işte namaz da kılan insanlar insanların değerini bildiklerini söylüyorlar, bazen erkek arkadaşım hakkında çok iyi bazense çok kötü konuşuyorlar.. diyorum ya şu aralar babam ehliyetine takmış durumda şimdi niye almıyormuş ne işi varmış, iş yerinden izin alamıyor diyorum anlamıyorGerci senin bi suçun yok canım ya ne diyim, insallah ailenin icine allah biraz manevi sevgi verir de kirginlik darginlik olmadan hayırlisiyla kavusursunuz
Ben cok severim ve pisiririm. Durumumda cok iyi. Universite mezunuyum: )) olmadi degil mi? Bundan sonra pisirmembulgur pilavı???
işte namaz da kılan insanlar insanların değerini bildiklerini söylüyorlar, bazen erkek arkadaşım hakkında çok iyi bazense çok kötü konuşuyorlar.. diyorum ya şu aralar babam ehliyetine takmış durumda şimdi niye almıyormuş ne işi varmış, iş yerinden izin alamıyor diyorum anlamıyor
çok teşekkür ederim...Canim ya allah yardımcın olsun cok sinir bozucu bi durum
Ben cok severim ve pisiririm. Durumumda cok iyi. Universite mezunuyum: )) olmadi degil mi? Bundan sonra pisirmem((
duruyorum zaten, onun tarafından bakarak cevap veriyorum hep bu seferde onu savunuyorsun diyorlarher anne baba çocuklarını içten içe hürrrem sultanlığa, kanuni sultan süleymanlığa yakıştırır.
gayet normal de
kendi pencerelerinde haklı olabilirler, belki de haklılar ancak üslup aşırı derecede rahatsız edici.
ancakkk
sen de kendinden emin değilsin şayet olsaydın dik durur laf ettirmezdin. Annen baban dahi olsa eşim diyeceğin insana laf ettirmeyeceksin, sünepe de ne demek??? sen yazmaya çekinmiyorsun, onlar neden çekinsin !!!
bir de bismillah bu işler bu kadar kolaylaştı mı yahu, senin elin ekmek tutmuyor ebeveyn parasıyla türkü çağırıyorsun
Dik dur dik.
ya aslında namaz kılarlar, insanların değerini bilirler ama bir anda böyle değişiyorlar.. daha düne kadar çok seviyorlardı, olduğum şehirde iş bulunca çok sevindiler şimdi böyle yapıyorlar
Bizim ulkemizde bulgur fakir yemegi olarak goruldugu icin yenmez sanirim: ))) ama cok sagliklidir. Helede sebzeli yaptigim bulgur pilavi yokmu ya. Canim cekti simdi. Ben saka bir yana espiri olsun diye sormustum: ))niye pişirmeyceksiniz canım?afiyet olsun.ben de severim,gerçi ben üniversite mezunu değilim ama ...ben, konunun bulgur pilavıyla alakasını çözememiştim.yani okumuş, kültürlü insanlar bulgur pilavı yiyemez mi?
amaaannn aileye bak ya ...özel okula kızı zengin kocaya varsın diye göndermişler resmen ayrıca damat beyin ehliyet almasından ya da almamasından babana ne ki ? askerlik mi bu olmadan kız vermeyecek? ruhsal sağlıkları pek yerinde değil sizinkilerin ayrıca sünepe ne demek sosyal statüsünün düşük olması sünepeliğini göstermez iğrenç bir kelime ayrıca ..malesef parayla insanlık satın alınmıyor işteErkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. Bizim maddi durumumuz onlardan biraz daha iyi. Şöyle ki benim annem babam üni mezunu devlet memuru ama onun babası işçi ve annesi ev hanımı. Bunu asla aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın, ama annemler bunu bazen sorun haline getiriyor. Erkek arkadaşım bu sene üniden mezun oldu ve benim yaşadığım şehirde bu sene işe girdi benim ünimin bitmesine daha iki sene var. Erkek arkadaşımla tanıştılar, sevdiler bir kaç kere de bize yemeğe geldi. Ama bu aralar ne olduysa acayip taktılar, ehliyeti ve arabası yok babam tutturdu ehliyete yazılsın diye yarın ehliyete yazılacak. Erkek arkadaşım araba olmadan ehliyet almam mantıksız değil mi diyor ama babam bu konuya takmış durumda, babam istiyor diye ikna ettim ona yazılıyor. Bir de ben burslu özel okulda okuyorum. Annem bana bugün yemekte ben seni kendin gibileri bul diye özel okula yolluyorum sen bi sünepeyi karşımıza getiriyorsun dedi. Halbu ki daha 1 ay öncesine kadar seviyordu, yemeğe çağırıyordu ve ilk tanıştıklarında da taktir etmişlerdi. Aldığı maaşı küçümsüyorlar, her üni mezunu gibi 1 buçuk milyarla işe girdi, zamanla yükselicem diyor yükselirde. Bu hafta sonu dayım bizi tanışmaya bekliyormuş gidicez. Annem dayın da bizim gibi sünepe derse bu iş biter ayrılmazsan da elin pisliklerine bulgur pilavı yapacak kız yetiştirmedim ben dedi. Moralim çok bozuldu gerçekten. Ama erkek arkadaşım beni çok seviyor ne dersem yapıyor bu sinirle onun üstüne gidiyorum bazen onu suçluyorum. Ailemin bi onaylayıp şimdi yok ehliyet alamıyor yok kendine güveni mi yok sünepe mi demeleri beni çok yordu...Ne yapsam sizce? Ne yapacağımı da bilemiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?