Öyle ailem beni bi kurbanlık olarak görüyorlar ona mı layığım ben yaSanirim insan degil tosun
Evde kalmışım ellerin kızları evlenmis benim yaşındakiler 2 3 çocukları varmış babam mahalleye çıkmaya utaniyormus annem utaniyormus benden felan24 yaşında kızım benim evleneceğim insana karismayin de ailene. Sevip evlenecek olan benim de. Ayrıca 200 kg ne ya
200 kg yerinden kalkamaz ki seninle evlensin.
Ben kötü bisey mi yaptım insanların görüşünü duymak istiyorum ne var bunda@Mune aynı konu 2. Kere açılmış.. Bilgin olsun istedim, saygılar sevgiler
Ahahaha kader'cim hangi kiz babasi kizimin cocuklari yok diye mahalleye cikmaya utanir az mantik litfenEvde kalmışım ellerin kızları evlenmis benim yaşındakiler 2 3 çocukları varmış babam mahalleye çıkmaya utaniyormus annem utaniyormus benden felan
Benim babam meselaAhahaha kader'cim hangi kiz babasi kizimin cocuklari yok diye mahalleye cikmaya utanir az mantik litfen
Kader'cim destekli salla kuzum yaBenim babam mesela
Ben doğruları söylüyorum sizede inandırmak zorunda değilim inanıp inanmamaniz önemli deil benim derdim bana yetiyor benim ne çıkarım var sallıyim yalan söyledim Allah biliyor beniKader'cim destekli salla kuzum ya
Boğa ya da manda olur bence olsa olsaSanirim insan degil tosun
Kusu da otmez onun.Boğa ya da manda olur bence olsa olsa
Dalga geçilecek bi konu deil aslında ben gerçekten zor durumdayım bu işin içinden çıkamıyorum ve yarın evimize gelecekler bu kişilerKader'cim baban 24 yasinda mahalleye cocugun yok diye cikmaya utaniyormus ya.
De ki ona; muhterem babaciiim 200 kilo adamin kusu otmez ki kucagina toruncuklar vereyim.
Mahalle bu sefer ardindan davul calar deyin. Hshs
200 lilo olan adam sizin eve yuruyerek mi gelecekmis?Dalga geçilecek bi konu deil aslında ben gerçekten zor durumdayım bu işin içinden çıkamıyorum ve yarın evimize gelecekler bu kişiler
Ortada utanacak bir şey yokki. Çok abartılı tepki veriyorlar. Sanki evli adama kaçmışsınız gibi muamele ediyorlar. Sizin yaşınızda hâlâ üniversite okuyan ,gezen tozan da var , çalışan da var. Bir aile cahil olur da bu kadarı fazla geldi bana. Benim bildiğim güneydoğuda ya da doğuda aileler kızlarını öyle kapı dışarı atmaz, kovmaz aksine yanlarında yaşamalarını ister. Burda para karşılığında sizi satmaya (!) çalışıyorlar , hizmetçi olarak gideceksiniz gibi görünüyor. Tekrar yazıyorum, polise gidin şikayet edin. Ha yok ben polise gitmek istemiyorum diyorsanız da çalışmanız şartEvde kalmışım ellerin kızları evlenmis benim yaşındakiler 2 3 çocukları varmış babam mahalleye çıkmaya utaniyormus annem utaniyormus benden felan
Doğru söylüyorsunuz en kısa sürede iş bulup çalışacağım kendi ayaklarımın üstünde duracağımOrtada utanacak bir şey yokki. Çok abartılı tepki veriyorlar. Sanki evli adama kaçmışsınız gibi muamele ediyorlar. Sizin yaşınızda hâlâ üniversite okuyan ,gezen tozan da var , çalışan da var. Bir aile cahil olur da bu kadarı fazla geldi bana. Benim bildiğim güneydoğuda ya da doğuda aileler kızlarını öyle kapı dışarı atmaz, kovmaz aksine yanlarında yaşamalarını ister. Burda para karşılığında sizi satmaya (!) çalışıyorlar , hizmetçi olarak gideceksiniz gibi görünüyor. Tekrar yazıyorum, polise gidin şikayet edin. Ha yok ben polise gitmek istemiyorum diyorsanız da çalışmanız şart
Sen dalgaya veriyorsun hala amaOdum koptu dusununce.
Uzerine yanlislikla dusse ölürsün kiz kader!!!!!
Misyoneri dusunemedim.
HafizanAllah.
Evden kovmaya utanmıyorlar ama 24 yaşında bekarsınız diye utanıyorlar.Evde kalmışım ellerin kızları evlenmis benim yaşındakiler 2 3 çocukları varmış babam mahalleye çıkmaya utaniyormus annem utaniyormus benden felan
Ama inandirici degil ki :)Sen dalgaya veriyorsun hala ama
Bırak misyoneri hiç bir pozisyon düsünulemez adam kolunu kaldiramaz hadi bunun babası utanıyor diye evlendiriyor karşı taraf 200 kilogramı niye evlendirmeye çalışıyor hdhdhdj nerden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakçaOdum koptu dusununce.
Uzerine yanlislikla dusse ölürsün kiz kader!!!!!
Misyoneri dusunemedim.
HafizanAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?