Ailem beni almanyada yaşayan 200 kg insanla zorla evlendirmek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
24 yaşında kızım benim evleneceğim insana karismayin de ailene. Sevip evlenecek olan benim de. Ayrıca 200 kg ne ya
Evde kalmışım ellerin kızları evlenmis benim yaşındakiler 2 3 çocukları varmış babam mahalleye çıkmaya utaniyormus annem utaniyormus benden felan

Evde kalmışım ellerin kızları evlenmis benim yaşındakiler 2 3 çocukları varmış babam mahalleye çıkmaya utaniyormus annem utaniyormus benden felan
Ahahaha kader'cim hangi kiz babasi kizimin cocuklari yok diye mahalleye cikmaya utanir az mantik litfen
Ayrica 200 kilo adam cocuk yapamaz uzulme hshsh

Kader'cim baban 24 yasinda mahalleye cocugun yok diye cikmaya utaniyormus ya.
De ki ona; muhterem babaciiim 200 kilo adamin kusu otmez ki kucagina toruncuklar vereyim.
Mahalle bu sefer ardindan davul calar deyin. Hshs

Kader'cim baban 24 yasinda mahalleye cocugun yok diye cikmaya utaniyormus ya.
De ki ona; muhterem babaciiim 200 kilo adamin kusu otmez ki kucagina toruncuklar vereyim.
Mahalle bu sefer ardindan davul calar deyin. Hshs
Dalga geçilecek bi konu deil aslında ben gerçekten zor durumdayım bu işin içinden çıkamıyorum ve yarın evimize gelecekler bu kişiler

Ortada utanacak bir şey yokki. Çok abartılı tepki veriyorlar. Sanki evli adama kaçmışsınız gibi muamele ediyorlar. Sizin yaşınızda hâlâ üniversite okuyan ,gezen tozan da var , çalışan da var. Bir aile cahil olur da bu kadarı fazla geldi bana. Benim bildiğim güneydoğuda ya da doğuda aileler kızlarını öyle kapı dışarı atmaz, kovmaz aksine yanlarında yaşamalarını ister. Burda para karşılığında sizi satmaya (!) çalışıyorlar , hizmetçi olarak gideceksiniz gibi görünüyor. Tekrar yazıyorum, polise gidin şikayet edin. Ha yok ben polise gitmek istemiyorum diyorsanız da çalışmanız şart

Doğru söylüyorsunuz en kısa sürede iş bulup çalışacağım kendi ayaklarımın üstünde duracağım

200 kg birisi nasıl evlenecek ki ya? Vallahi kötü bir şey demiyorum ama Ağır Yaşamlar'da falan görmüştüm ya yatakta ya koltuktalar yani sürekli.
Nikah kıyılsa bile nasıl torun görecekmiş babanız acaba?

Odum koptu dusununce.
Uzerine yanlislikla dusse ölürsün kiz kader!!!!!
Misyoneri dusunemedim.
HafizanAllah.
Bırak misyoneri hiç bir pozisyon düsünulemez adam kolunu kaldiramaz hadi bunun babası utanıyor diye evlendiriyor karşı taraf 200 kilogramı niye evlendirmeye çalışıyor hdhdhdj nerden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakça
Bariz sallıyor ya ilk konuda bile belliydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…