyle diklenebilseniz. Aynı konuyu açtınız, tek fark adamın 200 kilo oluşu. Zaten diğer konuda insanlar söyleyeceklerini söylediler. Farklı ne bekliyorsunuz?Size mi dert oldu?
Annem ısrarla bana Ben tanımadım babanı kim tanıdı evlenirken tanımayacaksın İkinizin de yaşı gelmiş oğlanın yaşı gelmiş senin yaşın gelmiş evleniceksiniz direkt diyor. Ben de kabul etmek istemiyorum
Annemin babamın Evliliği de çok sakat bir evlilikti görücü usulu evlendi
Benim işim burası yaa aaa sendeNNe
İşine bakar mısın benide meşgul etme lütfen
Bende şikayet ettim zaten
KOnunuz da hiç inandırıcı gelmiyor. Yazanlarda bu saygısız üsluptan sonra tekrar yazmaz zaten. Tek başınıza oy
İşine bakar mısın benide meşgul etmeKOnunuz da hiç inandırıcı gelmiyor. Yazanlarda bu saygısız üsluptan sonra tekrar yazmaz zaten. Tek başınıza oynayın
Ciddiyim zaten 200 kg olduğunu bende sonra yeni öğrendimBen de ciddi zannedip önceki konusunda kabul etme falan diyordum, 200kg detayı yeni guncellenmis sanırım
200 kg yerinden kalkamaz ki seninle evlensin.NNe
İşine bakar mısın benide meşgul etme
Ciddiyim zaten 200 kg olduğunu bende sonra yeni öğrendim
Başka insanların da görüşünü öğrenmek istiyorumKeşke o şikayet ettiğiniz kişilere de böyle diklenebilseniz. Aynı konuyu açtınız, tek fark adamın 200 kilo oluşu. Zaten diğer konuda insanlar söyleyeceklerini söylediler. Farklı ne bekliyorsunuz?
Sanirim insan degil tosun24 yaşında kızım benim evleneceğim insana karismayin de ailene. Sevip evlenecek olan benim de. Ayrıca 200 kg ne ya
200 kg yerinden kalkamaz ki
Off off kafayı yiyeceğim bide tanıyım diyorum hayır ben babanı tanıdım mi diyor ikimizinde yaşı geldi direk evleneceksin diyorAnne ve babanız görücü usulü evlenmiş kötü bir evlilikleri var ama anlaşılan bu durumdan hiç ders almamışlar. Düşüncelerini değiştirmek imkansız. 200 kg biriyle sizi zorla evlendirip ne yapacaklar onun karşılığında kilosu kadar altın mı alacaklar tövbe yarabbim. Sizi resmen köle, hizmetçi gibi görüyorlar çok üzücü bir durum. Polise şikayet edin, devlete sığının. Çalışıp para kazanmaktan başka seçeneğiniz yok şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?