Ailem beni çok yordu...

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. Bizim maddi durumumuz onlardan biraz daha iyi. Şöyle ki benim annem babam üni mezunu devlet memuru ama onun babası işçi ve annesi ev hanımı. Bunu asla aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın, ama annemler bunu bazen sorun haline getiriyor. Erkek arkadaşım bu sene üniden mezun oldu ve benim yaşadığım şehirde bu sene işe girdi benim ünimin bitmesine daha iki sene var. Erkek arkadaşımla tanıştılar, sevdiler bir kaç kere de bize yemeğe geldi. Ama bu aralar ne olduysa acayip taktılar, ehliyeti ve arabası yok babam tutturdu ehliyete yazılsın diye yarın ehliyete yazılacak. Erkek arkadaşım araba olmadan ehliyet almam mantıksız değil mi diyor ama babam bu konuya takmış durumda, babam istiyor diye ikna ettim ona yazılıyor. Bir de ben burslu özel okulda okuyorum. Annem bana bugün yemekte ben seni kendin gibileri bul diye özel okula yolluyorum sen bi sünepeyi karşımıza getiriyorsun dedi. Halbu ki daha 1 ay öncesine kadar seviyordu, yemeğe çağırıyordu ve ilk tanıştıklarında da taktir etmişlerdi. Aldığı maaşı küçümsüyorlar, her üni mezunu gibi 1 buçuk milyarla işe girdi, zamanla yükselicem diyor yükselirde. Bu hafta sonu dayım bizi tanışmaya bekliyormuş gidicez. Annem dayın da bizim gibi sünepe derse bu iş biter ayrılmazsan da elin pisliklerine bulgur pilavı yapacak kız yetiştirmedim ben dedi. Moralim çok bozuldu gerçekten. Ama erkek arkadaşım beni çok seviyor ne dersem yapıyor bu sinirle onun üstüne gidiyorum bazen onu suçluyorum. Ailemin bi onaylayıp şimdi yok ehliyet alamıyor yok kendine güveni mi yok sünepe mi demeleri beni çok yordu... Ne yapsam sizce? Ne yapacağımı da bilemiyorum artık...

Daha 21 yaşındasın, ne kadar hızlı yaşıyorsunuz gençlik.
Ailen de tam bir örnek amerikan üslubu sergileyip ingiliz aksanına döndürmüş yalnız. Önce yemekler, sonra burun kıvırmalar.
inanır mısınız tam ağlamaklıydım güldürdünüz beni allahta sizi güldürsün :)

senin ailenle işin zor kimseyi beğenmezler, kendi statülerine göre sünepe olmayan bol paralı zengin bir para fabrikası bulman gerekir, onları memnun edebilmek için

Sevgılının sevgısınden eminsen heraey yolunu bulur canım kım ne derse desin uzulme sevgılınede yüklenme yazık.çabalıyor bak

Benimde bir erkek kardeşim var, bi an kardesimi sevgilinizin yerine koydumda..... cok ozur dilerim ama boyle bi aileye heba etmezdim canimin icini, ne ayip ya
sakin sevgilinize çaktırmayin bu durumu...

Aileniz cok sig ve etiketci insanlarmis. Ayrica damat adayinin ehliyetinden onlara ne yahu ne munasebet?

Gerci senin bi suçun yok canım ya ne diyim, insallah ailenin icine allah biraz manevi sevgi verir de kirginlik darginlik olmadan hayırlisiyla kavusursunuz

Annen seni gelecegin icin degilde zengin koca bul diyemi gonderiyor okula ..

Bulgur pilavi , lafindan sonra hersey koptu bende..
Laf bulamiyorum annene....

Aileniz cok sig ve etiketci insanlarmis. Ayrica damat adayinin ehliyetinden onlara ne yahu ne munasebet?
ya aslında namaz kılarlar, insanların değerini bilirler ama bir anda böyle değişiyorlar.. daha düne kadar çok seviyorlardı, olduğum şehirde iş bulunca çok sevindiler şimdi böyle yapıyorlar

Annen seni gelecegin icin degilde zengin koca bul diyemi gonderiyor okula ..

Bulgur pilavi , lafindan sonra hersey koptu bende..
Laf bulamiyorum annene....
ya ben de annemin o lafını anlayamıyorum hani namaz da kılan insanlar, eğitimimle derslerimin iyi olması falan hiç umurunda değil, derslerim iyi diyorum ona sevinmiyor ama erkek arkadşımı yerden yere vuruyor

Okumuş ama adam olamamış derler ya cok üzgunüm ama ailende gordugüm bu. Seni özel okula zengin koca bulmak icin yollamıslar demek. Yapacak birsey yok. Aileni ikna edeceksin yada ayrilık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…